EURO 2024

Archívum

Ki nyeri szerinted az EB-t?

A szavazás 2024. július 15., hétfő 16:28-kor befejeződött.

Anglia
33
37%
Spanyolország
56
63%

Szavazatok száma: 89

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: EURO 2024

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. július 6., szombat 16:59

Jó de itt most a kezezésről van szó, hogy az önmagában 11-est érne vagy nem.

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. július 6., szombat 16:50

Anthony írta:
Pad'em írta:

Lest szemről lehetetlen megmondani, var meg nyilván nem nézte így, hogy nem lett gól. A kéz annak tűnt de arról is lehetne vitázni.

De amúgy ezért nem fújta be:

UEFA's pre-tournament briefing on handballs gave a specific example just like Marc Cucurella, saying it should NOT be a handball penalty. Arm close to the side, pointing predominantly down/vertically, and/or a position behind line of the body.

It differs from the penalty Joachim Andersen conceded against Germany. UEFA deems that arm position to be unnatural and creating a barrier. Understandable fans would think the two decisions are the wrong way around ... But they aren't per intended interpretation.
Ez a magyarázat egy baromság. És egyáltalán nem a teste mellett volt a keze. Itt Nagelsmannak adok igazat:
Ha Jamal a Stuttgart közepébe rúgja ki a labdát, akkor nem akarok büntetőt kapni. De Jamal lövése kapura tartott, valószínűleg gól is lett volna. Nem tudom elfogadni, hogy nem ítéltek büntetőt” – idézte Nagelsmannt a Kicker.
Nem mindegy hogy egy semmi oldalról jövő beadásról van szó vagy egy olyan lövésről ami kapura tartott és kb gól lett volna.

A les meg stb.-ről most nem beszélek, de ezt meg kellett volna nézze a VAR. Ott kiderült volna a többi is.
Ha les nem is , de kéz biztosan volt Fullkrug részéről. Ezt viszont még a vak is látja minden videón is.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. július 6., szombat 16:48

Pad'em írta:
rikko írta:

Ezt linkeltem én is + kézzel veszi át a labdát.... De ezt ugye senki nem látja :kalapos:
Lest szemről lehetetlen megmondani, var meg nyilván nem nézte így, hogy nem lett gól. A kéz annak tűnt de arról is lehetne vitázni.

UEFA's pre-tournament briefing on handballs gave a specific example just like Marc Cucurella, saying it should NOT be a handball penalty. Arm close to the side, pointing predominantly down/vertically, and/or a position behind line of the body.

It differs from the penalty Joachim Andersen conceded against Germany. UEFA deems that arm position to be unnatural and creating a barrier. Understandable fans would think the two decisions are the wrong way around ... But they aren't per intended interpretation.
Ez a magyarázat egy baromság. És egyáltalán nem a teste mellett volt a keze. Itt Nagelsmannak adok igazat:
Ha Jamal a Stuttgart közepébe rúgja ki a labdát, akkor nem akarok büntetőt kapni. De Jamal lövése kapura tartott, valószínűleg gól is lett volna. Nem tudom elfogadni, hogy nem ítéltek büntetőt” – idézte Nagelsmannt a Kicker.
Nem mindegy hogy egy semmi oldalról jövő beadásról van szó vagy egy olyan lövésről ami kapura tartott és kb gól lett volna.

A les meg stb.-ről most nem beszélek, de ezt meg kellett volna nézze a VAR. Ott kiderült volna a többi is.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. július 6., szombat 14:00

'shutterisland írta:
Realista24 írta: Spanyolok hogy tudnak felállni ennyi hiányzóval?
tippre :

simon
navas laporte nacho cucurella
rodri olmo ruiz/merino
yamal joselu nico

de ott lenne meg fermin, oyarzabal, grimaldo, baena

kiallni azert ki birnak nyilvan, de a minoseg mar mas kerdes. :mrgreen:

ui : most latom, hogy morata lapjat nem konyveltek el ?

Joselunak a 2 kicsi intézhetne pár assistot, ezt a hányinger francia csapatot ki kellene már ejteni.

Camavinga gondolom megy vissza a padra, hiába volt a franciák legjobbja.

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. július 6., szombat 13:50

realmadrid95 írta:
toni toni toni írta: Ezt a koundes dolgot azert mondod mert Barcas vagy tenyleg gyengenek erzed? Sztem nagyon jot megy a tornán, nemrég mvp is volt es tegnap is szepen nyerte a parharcait.
Tegnap botranyosan gyenge volt.
Nalam Kounde szemre es statisztikaval foglalkozo oldalak szerint is az egyik legjobb volt tegnap.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 6., szombat 13:44

Szegény Theo, kiközösítik ... :lol:

Vicces mikor az egyetlen vérbeli franciának tűnő játékosod is spanyol felmenőkkel rendelkezik, végig Spanyolországban nőtt fel és spanyolnak is tartották magukat a tesójával, jobban is beszéltek spanyolul, mint franciául, szimplán sportszakmai indokok miatt lett francia válogatott ő is meg Lucas is :lol:

A legnagyobb forma Lucas volt, lenyilatkozta ezt 2018 március 3-án:
"Spain has given me everything and if they call me I'll go. If I can get naturalized, I'd be delighted. I consider myself Spanish. I speak Spanish better than French. With that, I've said it all."
2018 március 15-én meg Deschamps beválogatta a francia válogatottba két barátságos meccsre, ő meg boldogan ment mintha mi se történt volna.... :lol:

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. július 6., szombat 13:30

Pad'em írta:
rikko írta:

Ezt linkeltem én is + kézzel veszi át a labdát.... De ezt ugye senki nem látja :kalapos:

Ez egy hatalmas nagy faszsag. Ennyi erőből minden beadásnál kicsit ferdén bedontom a testem, a kezem meg lóg lefelé, hátha elakad és nem tizi… :agree: :lol: Sima tizit kellett volna kapnia, mondom ezt úgy hogy nem vagyok egy nagy nemet fan.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2024. július 6., szombat 13:04

Pad'em írta:
rikko írta:

A dolog lényege, hogy minden szarért meg tudják állítani a játékot és VAR-t használni.Tegnap miért nem tette meg ez a szerencsétlen?

Nézzék vissza a lest és mindkét esetleges kezezést és hozzanak normális döntést. Ezért lenne a VAR.

Összességében nem konzekvensek a VAR használattal, így meg értelmetlen az egész.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 6., szombat 12:57

rikko írta:
TakiLaci2023 írta:

Lesen volt a német támadó a kezezés előtt

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 6., szombat 12:44

toni toni toni írta:
ferni írta: Én felraknám Grimaldot, neki kell menni a franciáknak, Koundé oldalán meg verhetőek.
Ezt a koundes dolgot azert mondod mert Barcas vagy tenyleg gyengenek erzed? Sztem nagyon jot megy a tornán, nemrég mvp is volt es tegnap is szepen nyerte a parharcait.
Tegnap botranyosan gyenge volt.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 6., szombat 12:33

toni toni toni írta:
ferni írta: Én felraknám Grimaldot, neki kell menni a franciáknak, Koundé oldalán meg verhetőek.
Ezt a koundes dolgot azert mondod mert Barcas vagy tenyleg gyengenek erzed? Sztem nagyon jot megy a tornán, nemrég mvp is volt es tegnap is szepen nyerte a parharcait.
Bedupláznák azt a szélt a spanyolok, egy Nico+Grimaldo duó nagyon erős lenne ott, főleg ha Joselu is játszana, azt érkezne középen.

Sztem nem tudnák megoldani csapatszinten a franciák, Cama a baloson tolja ugye, szóval itt nem egy személyben Koundéra van ez kihegyezve ez a dolog.

De majd megint lehet nézni a biztonsági játékot sajna.

toni toni toni
Kedvenc játékosaid: messi, puyol, kounde, marcelo, kroos es meg sokan
Kedvenc csapatod: DVSC

HozzászólásSzerző: toni toni toni » 2024. július 6., szombat 12:25

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 6., szombat 12:04

Én felraknám Grimaldot, neki kell menni a franciáknak, Koundé oldalán meg verhetőek.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. július 6., szombat 11:25

Realista24 írta: Spanyolok hogy tudnak felállni ennyi hiányzóval?
tippre :

simon
navas laporte nacho cucurella
rodri olmo ruiz/merino
yamal joselu nico

de ott lenne meg fermin, oyarzabal, grimaldo, baena

kiallni azert ki birnak nyilvan, de a minoseg mar mas kerdes. :mrgreen:

ui : most latom, hogy morata lapjat nem konyveltek el ?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 6., szombat 11:19

Spanyolok hogy tudnak felállni ennyi hiányzóval?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

toni toni toni
Kedvenc játékosaid: messi, puyol, kounde, marcelo, kroos es meg sokan
Kedvenc csapatod: DVSC

HozzászólásSzerző: toni toni toni » 2024. július 6., szombat 11:01

hat tegnap ronaldot megettek, nem volt latvanyos saliba jateka de bizony szepen likvidálva lett roni. 7 foldi parharcabol 2-t tudott megnyerni a statok szerint, ez az EB nem az ove volt, mar az egoja miatt is jobb lenne ha visszavonulna a valogatottol.

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. július 6., szombat 10:32

TakiLaci2023 írta:
lestat írta:

Igen. Elkene donteni hogy akkor mit szabad meg mit nem.

De mikor egy spanyol kezesest tovabb engednek varal en mar semmit nem varok ezeketol a szabalyoktol :lol:

TakiLaci2023
Kedvenc játékosaid: Messi
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: TakiLaci2023 » 2024. július 6., szombat 10:06

lestat írta:
Realista24 írta: Most néztem a büntetőket. Korábban ment a fika hogy hogyan rúgnak, hat CRe sem volt különb ezzel a szarogalamb totyogassal.

De mikor egy spanyol kezesest tovabb engednek varal en mar semmit nem varok ezeketol a szabalyoktol :lol:

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. július 6., szombat 9:49

lestat írta:
Realista24 írta: Most néztem a büntetőket. Korábban ment a fika hogy hogyan rúgnak, hat CRe sem volt különb ezzel a szarogalamb totyogassal.

El van döntve, le van írva, be is írtuk már az EB alatt is nem egyszer. Ezt lehet.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 6., szombat 9:48

miro. írta:
realmadrid95 írta: En is igy latom, Koundebol udvari bohocot csinalt Leao, pedig nala agyatlanabb szelsot aligha talalni.

Saliba a rendes jatekidoben 3 oriasi ziccernel is annyira lemaradt, hogy meg a visszajatszasban sem latszott, hogy merre koszalt.

Upamecano meg szoszo, persze a Bayernes szintjehez kepest, de szerintem top 30 ban sincs benne.

Hernandez…. Neha fajt a szivem erte, mikor jottek anno tole a golok, golpasszok, szep jatek.. de ez az eb is megmutatja, hogy milyen jol dontottunk az eladasaval. Konkretan az embernek nem volt tamadasban egyetlen egy jo megoldasa sem a lovesen kivul. Rengeteg tamadas megakadt rajta, mert nem birta lekezelni a labdat vagy mert 35 km/h val izombol belevezeti az elotte allo emberbe. Vedekezesben meg negyedannyira nem jo, mint Mendy. Vele sokkal jobban jarnanak.
+ mbappe se tudta,hogy melyik iranyba kene futballoznia.
A kante-camavinga-csucsu harmas meg olyan deffenziv,hogy camavinga volt a harmuk kozul a legtobbet elorefele vallalo,ami sokat elmond a kozeppalyajukrol.

Leao tegnap jobb napjat fogta ki,vagy inkabb mondjuk hogy jobb 20percet,mert utana ronaldoval elol jatszottak azt,amit eddig az egesz eb-n,a semmit.
Ha ezt csinalna a milanban,amit o ezen az eb-n lerakott,meg valogatott sem lenne.

Ehhez a jatekhoz amit didier eroltet tenyleg jobb mendy. Folosleges ide tamado balhatved,ha nincs kihasznalva.

Annyibol megvedem Mbappet, hogy ki tudja min megy keresztul torott orral. Nekem csak megrepedt egyszer, mikor az allvanyt nem jol rogzitettek ki a homlokzatban, aztan az egyik kikoto(kb 5 kg) egy szinttel fentebbrol legurult az arcomra. Na, hat senkinek nem kivanom, 2 hetig olyan szinten luktetett az ideg benne, ha lehajoltam, lepcsoztem, vagy felemeltem a fejem. Igy vegig szaladgalni 90 percet… le a kalappal elotte. A baj ott kezdodik, hogy ha felepules utan is igy fog jatszani, de egyelore ezzel nyugtatom magam.

Vissza: