EURO 2024
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: EURO 2024
Jó de itt most a kezezésről van szó, hogy az önmagában 11-est érne vagy nem.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Ha les nem is , de kéz biztosan volt Fullkrug részéről. Ezt viszont még a vak is látja minden videón is.Anthony írta:Ez a magyarázat egy baromság. És egyáltalán nem a teste mellett volt a keze. Itt Nagelsmannak adok igazat:Pad'em írta:
Lest szemről lehetetlen megmondani, var meg nyilván nem nézte így, hogy nem lett gól. A kéz annak tűnt de arról is lehetne vitázni.
De amúgy ezért nem fújta be:
UEFA's pre-tournament briefing on handballs gave a specific example just like Marc Cucurella, saying it should NOT be a handball penalty. Arm close to the side, pointing predominantly down/vertically, and/or a position behind line of the body.
It differs from the penalty Joachim Andersen conceded against Germany. UEFA deems that arm position to be unnatural and creating a barrier. Understandable fans would think the two decisions are the wrong way around ... But they aren't per intended interpretation.
Nem mindegy hogy egy semmi oldalról jövő beadásról van szó vagy egy olyan lövésről ami kapura tartott és kb gól lett volna.Ha Jamal a Stuttgart közepébe rúgja ki a labdát, akkor nem akarok büntetőt kapni. De Jamal lövése kapura tartott, valószínűleg gól is lett volna. Nem tudom elfogadni, hogy nem ítéltek büntetőt” – idézte Nagelsmannt a Kicker.
A les meg stb.-ről most nem beszélek, de ezt meg kellett volna nézze a VAR. Ott kiderült volna a többi is.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ez a magyarázat egy baromság. És egyáltalán nem a teste mellett volt a keze. Itt Nagelsmannak adok igazat:Pad'em írta:Lest szemről lehetetlen megmondani, var meg nyilván nem nézte így, hogy nem lett gól. A kéz annak tűnt de arról is lehetne vitázni.rikko írta:
Ezt linkeltem én is + kézzel veszi át a labdát.... De ezt ugye senki nem látja
UEFA's pre-tournament briefing on handballs gave a specific example just like Marc Cucurella, saying it should NOT be a handball penalty. Arm close to the side, pointing predominantly down/vertically, and/or a position behind line of the body.
It differs from the penalty Joachim Andersen conceded against Germany. UEFA deems that arm position to be unnatural and creating a barrier. Understandable fans would think the two decisions are the wrong way around ... But they aren't per intended interpretation.
Nem mindegy hogy egy semmi oldalról jövő beadásról van szó vagy egy olyan lövésről ami kapura tartott és kb gól lett volna.Ha Jamal a Stuttgart közepébe rúgja ki a labdát, akkor nem akarok büntetőt kapni. De Jamal lövése kapura tartott, valószínűleg gól is lett volna. Nem tudom elfogadni, hogy nem ítéltek büntetőt” – idézte Nagelsmannt a Kicker.
A les meg stb.-ről most nem beszélek, de ezt meg kellett volna nézze a VAR. Ott kiderült volna a többi is.
- ateeemadrid
Joselunak a 2 kicsi intézhetne pár assistot, ezt a hányinger francia csapatot ki kellene már ejteni.'shutterisland írta:tippre :Realista24 írta: Spanyolok hogy tudnak felállni ennyi hiányzóval?
simon
navas laporte nacho cucurella
rodri olmo ruiz/merino
yamal joselu nico
de ott lenne meg fermin, oyarzabal, grimaldo, baena
kiallni azert ki birnak nyilvan, de a minoseg mar mas kerdes.
ui : most latom, hogy morata lapjat nem konyveltek el ?
Camavinga gondolom megy vissza a padra, hiába volt a franciák legjobbja.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Nalam Kounde szemre es statisztikaval foglalkozo oldalak szerint is az egyik legjobb volt tegnap.realmadrid95 írta:Tegnap botranyosan gyenge volt.toni toni toni írta: Ezt a koundes dolgot azert mondod mert Barcas vagy tenyleg gyengenek erzed? Sztem nagyon jot megy a tornán, nemrég mvp is volt es tegnap is szepen nyerte a parharcait.
Szegény Theo, kiközösítik ...
Vicces mikor az egyetlen vérbeli franciának tűnő játékosod is spanyol felmenőkkel rendelkezik, végig Spanyolországban nőtt fel és spanyolnak is tartották magukat a tesójával, jobban is beszéltek spanyolul, mint franciául, szimplán sportszakmai indokok miatt lett francia válogatott ő is meg Lucas is
A legnagyobb forma Lucas volt, lenyilatkozta ezt 2018 március 3-án:
Vicces mikor az egyetlen vérbeli franciának tűnő játékosod is spanyol felmenőkkel rendelkezik, végig Spanyolországban nőtt fel és spanyolnak is tartották magukat a tesójával, jobban is beszéltek spanyolul, mint franciául, szimplán sportszakmai indokok miatt lett francia válogatott ő is meg Lucas is
A legnagyobb forma Lucas volt, lenyilatkozta ezt 2018 március 3-án:
2018 március 15-én meg Deschamps beválogatta a francia válogatottba két barátságos meccsre, ő meg boldogan ment mintha mi se történt volna...."Spain has given me everything and if they call me I'll go. If I can get naturalized, I'd be delighted. I consider myself Spanish. I speak Spanish better than French. With that, I've said it all."
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ez egy hatalmas nagy faszsag. Ennyi erőből minden beadásnál kicsit ferdén bedontom a testem, a kezem meg lóg lefelé, hátha elakad és nem tizi… Sima tizit kellett volna kapnia, mondom ezt úgy hogy nem vagyok egy nagy nemet fan.Pad'em írta:Lest szemről lehetetlen megmondani, var meg nyilván nem nézte így, hogy nem lett gól. A kéz annak tűnt de arról is lehetne vitázni.rikko írta:
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
A dolog lényege, hogy minden szarért meg tudják állítani a játékot és VAR-t használni.Tegnap miért nem tette meg ez a szerencsétlen?Pad'em írta:Lest szemről lehetetlen megmondani, var meg nyilván nem nézte így, hogy nem lett gól. A kéz annak tűnt de arról is lehetne vitázni.rikko írta:
Nézzék vissza a lest és mindkét esetleges kezezést és hozzanak normális döntést. Ezért lenne a VAR.
Összességében nem konzekvensek a VAR használattal, így meg értelmetlen az egész.
- Pad'em
Lest szemről lehetetlen megmondani, var meg nyilván nem nézte így, hogy nem lett gól. A kéz annak tűnt de arról is lehetne vitázni.rikko írta:Ezt linkeltem én is + kézzel veszi át a labdát.... De ezt ugye senki nem látjaTakiLaci2023 írta:
Lesen volt a német támadó a kezezés előtt
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Tegnap botranyosan gyenge volt.toni toni toni írta:Ezt a koundes dolgot azert mondod mert Barcas vagy tenyleg gyengenek erzed? Sztem nagyon jot megy a tornán, nemrég mvp is volt es tegnap is szepen nyerte a parharcait.ferni írta: Én felraknám Grimaldot, neki kell menni a franciáknak, Koundé oldalán meg verhetőek.
Bedupláznák azt a szélt a spanyolok, egy Nico+Grimaldo duó nagyon erős lenne ott, főleg ha Joselu is játszana, azt érkezne középen.toni toni toni írta:Ezt a koundes dolgot azert mondod mert Barcas vagy tenyleg gyengenek erzed? Sztem nagyon jot megy a tornán, nemrég mvp is volt es tegnap is szepen nyerte a parharcait.ferni írta: Én felraknám Grimaldot, neki kell menni a franciáknak, Koundé oldalán meg verhetőek.
Sztem nem tudnák megoldani csapatszinten a franciák, Cama a baloson tolja ugye, szóval itt nem egy személyben Koundéra van ez kihegyezve ez a dolog.
De majd megint lehet nézni a biztonsági játékot sajna.
-
- Kedvenc játékosaid: messi, puyol, kounde, marcelo, kroos es meg sokan
- Kedvenc csapatod: DVSC
Ezt a koundes dolgot azert mondod mert Barcas vagy tenyleg gyengenek erzed? Sztem nagyon jot megy a tornán, nemrég mvp is volt es tegnap is szepen nyerte a parharcait.ferni írta: Én felraknám Grimaldot, neki kell menni a franciáknak, Koundé oldalán meg verhetőek.
Én felraknám Grimaldot, neki kell menni a franciáknak, Koundé oldalán meg verhetőek.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
tippre :Realista24 írta: Spanyolok hogy tudnak felállni ennyi hiányzóval?
simon
navas laporte nacho cucurella
rodri olmo ruiz/merino
yamal joselu nico
de ott lenne meg fermin, oyarzabal, grimaldo, baena
kiallni azert ki birnak nyilvan, de a minoseg mar mas kerdes.
ui : most latom, hogy morata lapjat nem konyveltek el ?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Spanyolok hogy tudnak felállni ennyi hiányzóval?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: messi, puyol, kounde, marcelo, kroos es meg sokan
- Kedvenc csapatod: DVSC
hat tegnap ronaldot megettek, nem volt latvanyos saliba jateka de bizony szepen likvidálva lett roni. 7 foldi parharcabol 2-t tudott megnyerni a statok szerint, ez az EB nem az ove volt, mar az egoja miatt is jobb lenne ha visszavonulna a valogatottol.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Ezt linkeltem én is + kézzel veszi át a labdát.... De ezt ugye senki nem látjaTakiLaci2023 írta:Lesen volt a német támadó a kezezés előttlestat írta:
Igen. Elkene donteni hogy akkor mit szabad meg mit nem.
De mikor egy spanyol kezesest tovabb engednek varal en mar semmit nem varok ezeketol a szabalyoktol
-
- Kedvenc játékosaid: Messi
- Kedvenc csapatod: Barca
Lesen volt a német támadó a kezezés előttlestat írta:Igen. Elkene donteni hogy akkor mit szabad meg mit nem.Realista24 írta: Most néztem a büntetőket. Korábban ment a fika hogy hogyan rúgnak, hat CRe sem volt különb ezzel a szarogalamb totyogassal.
De mikor egy spanyol kezesest tovabb engednek varal en mar semmit nem varok ezeketol a szabalyoktol
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
El van döntve, le van írva, be is írtuk már az EB alatt is nem egyszer. Ezt lehet.lestat írta:Igen. Elkene donteni hogy akkor mit szabad meg mit nem.Realista24 írta: Most néztem a büntetőket. Korábban ment a fika hogy hogyan rúgnak, hat CRe sem volt különb ezzel a szarogalamb totyogassal.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
miro. írta:+ mbappe se tudta,hogy melyik iranyba kene futballoznia.realmadrid95 írta: En is igy latom, Koundebol udvari bohocot csinalt Leao, pedig nala agyatlanabb szelsot aligha talalni.
Saliba a rendes jatekidoben 3 oriasi ziccernel is annyira lemaradt, hogy meg a visszajatszasban sem latszott, hogy merre koszalt.
Upamecano meg szoszo, persze a Bayernes szintjehez kepest, de szerintem top 30 ban sincs benne.
Hernandez…. Neha fajt a szivem erte, mikor jottek anno tole a golok, golpasszok, szep jatek.. de ez az eb is megmutatja, hogy milyen jol dontottunk az eladasaval. Konkretan az embernek nem volt tamadasban egyetlen egy jo megoldasa sem a lovesen kivul. Rengeteg tamadas megakadt rajta, mert nem birta lekezelni a labdat vagy mert 35 km/h val izombol belevezeti az elotte allo emberbe. Vedekezesben meg negyedannyira nem jo, mint Mendy. Vele sokkal jobban jarnanak.
A kante-camavinga-csucsu harmas meg olyan deffenziv,hogy camavinga volt a harmuk kozul a legtobbet elorefele vallalo,ami sokat elmond a kozeppalyajukrol.
Leao tegnap jobb napjat fogta ki,vagy inkabb mondjuk hogy jobb 20percet,mert utana ronaldoval elol jatszottak azt,amit eddig az egesz eb-n,a semmit.
Ha ezt csinalna a milanban,amit o ezen az eb-n lerakott,meg valogatott sem lenne.
Ehhez a jatekhoz amit didier eroltet tenyleg jobb mendy. Folosleges ide tamado balhatved,ha nincs kihasznalva.
Annyibol megvedem Mbappet, hogy ki tudja min megy keresztul torott orral. Nekem csak megrepedt egyszer, mikor az allvanyt nem jol rogzitettek ki a homlokzatban, aztan az egyik kikoto(kb 5 kg) egy szinttel fentebbrol legurult az arcomra. Na, hat senkinek nem kivanom, 2 hetig olyan szinten luktetett az ideg benne, ha lehajoltam, lepcsoztem, vagy felemeltem a fejem. Igy vegig szaladgalni 90 percet… le a kalappal elotte. A baj ott kezdodik, hogy ha felepules utan is igy fog jatszani, de egyelore ezzel nyugtatom magam.