EURO 2024
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: EURO 2024
Csak hát az ember ahogy öregszik, szokták mondani úgy lesz egyre bölcsebb, neki is megkellett volna már tanulnia, hogy ez a görcsössèg, nem viszi előre. Jobb lett volna neki is, a szurkolóknak is a csapatnak is egy felszabadult, görcsöktől mentes Cr7, aki már tisztában van azzal, hogy amit csak lehetett elért, megnyert, megdöntött, és nincs már akkora bizonyítási vágya, görcs rajta, hogy bebizonyítsa ő a goat. És én nem ekèzèskènt írom, minden tiszteletem az övé, és ő egy igazi példakép, aki még mindig küzd, hajtana, és aki a szívére veszi, hogy nem tudja segíteni a csapatot, hogy nem tudja kihasználni a helyzeteket, és csak küzd és küzd főleg saját maga ellen, hogy amik régen bementek, sikerültek azok már közel sem működnek.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Nem véletlenül ment CR az arabokhoz.
Tisztában van vele, hogy az európai élfoci már nem az ő asztala.
Már lassú és kevés oda, de aki 20 évig a foci vitorlás hajója volt sztem azt az embert nem kellene ekézni.
Elsírta magát? Persze hogy el... Talán gáz is volt egy kicsit , de pont ez mutatja a sportemberi nagyságát. Akar is , menne is, de a szervezet már nem a régi. Ez ilyen...
Majd azért szeretném Mbappe-t 39 évesen így küzdeni (azaz dehogy szeretném), valószínűleg arra már az újabb ladyboyt csapatja már valahol a Bahamákon.
CR egója az ami sírba viszi, de ezzel az egóval írta be magát örökre a futball történelem könyvébe.
Tisztában van vele, hogy az európai élfoci már nem az ő asztala.
Már lassú és kevés oda, de aki 20 évig a foci vitorlás hajója volt sztem azt az embert nem kellene ekézni.
Elsírta magát? Persze hogy el... Talán gáz is volt egy kicsit , de pont ez mutatja a sportemberi nagyságát. Akar is , menne is, de a szervezet már nem a régi. Ez ilyen...
Majd azért szeretném Mbappe-t 39 évesen így küzdeni (azaz dehogy szeretném), valószínűleg arra már az újabb ladyboyt csapatja már valahol a Bahamákon.
CR egója az ami sírba viszi, de ezzel az egóval írta be magát örökre a futball történelem könyvébe.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
BLevi96 írta:Pont ez az egó, elégedetlenség, maximalizmus, bizonyitás vágy miatt, lett a legjobb. 20 éve így nyomja és mindig fejlődni akart, akik voltak csapattársai bárhol, mindig elmondták hogy, az a munkamorál ami benne van, ők nem tudnák hosszú távon csinálni.petiamadridista írta: Nyílván mint játékos szerettem, és nagy élmény volt a Madridban nézni. Köszi azt a sok jót.
DE
elképesztő látványosan teszi magát már-már röhejesen görcsössé.
Egyébként amikor eligazolt 2 évig a Juveban csak az lebegett a szeme előtt, hogy bebizonyítsa, hogy nagyobb mint a Real Madrid.
Chiellini nyilatkozta.
Egy görcsös mindig bizonyítani akaró fazon az ember, akkor is amikor erre már semmi szükség, ez egy ponton túl már nem sportemberi nagyonság szerintem, hanem egó. És én már nagyon unom.
Szeretnék erre a bejegyzésre 25 dislike-ot kapni. Danke.
Mintha a Realra és szurkolóirá mondanád hogy, minek idegeskednek a BL-be, hisz már 15x megnyerték úgyse éri utol őket senki, hátra dölhetnének.
Ronaldo és a Real egyforma, lehetsz a legjobb-csúcsra érhetsz bármenyiszer, sose fognak elismerni és mindig a bukásodra várnak.
Nem.
CR7 a Goat debate-et az egója és görcsössége miatt bukta el a sajtóban.
Van egy pont amikor ez egészséges és csodálatos és van amikor már csak rombol.
De kívánom neki nyerje meg az EB-t.
Aztán vonuljon vissza.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Pont ez az egó, elégedetlenség, maximalizmus, bizonyitás vágy miatt, lett a legjobb. 20 éve így nyomja és mindig fejlődni akart, akik voltak csapattársai bárhol, mindig elmondták hogy, az a munkamorál ami benne van, ők nem tudnák hosszú távon csinálni.petiamadridista írta: Nyílván mint játékos szerettem, és nagy élmény volt a Madridban nézni. Köszi azt a sok jót.
DE
Egyébként amikor eligazolt 2 évig a Juveban csak az lebegett a szeme előtt, hogy bebizonyítsa, hogy nagyobb mint a Real Madrid.
Chiellini nyilatkozta.
Egy görcsös mindig bizonyítani akaró fazon az ember, akkor is amikor erre már semmi szükség, ez egy ponton túl már nem sportemberi nagyonság szerintem, hanem egó. És én már nagyon unom.
Mintha a Realra és szurkolóirá mondanád hogy, minek idegeskednek a BL-be, hisz már 15x megnyerték úgyse éri utol őket senki, hátra dölhetnének.
Ronaldo és a Real egyforma, lehetsz a legjobb-csúcsra érhetsz bármenyiszer, sose fognak elismerni és mindig a bukásodra várnak.
-
tibi18 írta:Ez viszont egy masculin hozzászólás! Ilyennek kéne lennie minden férfinak. Faszt pityereg ez a lelketlen senki!petiamadridista írta: Moslék meccs volt ez is, meg a belga is.
Moslék.
Már most várom a szeptembert h lássak végre topfocit ez a félamatőrködés helyett.
Bellingham tegnapi gólja meg Vinicius első gólja a brazilok meccsén.
Ennyi volt a foci a 2 kontinenstornán.
És ne magyarázzuk meg, ez a CR7 sírás félidőben gáz volt.
Mondj 1 !!! olyan esetet bármilyen sportágból, hogy valaki meccs közben döntetlen állásnál egy elmulasztott lehetőségnél elsírta magát
Várom azt az 1 esetet.
Remy írta:Szerintem meg az a gaz, hogy az ember Real Madrid legenda, tehat tudjuk, ismerjuk, hogy ki az a Cristiano Ronaldo. Es 39 evesen, meg a Real Madrid forumon is ki van lenyegeben figurazva, hogy nekiall sirni, mikor konnyen lehetett volna az, hogy ez lesz az utolso meccse EBn.petiamadridista írta:
De ja, gaz, hat hogy csinalhat ilyet…
Szegyen… es akkor elvarjuk, hogy a media mashogy alljon hozza, mikor meg a sajatjai is belekotnek.
Nyílván mint játékos szerettem, és nagy élmény volt a Madridban nézni. Köszi azt a sok jót.
DE
Chiellini nyilatkozta.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Szerintem az a gaz,hogy ott vagy mint edzo a portugaloknal.
A 39 eves csatarod 0 golos a tornan,4 meccsen keresztul keptelen volt golt loni,de te nem teheted le padra.
Sajnalom,hogy CR-nek ez az egesz egy gorcse alakult.
A 39 eves csatarod 0 golos a tornan,4 meccsen keresztul keptelen volt golt loni,de te nem teheted le padra.
Sajnalom,hogy CR-nek ez az egesz egy gorcse alakult.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szerintem meg az a gaz, hogy az ember Real Madrid legenda, tehat tudjuk, ismerjuk, hogy ki az a Cristiano Ronaldo. Es 39 evesen, meg a Real Madrid forumon is ki van lenyegeben figurazva, hogy nekiall sirni, mikor konnyen lehetett volna az, hogy ez lesz az utolso meccse EBn.petiamadridista írta:
De ja, gaz, hat hogy csinalhat ilyet…
Szegyen… es akkor elvarjuk, hogy a media mashogy alljon hozza, mikor meg a sajatjai is belekotnek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
franciák ellen biztos nem kezdetném. ennél sokkal gyorsabb, kombinatívabb játék kell különben kibekkelik. majd a végén egy fél órára megnyomhatja ami a csövön kifér és nem kell beosztania az erejét.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Ez viszont egy masculin hozzászólás! Ilyennek kéne lennie minden férfinak. Faszt pityereg ez a lelketlen senki!petiamadridista írta: Moslék meccs volt ez is, meg a belga is.
Moslék.
Már most várom a szeptembert h lássak végre topfocit ez a félamatőrködés helyett.
-
Moslék meccs volt ez is, meg a belga is.
Moslék.
Moslék.
- Galacticos
Es o a legidosebb de a legjobb formaban levo is. Elmebeteg ez.istimester írta: Pepe meg no comment. A régi "nagy" Pepe-SR9248-Varane hármasból az o távozását sajnáltam a legjobban.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Áá úgy izgultam mint a Real-Cityn
Diogo Costa mit művelt?! Kifogta volna mindent
Ronaldonak meg respect hogy oda mert állni elsőnek
Diogo Costa mit művelt?! Kifogta volna mindent
Ronaldonak meg respect hogy oda mert állni elsőnek
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Így-Így kedves István. Kemény tökű gyerek, az már egyszer biztos.Steve írta: Profizmus, rutin győzött..
CR iszonyat példakép. Tetszett, hogy nem bújt el, bevállalta elsőnek és nem buzizott a jobb oldallal, bevágta a bal alsóba. Iszonyat profi!
Pepe meg no comment. A régi "nagy" Pepe-SR9248-Varane hármasból az o távozását sajnáltam a legjobban.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Hagyjad már, Hehe a park focijával inasba tesziSteve írta: Profizmus, rutin győzött..
CR iszonyat példakép. Tetszett, hogy nem bújt el, bevállalta elsőnek és nem buzizott a jobb oldallal, bevágta a bal alsóba. Iszonyat profi!
Cringe ember az külön öröm hogy az általa agyon szopkodott Szeszkó a 200%os ziccert elbaszta
Szép pillanatok
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Rohadt nagy szerencséd, hogy a szlovének nem olvassák a Madridomot..már 2,1millió ember kergetneRemy írta: Oblak ved 2-3at. Sima szloven win.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Menjel aludniProfessore írta: Na akkor lássuk CR hogy hagyja ki másodjára is a tizit...
Egyfelől megérdemlik mert a grúzok ellen nem vették komolyan a meccset. A szlovéneket akartak hát megkapták.
ZIDANE
- realbeckham
De szép pillanatok. Costa, meg Pepe köszönete. Kapus konnyes szemmel élete meccse es teljesítménye. Parade volt az ember.
Ronaldo csak altatott. A döntőre tartogatja magat
Öreg Ilicic elég szarul nezett ki. Szet van vizesedve az ember feje meg teste. Bizarr
Ronaldo csak altatott. A döntőre tartogatja magat
Öreg Ilicic elég szarul nezett ki. Szet van vizesedve az ember feje meg teste. Bizarr
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Profizmus, rutin győzött..
- L.Miki
Nálam a meccs embere Remy, ezt neki köszönhetik, jött, látott, vuduzott és győzött Portugália
remyt keresd felProfessore írta: Na akkor lássuk CR hogy hagyja ki másodjára is a tizit...
Egyfelől megérdemlik mert a grúzok ellen nem vették komolyan a meccset. A szlovéneket akartak hát megkapták.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo