wZoLee7 írta:a korosztályos válogatottban megmutatta h Jesé nyomába sem ér...emberbe vezetett labdák, teljesen rossz beadások. Ennek ellenére nagy tehetség, ezt nem vitatom, de kb olyan lesz mint Affelay
(Afellay, bocsánat a szőrszálhasogatásért, de még a Barça-drukkerek közül is csomóan rendszeresen rosszul írják le a nevét.)
Ezt azért nem mondanám, a korosztályos versenyeken ő is remekelt, legalábbis amennyit én láttam belőle, ugye most a spanyol másodosztály legjobbjának választották, illetve egyre többet játszik az Evertonban... Nem is rosszul, bár a helyzetkihasználásán ő is javíthatna.
Illetve érdemes talán megjegyezni, hogy egy évvel fiatalabb is Jesénél, akit különben szintén hatalmas tehetségnek tartok, és bízom abban, hogy a jövő spanyol válogatottjának alappillére lehet majd katalán kollégájával együtt.
madridronie írta:A
Tello gyerek is finoman jelezte Tata bá felé, hogy elégedetlen a helyzetével és ha nem változik semmi nyáron ő is lépne! + ugye Messi (a Barca 150 milláért el is adná az El Confidencial szerint
) --> "a patkányok elhagyják a süllyedő hajót?"
:Đ
Igen, Tello gyereket kihagytam, őt is nagyon bírom (bár néha nekem is a Clásicón elkövetett stadionbú' ki jut eszembe róla), de annak nincs értelme, hogy kiegészítő emberként tolja még itt jó pár évig... A karrierje szempontjából mindenképpen jobb lenne, ha távozna.
Patkányok?
Alba távozásáról nem volt szó.
Marci77 írta:Most miért?
majdnem
Montoya jo lenne az Interbe. Zanettinek nem sok van vissza
Pedro..40,de még 30 milla is ajandek lett volna erte. Ő is olyan,aki Fifaban jo csak.(ezt a szintet nèzve)
Na jó, megkapod a kettest.
Remélem, meg tudjuk győzni, hogy maradjon, egy próbát megér mindenképpen... Mondjuk most pont sérült Alba, Alves meg Adriano is, szóval játszhat viszonylag rendszeresen.
Persze, én lettem volna a legboldogabb, ha ennyiért el tudjuk passzolni... De hát ez van. Talán majd idén.