ő is tudja ki a goatBLaZE írta: Eminem - Tobey
https://youtu.be/cbuRqNCy5k8
Zene
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Zene
Zenei bakancslista 1. hely - PIPA
Egy éven belül Rammstein - Metallica - AC/DC - PIPA
AC/DC
Innentől nekem jöhet bárki, bármivel, ki mekkora koncertet csinál, hányszor van tele egy stadion, mennyire jó XY... mert ezzel láttam a tetejét az egész művészeti ágnak. Eljuthathatnak ide többen is, de ennél nincs tovább. Amit Brian Johnson lerakott 76 évesen, az zseni. DE, amit a 69 éves Angus Young rakott le 2 órán keresztül, arra igazából szavak sincsenek. Nem hiába minden idők egyik legnagyobb gitárosa. Fáradhatatlan, nem is értem, hogy lehet ember... Koncert vége felé volt egy bő 10+ perces szólója, majd az utolsó szám előtt is egyedül csinálta a show-t. Elképesztő volt!
KISS-t sajnálom, hogy a covid elvitte anno... azt még jó lett volna kipipálni.
Egy éven belül Rammstein - Metallica - AC/DC - PIPA
AC/DC
Innentől nekem jöhet bárki, bármivel, ki mekkora koncertet csinál, hányszor van tele egy stadion, mennyire jó XY... mert ezzel láttam a tetejét az egész művészeti ágnak. Eljuthathatnak ide többen is, de ennél nincs tovább. Amit Brian Johnson lerakott 76 évesen, az zseni. DE, amit a 69 éves Angus Young rakott le 2 órán keresztül, arra igazából szavak sincsenek. Nem hiába minden idők egyik legnagyobb gitárosa. Fáradhatatlan, nem is értem, hogy lehet ember... Koncert vége felé volt egy bő 10+ perces szólója, majd az utolsó szám előtt is egyedül csinálta a show-t. Elképesztő volt!
KISS-t sajnálom, hogy a covid elvitte anno... azt még jó lett volna kipipálni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
10 éves álom vált valóra a tegnapi Coldplay koncerttel
fantasztikus élmény volt, és csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy egyszer átélje élőben is ezt a showt, fényjátékot és minőséget
szinte LaDecima szintű stadion élmény
fantasztikus élmény volt, és csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy egyszer átélje élőben is ezt a showt, fényjátékot és minőséget
szinte LaDecima szintű stadion élmény
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én ezt Camo & Krooked bulikban szoktam hallani, minden szettben tolják..füst írta: Eric Prydz - Opus
Az Opus már eredeti verziójában is gyöngyszem, 9 percig ugyanaz a dallam megy, csak a tempó változik. Lassan indul, jól felpörög, felénél klimax, aztán visszalassul. Fülbemászó.
Fentebb ugyanezt a dalt egy szimfonikus zenekar kelti életre. Nem lett rosszabb.
Eric Prydz - Opus (Camo & Krooked Bootleg)
Egyébként tényleg jóféle.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Eric Prydz - Opus
Az Opus már eredeti verziójában is gyöngyszem, 9 percig ugyanaz a dallam megy, csak a tempó változik. Lassan indul, jól felpörög, felénél klimax, aztán visszalassul. Fülbemászó.
Fentebb ugyanezt a dalt egy szimfonikus zenekar kelti életre. Nem lett rosszabb.
- chosenone46
ez most nagyon rosszul esett. azthittem kiadtak valami új remastered versiont.füst írta: Prodigy - No Good remastered
de ha már előkerültek akkor…
diesel power
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
Haverom pont tegnap mesélte, hogy a koncert geci jó volt, a szervezés viszont botrány. Sokkal többen mentek mint amire le volt szervezve a hely. Piáért 1 órákat kellett sorba állni meg hasonlók.Remy írta: Volt esetleg innen valaki "Bécsben" most a Metallicán?
Koncert rendben volt. Ice Nine Kills ügyes volt, Five Finger Death Punch nagy showt tolt, Metallica szintén óriási volt.
De a helyszín... a szervezés, a kijutás és hazajutás valami egészen kaotikus volt. Botrány. Buszoknál már majdnem verekedés volt.
Durván 20 perc alatt kiértünk a Golden Circle 1ből a buszokhoz (Erdberg irányába). retúrjeggyel rendelkeztünk (külön sor), így azt hittük szépen haza is érünk majd. Indulóponthoz el is jutottunk könnyedén, aztán jött a kilátástalan várakozás, hogy akkor most mi is van, mert buszok sehol... Koncertnek ugye ilyen 22.50 körül lett vége, fél 3ra haza is értünk... BÉCSBE!
Ez a helyszín alkalmatlan ilyen kaliberű eseménynek. Rettentő rossz helyen van.
-
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Valaki jon a deja vu fesztivalra, vagy csak en nottem fel Peat junioron, Naksin, Basshunteren es a tobbieken?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Volt esetleg innen valaki "Bécsben" most a Metallicán?
Koncert rendben volt. Ice Nine Kills ügyes volt, Five Finger Death Punch nagy showt tolt, Metallica szintén óriási volt.
De a helyszín... a szervezés, a kijutás és hazajutás valami egészen kaotikus volt. Botrány. Buszoknál már majdnem verekedés volt.
Durván 20 perc alatt kiértünk a Golden Circle 1ből a buszokhoz (Erdberg irányába). retúrjeggyel rendelkeztünk (külön sor), így azt hittük szépen haza is érünk majd. Indulóponthoz el is jutottunk könnyedén, aztán jött a kilátástalan várakozás, hogy akkor most mi is van, mert buszok sehol... Koncertnek ugye ilyen 22.50 körül lett vége, fél 3ra haza is értünk... BÉCSBE!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
találtam egy zseniális goa trance zenét: https://www.youtube.com/watch?v=GSluqndDZKo 3:50tól pörög be igazán. Az volt a sztorija, hogy belgiumban rendeztek egy fesztivált és fellépett a legnagyobb goatrance kiadó (suntrip) egyik megalapítója is aki éppen rákos és orvosi felügyelettel léphetett fel, aztán közte volt ez a trekk is.
https://www.facebook.com/watch/?v=757479166460583
fullhouse volt a set alatt. tökre hasonló megélés volt mint amikor tavaly itthon fellépett chi-a.d aki egy transz nő és eléggé elismert ezekben a körökben. Viszont 10+ év munkássága alatt tavaly lépett fel először. Itthon volt a második fellépése apsarán: https://www.facebook.com/watch/?v=672691464756953
Apsarán még ez is ütött: https://www.facebook.com/apsarafestival ... 506400193/
na ezek azok a bulik amit az életben egyszer érdemes megélnie bárkinek.; D
https://www.facebook.com/watch/?v=757479166460583
fullhouse volt a set alatt. tökre hasonló megélés volt mint amikor tavaly itthon fellépett chi-a.d aki egy transz nő és eléggé elismert ezekben a körökben. Viszont 10+ év munkássága alatt tavaly lépett fel először. Itthon volt a második fellépése apsarán: https://www.facebook.com/watch/?v=672691464756953
Apsarán még ez is ütött: https://www.facebook.com/apsarafestival ... 506400193/
na ezek azok a bulik amit az életben egyszer érdemes megélnie bárkinek.; D
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
pheco írta: Eminem - Houdini [Official Music Video]
Zseni klip Jó előfutára az új albumnak
kurvajó a téma amúgy, aranybánya egy 20 évvel ezelőtti em-nek a mai woke lgbtqrghjeofihkldf balfasz nyomorult hopihe generáció
thereisonly1ronaldo
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Eminem - Houdini [Official Music Video]
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát pont ez az, sokkal többet rakhatna ki zeneileg az asztalra, mert mint egyén, tudásra, kiemelkedő, ez kétségtelen. De amjt hoz, annál bőven vannak jobb zenék szerintem, de ez amiatt van, mert a mai ai generált tiktokzene foshalmaz kell a népnek.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Ezzel azért vitatkoznék. Zeneileg abszolút kiemelkedő, páratlan idehaza. Minden stílusban extrát tud hozni, és közben mégis megmarad önmaga. Hiába reggaeton/pop/rap/trap/rock, elsőre meg tudod mondani, hogy ez Azahriah. Úgy váltogatja egy zenén belül is a flowt, a hangulatot, hogy teljesen természetesnek hat, pedig rohadtul nem az. Mellette pedig több hangszeren is játszik, és beateket is gyárt magának.nmate írta: Jó üzletember ez az Azahriah, nekem ilyen Taylor Swift vibeja van bizonyos szemszögből. Kiváló üzleti model, nem kiemelkedő zeneileg amúgy amit csinál (mondjuk mindkettő tudna jobbat, csak nem az kell a népnek), de nagyon jól találja meg a közönséget és szépen építi a brandet, a sztárságot.
Nem véletlen, hogy nem találsz Azi klónokat az iparban, mert nem lehet utánozni. Arról nem is beszélve, hogy bármely más magyar előadó szólal(t) meg angolul egy zenében, belehalsz a cringebe* Nála meg ez is flottul működik.
*egyetlen kivétel, aki eszembe jut az szegény Örs, ő is patikán nyomta a 'Viszlát Nyár'-t angolul
Persze, egy fesztivál színpad teljesen más, mint egy aréna, ahol gyakorlatilag saját képükre festhetik az egész arculatot.chosenone46 írta: meglepődnék ha nagyobb, kiforrottabb bulit tolna szigeten. oda nem tudja annyira vinni az egész stadionkoncertes koreográfiáját szerintem.
Tudom tudom, meg értem is miért szeretik olyan sokan... de nekem a Desh akkor is trash kategória Számomra idegen, hogy egy ilyen kaliber is ott állt egy tripla Puskás színpadán. De lehet csak boomer vagyok ebben a tekintetben.gutihaz14 írta: legpopularisabb szamokat kozosen csinaltak, vetek lenne kihagyni desht