EURO 2024

Archívum

Ki nyeri szerinted az EB-t?

A szavazás 2024. július 15., hétfő 16:28-kor befejeződött.

Anglia
33
37%
Spanyolország
56
63%

Szavazatok száma: 89

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: EURO 2024

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 1., hétfő 20:25

ELSiete írta:
zsuninnyo írta:

Na hat igen, szerintem is sirniuk kene, meg szegyenkezni hogy tovabbjutnak.
De ott van a 100. percben lott gol a leggyengebb szar csapat ellen, ami meg tovabbjutast sem er, na ott viszont teljesen ertheto volt, hogy ugy unnepeltek meg orjongtek az emberek, mintha eb-t nyertek volna.
Nyílván a magyar válogatottban vannak BL győztes jatekosok, vagy aranylabda varomanyosok. Tudtommal EB és VB döntőben is mostanában mi szerepeltünk.
Igazából ugyanaz csak más szinten.

A torna leggyengébb válogatottját vertük meg óriási makkal, és ünnepeltük mint az EB győzelmet, ami odáig fajult hogy minden más ország felelős a kiesésért csak mi nem.
Közben Rossi burkoltan elmondta a gondokat, de ez senkit nem érdekel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. július 1., hétfő 20:24

hehetheoriginal írta: balgákban sztem sokkal több volt.
egy jó hazi kellett volna. :coffee: :kalapos:
:lol:
Szerintem mérj egy lázat, te covidos vén pocs.

Na most. Jon a kecskeember és elkezdi az ebt. Eddig csak altatott, pihent :shifty:
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. július 1., hétfő 20:22

zsuninnyo írta:
ELSiete írta: Persze nem kell sírni, hogy a franciak tovabbjutottak, de azt nem értem, hogy ekkora sz.r rágás után amit meccsrol meccsre bemutatnak, miért kell ennyire oromkodni meg örülni a csapatnak. Mint tegnap az a szerencsétlen Pickford amikor a földön fekve ordított az utolsó védésénél, mint akik már EBt nyertek. Egyszerűen csak szégyellném, hogy hétről hétre ezt a focit produkalom mint focista a pályán.
De ott van a 100. percben lott gol a leggyengebb szar csapat ellen, ami meg tovabbjutast sem er, na ott viszont teljesen ertheto volt, hogy ugy unnepeltek meg orjongtek az emberek, mintha eb-t nyertek volna.
Nyílván a magyar válogatottban vannak BL győztes jatekosok, vagy aranylabda varomanyosok. Tudtommal EB és VB döntőben is mostanában mi szerepeltünk.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 1., hétfő 20:20

dösamp mint valami tejbetök, olyan volt a meccs utáni interjúban

fel se fogja mennyire fosok :lol:

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 1., hétfő 20:20

L.Miki írta:
realmadrid95 írta: Nem jok a franciak, a helyzetkihasznalasuk botranyos… megis az a megerzesem valamiert, hogy behuzzak az ebt.
Az durva lenne, sajnálom, hogy a spanyolok és németek már a negyeddöntőben osszetaliznak, az eddigiek alapján legszívesebben őket látnám a fináléban.
Igen igen, ahogy irta is R24, ez egy elore hozott donto lesz. Jo lett volna kovetkezo korben egy Nemet Francia, Spanyol Anglia, ezeket megneztem volna szivesen.

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. július 1., hétfő 20:13

zsuninnyo írta:
ELSiete írta: Persze nem kell sírni, hogy a franciak tovabbjutottak, de azt nem értem, hogy ekkora sz.r rágás után amit meccsrol meccsre bemutatnak, miért kell ennyire oromkodni meg örülni a csapatnak. Mint tegnap az a szerencsétlen Pickford amikor a földön fekve ordított az utolsó védésénél, mint akik már EBt nyertek. Egyszerűen csak szégyellném, hogy hétről hétre ezt a focit produkalom mint focista a pályán.
Azért egy nagy Francia válogatottól többet vár el az ember, minthogy ilyen játékkal és öngóllal jut tovább, és ennyi önkritikával nekik is rendelkezni kellene. Magyar focit és a franciát ne mossuk össze.

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. július 1., hétfő 20:12

realmadrid95 írta: Nem jok a franciak, a helyzetkihasznalasuk botranyos… megis az a megerzesem valamiert, hogy behuzzak az ebt.
Az durva lenne, sajnálom, hogy a spanyolok és németek már a negyeddöntőben osszetaliznak, az eddigiek alapján legszívesebben őket látnám a fináléban.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 1., hétfő 20:09

Nem jok a franciak, a helyzetkihasznalasuk botranyos… megis az a megerzesem valamiert, hogy behuzzak az ebt.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. július 1., hétfő 20:09

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuninnyo 2024. július 1., hétfő 20:11-kor.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. július 1., hétfő 20:00

Pickford még annyiban védhető hogy utolsó perces egyenlítés majd utána továbbjutásnál az egekben van az adrenalin még megértem. De ez a DD te jó ég. ÉS 12 ÉVE OTT VAN.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. július 1., hétfő 19:59

Remelem a portugalok elintezik ezt a szegyen továbbjutott szlovenokat...

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. július 1., hétfő 19:56

Persze nem kell sírni, hogy a franciak tovabbjutottak, de azt nem értem, hogy ekkora sz.r rágás után amit meccsrol meccsre bemutatnak, miért kell ennyire oromkodni meg örülni a csapatnak. Mint tegnap az a szerencsétlen Pickford amikor a földön fekve ordított az utolsó védésénél, mint akik már EBt nyertek. Egyszerűen csak szégyellném, hogy hétről hétre ezt a focit produkalom mint focista a pályán.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. július 1., hétfő 19:54

BlancoMark írta: Ket ongollal es egy tizivel negyeddontozni.

Lassan el kell donteni, hogy mi az alapszandek amikor focit nezunk. 100%-ban az hogy nyerjen a sajat csapatom de kozben nulla szorakoztatas? Semmi ertelme az egesznek igy. Es senki nem ezert kezdte el nezni ezt a sportot gyerekkent.
Mindegy az, ha dol a penz. Sajnos.

olivér

HozzászólásSzerző: olivér » 2024. július 1., hétfő 19:53

Minek örül Deschamps? Ez még a portugál kispad ellen is harmatos lenne.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. július 1., hétfő 19:52

Ket ongollal es egy tizivel negyeddontozni.

Lassan el kell donteni, hogy mi az alapszandek amikor focit nezunk. 100%-ban az hogy nyerjen a sajat csapatom de kozben nulla szorakoztatas? Semmi ertelme az egesznek igy. Es senki nem ezert kezdte el nezni ezt a sportot gyerekkent.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. július 1., hétfő 19:52

2 öngól 1 tizi eddig. masterplan. és bent vannak a 8-ban vele

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. július 1., hétfő 19:52

Ebben a mai fociban a hátra passz meg az oldalra passz létezik? Kiesésre áll a csapat, van 3 perc hátra és passzolgatnak hátrafelé. Eszem megáll..

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 1., hétfő 19:51

balgákban sztem sokkal több volt.
egy jó hazi kellett volna. :coffee: :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. július 1., hétfő 19:46

Nem baj, majd az elődöntő környékén hátha rúgnak a franciák is egy rendes gólt..

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. július 1., hétfő 19:44

ennyi DD egy zseni. mekkora játék volt

Vissza: