A kép kontextusa jobban érdekelne, vagy akkor még vállalt babysitterkedést is a "goat"?realmadrid95 írta: http://www.kepfeltoltes.eu/images/2024/ ... 467_tn.jpg
Ez volt mar? 2007, Yamal es Messi
Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ahogy leirtam korabban:RaúlCF írta:yesssssss. szórják csak a pénzüket.Realista24 írta: Raphinhat vinnek a szaudiak, a Barca 90-100ert el is adna.
Mas hirek szerint pedig kolcsonok vege ide vagy oda, dolgozni fognak a Joaok leigazolasan.
btw mi van a minden rekordot megdöntő giga nike deal-el? hát Laporta mekkora zseni volt de most fordult az év és hol a pénz?
"Nem oszt, nem szoroz olyan ertelemben, hogy elorebb nem lesznek vele, mivel a jelenlegi megallapodasuk is fix 105 milliot tartalmaz, ami felmehetett 155ig"
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
yesssssss. szórják csak a pénzüket.Realista24 írta: Raphinhat vinnek a szaudiak, a Barca 90-100ert el is adna.
Mas hirek szerint pedig kolcsonok vege ide vagy oda, dolgozni fognak a Joaok leigazolasan.
btw mi van a minden rekordot megdöntő giga nike deal-el? hát Laporta mekkora zseni volt de most fordult az év és hol a pénz?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Raphinhat vinnek a szaudiak, a Barca 90-100ert el is adna.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
hátha meggondolják magukat. Laporta úgyis folyamat hazudozik.Realista24 írta:Ma kommunikáltak hogy nem marad.RaúlCF írta: remélem megveszik jó drágán. nagy erősítés lenne mindenki másnak. nyalták róla a gólokat jobbról balról.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ma kommunikáltak hogy nem marad.RaúlCF írta: remélem megveszik jó drágán. nagy erősítés lenne mindenki másnak. nyalták róla a gólokat jobbról balról.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
remélem megveszik jó drágán. nagy erősítés lenne mindenki másnak. nyalták róla a gólokat jobbról balról.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
BlancoMark írta:Cancelo? Teljesen alkalmatlan egy 4 vedos felallsban mert keptelen kovetni a taktikat es normalisan vedekezni. Eleg sok nagy meccs elment a butasagan iden. Max 5 vedosben van ertelme.Berti írta:
Cancelo az egyik legjobbjuk volt a szezonban. Felixnek az elején volt pár jó meccse, akkor mindent beleláttak. Alonso meg azt hittem idén már nem is volt ott.
Cancelo nagy veszteség lenne nekik, nekünk meg kellenek a meccs utáni interjús vámpír mémek
Cancelo nagyon jol jatszott addig, amig at nem kerult balhatvedbe, onnantol kezdett ilyen pocsek formaba lendulni. Balde viszont felepult, erosites lenne nekik a luzitan, ha maradna. Persze nem fog miatta bajnoksagot nyerni a Barca.
- BlancoMark
Aztan utana par nappal kesobb a Klasszikuson LV goljanal ugyanazt a vedekezesi hibat elkovette mint a PSG ellen. Hulyek lennenek ra csapatot epiteni.h3x0r írta: Ha jol emlekszem, a BL kieseskor is osszehozott egy tizit meg kaptak rola egy golt is.
- h3x0r
Ha jol emlekszem, a BL kieseskor is osszehozott egy tizit meg kaptak rola egy golt is.
- BlancoMark
Oke, te ezt olvastad, en meg lattam szinte az osszes meccsen. A szezon elejen valoban jo volt, de tavasszalBerti írta:Es meccseket nyert nekik. Ne hülyéskedj már, több helyen is azt olvastam, hogy Gündi és Yamal után ő volt a legjobbjuk.BlancoMark írta:
Cancelo? Teljesen alkalmatlan egy 4 vedos felallsban mert keptelen kovetni a taktikat es normalisan vedekezni. Eleg sok nagy meccs elment a butasagan iden. Max 5 vedosben van ertelme.
Bevallom a Classicokon kívül egy Barca meccset sem láttam, de elemzéseket olvastam. Sosem tudott elit szinten védekezni, de az a hülye aki arra épít, hogy tud. Fullbacknek viszont elit már évek óta.
Mindegy igazabol leszrom, de furcsállom hogy elengedik.
teljes osszeomlas. Olvass bele a topicjaba az Eurobarcan.
Siman lehet, hogy a szerzodeseben van egy eves disney+, Max elofizetes, azert az vagy 200 euro. Sprolas van.Berti írta:Es meccseket nyert nekik. Ne hülyéskedj már, több helyen is azt olvastam, hogy Gündi és Yamal után ő volt a legjobbjuk.BlancoMark írta:
Cancelo? Teljesen alkalmatlan egy 4 vedos felallsban mert keptelen kovetni a taktikat es normalisan vedekezni. Eleg sok nagy meccs elment a butasagan iden. Max 5 vedosben van ertelme.
Bevallom a Classicokon kívül egy Barca meccset sem láttam, de elemzéseket olvastam. Sosem tudott elit szinten védekezni, de az a hülye aki arra épít, hogy tud. Fullbacknek viszont elit már évek óta.
Es meccseket nyert nekik. Ne hülyéskedj már, több helyen is azt olvastam, hogy Gündi és Yamal után ő volt a legjobbjuk.BlancoMark írta:Cancelo? Teljesen alkalmatlan egy 4 vedos felallsban mert keptelen kovetni a taktikat es normalisan vedekezni. Eleg sok nagy meccs elment a butasagan iden. Max 5 vedosben van ertelme.Berti írta:
Cancelo az egyik legjobbjuk volt a szezonban. Felixnek az elején volt pár jó meccse, akkor mindent beleláttak. Alonso meg azt hittem idén már nem is volt ott.
Cancelo nagy veszteség lenne nekik, nekünk meg kellenek a meccs utáni interjús vámpír mémek
- BlancoMark
Cancelo? Teljesen alkalmatlan egy 4 vedos felallsban mert keptelen kovetni a taktikat es normalisan vedekezni. Eleg sok nagy meccs elment a butasagan iden. Max 5 vedosben van ertelme.Berti írta:Cancelo az egyik legjobbjuk volt a szezonban. Felixnek az elején volt pár jó meccse, akkor mindent beleláttak. Alonso meg azt hittem idén már nem is volt ott.BlancoMark írta:
Mondjuk teljesen hasznalhatatlan volt a ket portugal, minek megtartani oket? Joao Felix meg mehet vissza az Atmahoz azok utan hogy alazta oket a teatralis goloromevel, karma.
Cancelo az egyik legjobbjuk volt a szezonban. Felixnek az elején volt pár jó meccse, akkor mindent beleláttak. Alonso meg azt hittem idén már nem is volt ott.BlancoMark írta:Mondjuk teljesen hasznalhatatlan volt a ket portugal, minek megtartani oket? Joao Felix meg mehet vissza az Atmahoz azok utan hogy alazta oket a teatralis goloromevel, karma.weah írta: A pár hete,vagy hónapja? volt valami 100-150 Milliós deel amit a Nike-val kötnek,most meg mindenkitzavarnak el mert drága a szappan meg a melegvíz:D Nagy mágus az a laporta.
- BlancoMark
Mondjuk teljesen hasznalhatatlan volt a ket portugal, minek megtartani oket? Joao Felix meg mehet vissza az Atmahoz azok utan hogy alazta oket a teatralis goloromevel, karma.weah írta: A pár hete,vagy hónapja? volt valami 100-150 Milliós deel amit a Nike-val kötnek,most meg mindenkitzavarnak el mert drága a szappan meg a melegvíz:D Nagy mágus az a laporta.
-
- Kedvenc játékosaid: weah
- Kedvenc csapatod: feyenord arsenal
A pár hete,vagy hónapja? volt valami 100-150 Milliós deel amit a Nike-val kötnek,most meg mindenkitzavarnak el mert drága a szappan meg a melegvíz:D Nagy mágus az a laporta.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Hát ilyen amatőröket, ahogy ezt megint kezelték. Nyilván próbálják 3 gumilabdával és 2 barátságos meccsel egy évre meghosszabbítani a két jó madár szerződését.
Kiemelt postok voltak, torolni kellett oket, kulonben 5 eurot kellett volna fizetnitibi18 írta: Még ezt se tudják normálisan bejelenteni, Joao híreket törölték mindenhonnan elvileg.