OFF
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: OFF
szabi ?Marky írta:nem, sz betűvel kezdődik a neveToti írta: ez a 'határozottan nem' és a röhögőfej.. csak nem?
csabi* írta:tudnátok linkelni egy jó cikket a kolumbia kokaingazdaságáról ?
és arról a pár kartellről akik igazából irányítják az országot ?
- Legkisebbtobi
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ez a 'határozottan nem' és a röhögőfej.. csak nem?Marky írta:nem, határozottan nemVictor írta:nem viktória a barátnőd ugye?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2013. december 3., kedd 17:33-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
köszi az ötleteket, a gyertyafényes vacsi már nemrég volt, azt azért is nem akartam. elég változatos, de nem anyagias. van, amikor romantikus, van amikor lazább. gondolkoztam azon is, hogy felviszem pestre egy jó kis dnb buliba, de attól függetlenül, hogy mindketten élnénk, az olyan fura lenne szülinapra
sokat költeni sem tudok, mert a tanulói pénztárca nagyon karcsú, a megélhetés meg drága ezért is tetszik ez a tortasütés.
sokat költeni sem tudok, mert a tanulói pénztárca nagyon karcsú, a megélhetés meg drága ezért is tetszik ez a tortasütés.
nem, határozottan nemVictor írta:nem viktória a barátnőd ugye?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Szulinapra, pestieknek van egy parádés ötletem, ami szinte semmibe nem kerul. Pü, ha aktuális.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azért nehéz ilyenkor értelmeset ajánlani, mert több dologtól függ.
milyen anyagi helyzetben vagy, milyen típusú a lány (romantikus,vagányabb,akármi), meg nyilván nem tudjuk, hogy mi az, ami hasznos lenne, mert még nincs neki.
viszont amit realmadridfan írt, az elég egyedi, kreatív ötlet.
amúgy még azt ajánlanám, hogy süss neki tortát.
anya vagy mama segít, az alap, de biztos örülne neki.
milyen anyagi helyzetben vagy, milyen típusú a lány (romantikus,vagányabb,akármi), meg nyilván nem tudjuk, hogy mi az, ami hasznos lenne, mert még nincs neki.
viszont amit realmadridfan írt, az elég egyedi, kreatív ötlet.
amúgy még azt ajánlanám, hogy süss neki tortát.
anya vagy mama segít, az alap, de biztos örülne neki.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát a világ lebukása lenne, ha ugyan az lenne a csajotok ... Hol buktál le Viki? Áá ne is mond... Ez a két állat ugyan azon a fórumon tolja... Valami madridomról beszéltek ezek, de a fene se érti ...
Remélem nem igaz, de azért az ütne geci xD....
Remélem nem igaz, de azért az ütne geci xD....
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
attól is függ amúgy, hogy milyen a barátnőd. ha nem annyira romantikus alkat, akkor simán szervezhetsz neki meglepi bulit, vehetsz neki valami hasznosat, elviheted moziba stb stb. ha romantikus alkat akkor elviheted vacsorázni, vagy te otthon csinálsz vacsit, gyertya fény, saját készítésű ajándékok... így látatlanba annyira nem tudok segíteni, de mint mondottam, a barátnőmnek is 9-én van a szülinapja, pénteken ünnepeljük, és én már tudom a menetet, ajándékostul, mindenestül
nem viktória a barátnőd ugye?
nem viktória a barátnőd ugye?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Már volt, hogy leírtam, de a gyertyafényes vacsinál nincs jobb... Sok gyertya legyen, csepegjen (nyálas legyen ).... Azt az egy órát ki lehet bírni, ha szereted... Ha meg nem becsüli az ilyen dolgokat csak azt, ha elbaszol rá egy csomó pénzt akkor gondold át ki mellet vagy....
Persze nem mindíg a kajálás meg a gyertya a lényeg, de néha sokat jelent. Névnapokat megoldom mindíg valami egyszerűvel pl.:közösen elmegyünk vásárolni (-.-) és tetszik neki valami akkor azt megkapja névnapjára ... Szülinapra jó még a meglepi buli. Lehívod a régen látott haverokat neki például és csaptok egy nagy bulit...
Persze nem mindíg a kajálás meg a gyertya a lényeg, de néha sokat jelent. Névnapokat megoldom mindíg valami egyszerűvel pl.:közösen elmegyünk vásárolni (-.-) és tetszik neki valami akkor azt megkapja névnapjára ... Szülinapra jó még a meglepi buli. Lehívod a régen látott haverokat neki például és csaptok egy nagy bulit...
- Legkisebbtobi
tegnap semmilyen torrent nem mukodott ncore-on... valoszinuleg karbantartas lehetett..Ferencváros írta:Hello, valaki kérem segítsen.
Van a D: meghajtón egy filmek mappám. Elkezdtem tölteni a Noble családot ncoreról(mindig onnan töltöm), ki is választottam, hogy a filmek mappába töltse. Elkezdi a letöltést, és pirossal mutatja, és nem tölti. Ugyan ez a seedeléssel, nem tölti vissza a filmeket az utorrent, csak piros jelez a nyíl. Ami ennél is nagyobb gáz, hogy eltűnt a filmek mappám 200 filmmel, és felszabadult az összes hely.
A vezérlőpultnál beírtam a keresőbe egy-egy film nevét, és azt mutatja, hogy még mindig ott van a mappába, viszont ha rákattintok, ezt dobja ki:
http://kepfeltoltes.hu/131202/214802117 ... es.hu_.png
Valakinek ötlet?
szerk.: lepörgettem egy rendszer visszaállítást is, visszaállította november 26.ára, de semmi új.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
az én barátnőmnek is 9-én van, remélem nem ugyanaz a személymivel sokan vagytok itt párkapcsolatban, szeretnék egy kis tanácsot, illetve ötletet kérni. 9-én jön a barátnőm születésnapja és fogalmam sincs, mit vegyek vagy mivel lepjem meg. karácsony úgyszintén. szeretnék valami olyat adni, ami nem olyan snassz, mint például egy ékszer. nem is feltétlen tárgyi ajándékra gondolok, de jó ötletem nem nagyon van.
- realmadridfan
Nekem ami legjobban bejött az nem is került semmibe. Megkértem egy cimborámat hogy segítsen egy videó elkészítésében, onnan kezdődött, hogy felkelek, fogmosás, öltözés és megyek a barátnőmhöz(utcán séta, sparban borvásárlás, villamosozás, a végső snitt meg az volt hogy becsengetek hozzá). Tettünk alá zenét, megvágtuk Sony Vegas-sal meg ilyesmi, 1-2 effekt, poén és kész is volt. Ez most így elég hülyén hangzik de a csajok nagyon értékelik az ilyesmit. Összességében néhány óra munka volt vele, de jó móka volt. Elmondása szerint mindig amikor rossz kedve van megnézi A gondom az hogy nekem is jön a karácsony és nehéz ehhez hasonló ötlettel előállni rendszeresen.Marky írta:mivel sokan vagytok itt párkapcsolatban, szeretnék egy kis tanácsot, illetve ötletet kérni. 9-én jön a barátnőm születésnapja és fogalmam sincs, mit vegyek vagy mivel lepjem meg. karácsony úgyszintén. szeretnék valami olyat adni, ami nem olyan snassz, mint például egy ékszer. nem is feltétlen tárgyi ajándékra gondolok, de jó ötletem nem nagyon van.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
mivel sokan vagytok itt párkapcsolatban, szeretnék egy kis tanácsot, illetve ötletet kérni. 9-én jön a barátnőm születésnapja és fogalmam sincs, mit vegyek vagy mivel lepjem meg. karácsony úgyszintén. szeretnék valami olyat adni, ami nem olyan snassz, mint például egy ékszer. nem is feltétlen tárgyi ajándékra gondolok, de jó ötletem nem nagyon van.
- h3x0r
Tegnap delutan megbotlottam valamiben az utcan es majdnem elore is estem. Egy nagyon kicsit fajt a bokam, de 2-3 percen belul elmult. Haza mentem, lefekudtem az agyra es 3-4 oran belul elkezdett elegge fajni. Vettem be gyulladas csokkentot, borogattam hideg vizzel, utana bekotottuk es rivanolos borogatas. Jarni nem nagyon tudok vele. Esetleg mas is jart mar igy? Mit lehet meg vele csinalni?
Nem tudom pontosan mit csinaltal azota, de tegyuk fel van ket particiod: az egyiken az operacios rendszer, programok (legyen C), a masikon a filmek, zenek, kepek, jatekok, stb. (legyen D). Valami letorlodott a D-rol. Ha azota nem masoltal ra semmit, akkor a Recuva nevu programmal az adatok nagy reszet vissza tudod hozni (persze eltart egy darabig). Ha ido kozben mar masoltal valamit a D-re, akkor sanszos, hogy az adatok egy resze elment. Az hogy mit csinaltal a C-n, az nem szamit.Ferencváros írta:Hello, valaki kérem segítsen.
Van a D: meghajtón egy filmek mappám. Elkezdtem tölteni a Noble családot ncoreról(mindig onnan töltöm), ki is választottam, hogy a filmek mappába töltse. Elkezdi a letöltést, és pirossal mutatja, és nem tölti. Ugyan ez a seedeléssel, nem tölti vissza a filmeket az utorrent, csak piros jelez a nyíl. Ami ennél is nagyobb gáz, hogy eltűnt a filmek mappám 200 filmmel, és felszabadult az összes hely.
A vezérlőpultnál beírtam a keresőbe egy-egy film nevét, és azt mutatja, hogy még mindig ott van a mappába, viszont ha rákattintok, ezt dobja ki:
http://kepfeltoltes.hu/131202/214802117 ... es.hu_.png
Valakinek ötlet?
szerk.: lepörgettem egy rendszer visszaállítást is, visszaállította november 26.ára, de semmi új.