Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 1., hétfő 17:10

De Bruyne is feldobta a labdat a szaudiaknak. Elmondta, hogy tobb, mint eleg penze van, de ha olyan abszurd osszegu ajanlattal erkezne valaki, amivel meg az ükükükükunokaja is meglenne, akkor nem mondana nemet jo esellyel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 1., hétfő 15:10

Realista24 írta:

Mas: Manchester United elvitte Dan Ashworth-ot sportigazgatonak a Newcastletol. Kozben pedig dolgoznak De Ligt leigazolasan.
Nemetek elvileg 50+opciokat kernek minimum De Ligtert cserebe.
Jatekos menne, ETH akarja, Bayern eladna, jo esellyel nem fog sokaig tartani az üzlet megkotese.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 1., hétfő 14:36

Realista24 írta: Archie Gray, Leedsbol Tottenhambe, 40 millio font... :roll: :mrgreen:
Az egyik legnagyobb angol tehetsegnek tartjak, sokaig harcban volt a Bayern is erte. Kivancsi leszek, hogy milyen szintet fog megutni. Konnyen ugy jarhat, mint Sessegnon anno.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 1., hétfő 14:07

Archie Gray, Leedsbol Tottenhambe, 40 millio font... :roll: :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. július 1., hétfő 13:05

Pad'em írta: Ezek mind ffp korrekciós igazolások juni 30-a elött gyorsba lerendezve. Eléggé nevetséges.
Ez. Konkretan par csapat valami cheatelest hajtott vegre juni30 elott, hogy rendezzek a penzugyeket. Nehany olyan igazolas ment vegbe, akikrol meg en se hallottam. :lol:

Erre is kitalalhatnanak valamit, mert ez igy bohockodas..

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. július 1., hétfő 11:49

mind mind hazai kvóta emberke az rögtön 20m font pluszban.

Dewsbury-Hall jó volt a Leicesterben de kb 10et érne

Archie Grayről fél füllel hallottam, hogy üde színfolt volt a champoban és tuti elviszi vmi pl csapat mert a Leeds nem jutott fel de persze van 18m értéke tm-n és megveszik 35ért.

Anderson is berobbant mint local hero aztán egész évben sérült volt.

teljesen bolond pénzeket szórnak el mondjuk ha azt vesszük egy 16 éves brazil pásztorfiú is 40ről indul akkor miért ne.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 1., hétfő 11:36

Ezek mind ffp korrekciós igazolások juni 30-a elött gyorsba lerendezve. Eléggé nevetséges.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 1., hétfő 11:24

CS0ki írta: Már pár napja akartam írni, hogy már mennék ezek a vicces igazolások, amikor olyan játékosok mennek az angolok között 30 milliókért, akikről életemben nem hallottam.

Főleg az aston villa, chelsea, newcastle, everton variálgatott, gondolom ment az alternatív könyvelés, kiskapukon ki-be mászkálás...
Es meg ossze sem szedtem mindet.
(pl.: Omari Hutchinson has just signed five year deal until June 2029 as new Ipswich Town player.

Chelsea receive £22m total fee.)

5-10 millios jatekosokrol beszelunk nagyjabol, tobbsege szerintem meg egy spanyol kozepcsapatban sem allna meg a helyet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. július 1., hétfő 11:20

Már pár napja akartam írni, hogy már mennék ezek a vicces igazolások, amikor olyan játékosok mennek az angolok között 30 milliókért, akikről életemben nem hallottam.

Főleg az aston villa, chelsea, newcastle, everton variálgatott, gondolom ment az alternatív könyvelés, kiskapukon ki-be mászkálás...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 1., hétfő 10:35

Kiernan Dewsbury-Hall a Chelsea a Leciesterbol, 30 millio fontert.

Brigthon megvette Yankubat a Newcastletol 33 millio fontert.

Archie Grayert 35 millio fontot fizetett a Brentford a Leedsnek.

Elliot Andersonert szinten 35 millio fontot fizettek (Notthingham) a Newcastlenek.

Volt itt valami bestlig fanatikus, aki azt probalta magyarazni, hogy ettol erosebbek es jobbak az angolok...40-50 millio eurok kikre?

Mas: Manchester United elvitte Dan Ashworth-ot sportigazgatonak a Newcastletol. Kozben pedig dolgoznak De Ligt leigazolasan.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. június 28., péntek 11:06

Mount.... Az az ember csinalt mar valamit?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. június 28., péntek 11:04

akkor máris javítottak a helyezésükön :-*

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 28., péntek 10:58

Ez egy jo 7. hely, jol nez ki :kalapos:
thereisonly1ronaldo

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. június 28., péntek 10:55

---------------------Onana de csak mert drága volt
Dalot--------Guéhi 40M-------Martinez/Todibo 40M----Miguel Guti 25M/Doughty 10M
----------------------Ugarte 35-40M/Wharton 30M
---------------------Mainoo-------------Bruno/Mount
Olise 50M szépen lemaradtak---Hojlund---Garnacho
Sancho pont itt játszana
Diallo

lehetne nem is sok pénzből egy fiatalos csapatot összetenni de tuti az lesz megint, hogy ők a united és nagy neveket akarnak meg kivénhedt sztárokat amiből megint semmi nem lesz.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 28., péntek 10:10

L.Miki írta:
cart írta: Gondolom szezon közben úgy is kirúgják aztán van Nistelrooy veszi át a helyét.
Egyszerűen nem értem, hogy miért nem zavarták már el, nistelrooyt egyből kinevezni, veszíteni valójuk nincs...
Gondolom pénzi pénzi, sztem még murinnyonak, solksjaernek, de még vangaalnak is fizetnek azota is :lol:
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 28., péntek 10:03

L.Miki írta:
cart írta: Gondolom szezon közben úgy is kirúgják aztán van Nistelrooy veszi át a helyét.
Egyszerűen nem értem, hogy miért nem zavarták már el, nistelrooyt egyből kinevezni, veszíteni valójuk nincs...
A legviccesebb, hogy kb tervben se volt a vezetőségben elzavarni ten Hagot, FA Kupa Döntő előtt is már fix volt, hogy marad, annyira bíznak benne a tulajok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mikor ezt mondták nekem, én el se akartam hinni :lol:
Komoly bajok vannak legfelül a Unitednél... :coffee:
Vicces így utólag olvasni, hogy kb minden újság lehozta, hogy Jim Ratcliffe döntött, már az FA kupa Döntő előtt, bármi lesz elküldik Ten Hagot, azt az ellentetje volt az igaz... :D

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. június 28., péntek 9:21

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2024. június 28., péntek 9:20

Nehéz amúgy eldönteni a MU-nál mivel van a legnagyobb baj, az ezdővel, a játékosokkal vagy a vezetőséggel.
Egyik sem az a szint, amit a MU jelent az én fejemben, ezekből pedig legalább kettőnek változnia kellene ha akarnak valamit.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. június 28., péntek 9:19

Caraway írta:
Pad'em írta: Kik most a targetek Caraway a nyárra?

Ha továbbra is 10 Hag igazol nem lesz jobb a helyzet hiába az új stábtagok.
Hat ez egyelore eleg kodos, nem sok info csorog a mediaba. Ami fix, hogy a ten hag mogotti csapat valtozik ahogy irtad is, erkezik van Nistelrooy es valami Rene Hake nevezetu uriember. Az erdekes, hogy legutobb mindketten vezetoedzok voltak, es most eljonnek segededzonek. Ennek a valtozasnak peldaul orulok, rosszabb nem lehet a tavalyinal. :lol:

Egyelore azt se tudni, mennyi hatalma marad ten hagnak az igazolasokat illetoen, allitolag az uj szerzodesebol ki akarjak szedni azt a reszt, hogy veto joga legyen. Viszont az uj vezetosegi setupbol se kezdte meg el mindenki a munkat, szoval valoszinuleg eleg kaotikus egy nyar lesz.

Poziciokat irnak, ami fix: balhatved, kozephatved, vedekezo kozeppalyas, csatar. Neveket meg dobalnak be folyamatosan, azokkal egyelore varnek. Ugarte meg Zirkzee most a legjobban pletykalt, hat eleg verszegeny. :lol: Annyit meg irtak, hogy tulfizetni nem fog senkiert a Ratcliffe csapat, inkabb odebballnak, na arra kivancsi leszek.
Ruud kapcsán tuti az a terv, hogy ha kiteszik a kopaszt szépen beugrik átvenni a kormányt gyorsan, lehet már ősszel :D

Akkor jól látom, hogy még semmi konkrét csak gyenge pletykák keringenek. Én hoztam volna Ratcliffék helyében valami új edzőt, és teljes rebuild rögtön. Most ennek így mi értelme van? Csak elbasszák az időt, aztán tele a keret ten Hag selejtjeivel.

Nem irigylem a vezetőséget, lesz meló.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2024. június 28., péntek 9:10

Gondolom szezon közben úgy is kirúgják aztán van Nistelrooy veszi át a helyét.

Vissza: