OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

Re: OFF

HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 4., szerda 19:59

köszi . már ez is nagy segítség :salute:
Kép

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2013. december 4., szerda 19:57

csabi* írta:tudnátok linkelni egy jó cikket a kolumbia kokaingazdaságáról ?
és arról a pár kartellről akik igazából irányítják az országot ?
A mexikói drogkartellekről van egy érdekes TED talk. Ugyan nem kolumbiai, de lehet átfedés a működésben-felépítésben.

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 3., kedd 17:57

Marky írta:
Toti írta: ez a 'határozottan nem' és a röhögőfej.. csak nem? :shifty: :shifty:
:lol: nem, sz betűvel kezdődik a neve :loveyou:
szabi ? :mrgreen:

csabi* írta:tudnátok linkelni egy jó cikket a kolumbia kokaingazdaságáról ?
Kép

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2013. december 3., kedd 17:45

Toti írta: ez a 'határozottan nem' és a röhögőfej.. csak nem? :shifty: :shifty:
:lol: nem, sz betűvel kezdődik a neve :loveyou:
'shutterisland írta: sütsz neki egy ilyet, a kezét sem kell megkérd, mert ő fogja a tiedet. :lol:
nah, ez az én kézügyességemmel és türelmemmel úgy nézne ki, mint a részeg pistabácsi kutyaháza :mrgreen:

Legkisebbtobi

HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. december 3., kedd 17:43

'shutterisland írta:
ezért is tetszik ez a tortasütés.
sütsz neki egy ilyet, a kezét sem kell megkérd, mert ő fogja a tiedet. :lol:
Nem hiszem hogy ezt kulonosebben sutni kellene :mrgreen:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 3., kedd 17:30

ezért is tetszik ez a tortasütés.
sütsz neki egy ilyet, a kezét sem kell megkérd, mert ő fogja a tiedet. :lol:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. december 3., kedd 17:29

Marky írta:
Victor írta:nem viktória a barátnőd ugye? :mrgreen:
nem, határozottan nem :mrgreen:
ez a 'határozottan nem' és a röhögőfej.. csak nem? :shifty: :shifty:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2013. december 3., kedd 17:33-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 3., kedd 17:21

tudnátok linkelni egy jó cikket a kolumbia kokaingazdaságáról ?
Kép

Marky

HozzászólásSzerző: Marky » 2013. december 3., kedd 17:21

köszi az ötleteket, a gyertyafényes vacsi már nemrég volt, azt azért is nem akartam. elég változatos, de nem anyagias. van, amikor romantikus, van amikor lazább. gondolkoztam azon is, hogy felviszem pestre egy jó kis dnb buliba, de attól függetlenül, hogy mindketten élnénk, az olyan fura lenne szülinapra :mrgreen:
sokat költeni sem tudok, mert a tanulói pénztárca nagyon karcsú, a megélhetés meg drága :-( ezért is tetszik ez a tortasütés.
Victor írta:nem viktória a barátnőd ugye? :mrgreen:
nem, határozottan nem :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 3., kedd 16:57

Szulinapra, pestieknek van egy parádés ötletem, ami szinte semmibe nem kerul. Pü, ha aktuális.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 3., kedd 16:48

azért nehéz ilyenkor értelmeset ajánlani, mert több dologtól függ.
milyen anyagi helyzetben vagy, milyen típusú a lány (romantikus,vagányabb,akármi), meg nyilván nem tudjuk, hogy mi az, ami hasznos lenne, mert még nincs neki.

viszont amit realmadridfan írt, az elég egyedi, kreatív ötlet.

amúgy még azt ajánlanám, hogy süss neki tortát.
anya vagy mama segít, az alap, de biztos örülne neki.

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. december 3., kedd 16:44

5 év együttlét után biztos ütnék én is :lol:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 3., kedd 16:42

Hát a világ lebukása lenne, ha ugyan az lenne a csajotok :D... Hol buktál le Viki? Áá ne is mond... Ez a két állat ugyan azon a fórumon tolja... Valami madridomról beszéltek ezek, de a fene se érti :D :D...

Remélem nem igaz, de azért az ütne geci xD....

Victor

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. december 3., kedd 16:37

attól is függ amúgy, hogy milyen a barátnőd. ha nem annyira romantikus alkat, akkor simán szervezhetsz neki meglepi bulit, vehetsz neki valami hasznosat, elviheted moziba stb stb. ha romantikus alkat akkor elviheted vacsorázni, vagy te otthon csinálsz vacsit, gyertya fény, saját készítésű ajándékok... így látatlanba annyira nem tudok segíteni, de mint mondottam, a barátnőmnek is 9-én van a szülinapja, pénteken ünnepeljük, és én már tudom a menetet, ajándékostul, mindenestül :)
nem viktória a barátnőd ugye? :mrgreen:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 3., kedd 16:33

Már volt, hogy leírtam, de a gyertyafényes vacsinál nincs jobb... Sok gyertya legyen, csepegjen (nyálas legyen ).... Azt az egy órát ki lehet bírni, ha szereted... Ha meg nem becsüli az ilyen dolgokat csak azt, ha elbaszol rá egy csomó pénzt akkor gondold át ki mellet vagy.... :D
Persze nem mindíg a kajálás meg a gyertya a lényeg, de néha sokat jelent. Névnapokat megoldom mindíg valami egyszerűvel pl.:közösen elmegyünk vásárolni (-.-) és tetszik neki valami akkor azt megkapja névnapjára :D... Szülinapra jó még a meglepi buli. Lehívod a régen látott haverokat neki például és csaptok egy nagy bulit...

Legkisebbtobi

HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. december 3., kedd 16:28

Ferencváros írta:Hello, valaki kérem segítsen.
Van a D: meghajtón egy filmek mappám. Elkezdtem tölteni a Noble családot ncoreról(mindig onnan töltöm), ki is választottam, hogy a filmek mappába töltse. Elkezdi a letöltést, és pirossal mutatja, és nem tölti. Ugyan ez a seedeléssel, nem tölti vissza a filmeket az utorrent, csak piros jelez a nyíl. Ami ennél is nagyobb gáz, hogy eltűnt a filmek mappám 200 filmmel, és felszabadult az összes hely.
A vezérlőpultnál beírtam a keresőbe egy-egy film nevét, és azt mutatja, hogy még mindig ott van a mappába, viszont ha rákattintok, ezt dobja ki:
http://kepfeltoltes.hu/131202/214802117 ... es.hu_.png

Valakinek ötlet? :-(

szerk.: lepörgettem egy rendszer visszaállítást is, visszaállította november 26.ára, de semmi új.
tegnap semmilyen torrent nem mukodott ncore-on... valoszinuleg karbantartas lehetett..

Victor

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. december 3., kedd 16:15

mivel sokan vagytok itt párkapcsolatban, szeretnék egy kis tanácsot, illetve ötletet kérni. 9-én jön a barátnőm születésnapja és fogalmam sincs, mit vegyek vagy mivel lepjem meg. karácsony úgyszintén. szeretnék valami olyat adni, ami nem olyan snassz, mint például egy ékszer. nem is feltétlen tárgyi ajándékra gondolok, de jó ötletem nem nagyon van. :-(
az én barátnőmnek is 9-én van, remélem nem ugyanaz a személy :lol: :lol: :lol:

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. december 3., kedd 16:12

Marky írta:mivel sokan vagytok itt párkapcsolatban, szeretnék egy kis tanácsot, illetve ötletet kérni. 9-én jön a barátnőm születésnapja és fogalmam sincs, mit vegyek vagy mivel lepjem meg. karácsony úgyszintén. szeretnék valami olyat adni, ami nem olyan snassz, mint például egy ékszer. nem is feltétlen tárgyi ajándékra gondolok, de jó ötletem nem nagyon van. :-(
Nekem ami legjobban bejött az nem is került semmibe. Megkértem egy cimborámat hogy segítsen egy videó elkészítésében, onnan kezdődött, hogy felkelek, fogmosás, öltözés és megyek a barátnőmhöz(utcán séta, sparban borvásárlás, villamosozás, a végső snitt meg az volt hogy becsengetek hozzá). :lol: Tettünk alá zenét, megvágtuk Sony Vegas-sal meg ilyesmi, 1-2 effekt, poén és kész is volt. Ez most így elég hülyén hangzik de a csajok nagyon értékelik az ilyesmit. Összességében néhány óra munka volt vele, de jó móka volt. Elmondása szerint mindig amikor rossz kedve van megnézi :) A gondom az hogy nekem is jön a karácsony és nehéz ehhez hasonló ötlettel előállni rendszeresen.

Marky

HozzászólásSzerző: Marky » 2013. december 3., kedd 15:55

mivel sokan vagytok itt párkapcsolatban, szeretnék egy kis tanácsot, illetve ötletet kérni. 9-én jön a barátnőm születésnapja és fogalmam sincs, mit vegyek vagy mivel lepjem meg. karácsony úgyszintén. szeretnék valami olyat adni, ami nem olyan snassz, mint például egy ékszer. nem is feltétlen tárgyi ajándékra gondolok, de jó ötletem nem nagyon van. :-(

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 3., kedd 7:45

Tegnap delutan megbotlottam valamiben az utcan es majdnem elore is estem. Egy nagyon kicsit fajt a bokam, de 2-3 percen belul elmult. Haza mentem, lefekudtem az agyra es 3-4 oran belul elkezdett elegge fajni. Vettem be gyulladas csokkentot, borogattam hideg vizzel, utana bekotottuk es rivanolos borogatas. Jarni nem nagyon tudok vele. Esetleg mas is jart mar igy? Mit lehet meg vele csinalni?
Ferencváros írta:Hello, valaki kérem segítsen.
Van a D: meghajtón egy filmek mappám. Elkezdtem tölteni a Noble családot ncoreról(mindig onnan töltöm), ki is választottam, hogy a filmek mappába töltse. Elkezdi a letöltést, és pirossal mutatja, és nem tölti. Ugyan ez a seedeléssel, nem tölti vissza a filmeket az utorrent, csak piros jelez a nyíl. Ami ennél is nagyobb gáz, hogy eltűnt a filmek mappám 200 filmmel, és felszabadult az összes hely.
A vezérlőpultnál beírtam a keresőbe egy-egy film nevét, és azt mutatja, hogy még mindig ott van a mappába, viszont ha rákattintok, ezt dobja ki:
http://kepfeltoltes.hu/131202/214802117 ... es.hu_.png

Valakinek ötlet? :-(

szerk.: lepörgettem egy rendszer visszaállítást is, visszaállította november 26.ára, de semmi új.
Nem tudom pontosan mit csinaltal azota, de tegyuk fel van ket particiod: az egyiken az operacios rendszer, programok (legyen C), a masikon a filmek, zenek, kepek, jatekok, stb. (legyen D). Valami letorlodott a D-rol. Ha azota nem masoltal ra semmit, akkor a Recuva nevu programmal az adatok nagy reszet vissza tudod hozni (persze eltart egy darabig). Ha ido kozben mar masoltal valamit a D-re, akkor sanszos, hogy az adatok egy resze elment. Az hogy mit csinaltal a C-n, az nem szamit.

Vissza: