Politika
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
"Háborúellenes akciótervről" döntött a Kormány:
Védelmi hozzájárulást fizetnek:
a multinacionális cégek, bankok, energiacégek, amelyek extraprofitra tettek szert a háború ideje alatt
hogy ezt ne hárítsák át, a lakossági számlavezetési díjakra emelési stopot(!) vezettünk be
az extraprofitadót nem csökkentjük
https://www.facebook.com/photo?fbid=81 ... 8807015666
Kommentár felesleges is...
Védelmi hozzájárulást fizetnek:
a multinacionális cégek, bankok, energiacégek, amelyek extraprofitra tettek szert a háború ideje alatt
hogy ezt ne hárítsák át, a lakossági számlavezetési díjakra emelési stopot(!) vezettünk be
az extraprofitadót nem csökkentjük
https://www.facebook.com/photo?fbid=81 ... 8807015666
Kommentár felesleges is...
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
thereisonly1ronaldo
Volt mar, de oszinten szolva mar annyira kurvara unja es szanalmasnak talalja sok ember, hogy nem is erdemes ra reagalni. Majd meglatjuk a vegeredmenyt, aztan azzal egyutt lehet vmit kezdeni.hehetheoriginal írta: vótmá?
https://www.youtube.com/watch?v=GngIHa2 ... E2%80%A4hu
választási csalás, meg se rezzen már senki, jóvanaz, hétfő van
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
es akkor az ujraszamlalas eredmenyet majd megtamadja karacsony, csak meglesz a fopolgi az oszig.ferni írta: Döntött a Kúria, újraszámolják az összes érvényes fővárosi szavazatot
Csak összehozza ezt a Fidesz...
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
vótmá?
thereisonly1ronaldo
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Közhely vagy nem: "Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, akkor adj neki hatalmat" - Abraham Lincoln.zsuninnyo írta:Nem fordult ki ongmagabol, o ilyen volt mint amilyen most. Ezt mar 30 eve is megmondta valaki.ferni írta: Orbán 1989ben
Félelmetes, hogy tudott kifordulni magából, tényleg mindene meg volt ennek a fasznak ahhoz, hogy egy Európa-szerte elismert politikus legyen és kihúzza a szarból az országot...
Helyette csak rontott a helyzeten...
A hatalom csak felerősíti azokat a jellem vonásokat, amivel egy ember rendelkezik.
Nem fordult ki ongmagabol, o ilyen volt mint amilyen most. Ezt mar 30 eve is megmondta valaki.ferni írta: Orbán 1989ben
Félelmetes, hogy tudott kifordulni magából, tényleg mindene meg volt ennek a fasznak ahhoz, hogy egy Európa-szerte elismert politikus legyen és kihúzza a szarból az országot...
Orbán 1989ben
Döntött a Kúria, újraszámolják az összes érvényes fővárosi szavazatot
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en azt hittem, szentkiralyit kell nezni a jobb szelen.
Bingó! Mintha a Szent Korona lenne a feje mögött a székére faragva. Néztem a több kormánytagot is egy másik képen, az ő székeiken nincs ilyen.cart írta: Szerintem arra gondol hogy a szék amin ül úgy néz ki mintha valami trón lenne.
-Érez-e felelősséget abban, hogy Orbán Viktor ekkorára nőtt?
-Semennyit.
Gyurcsány biztos azt hitte azt kérdezik titokban szokta-e elvinni mekizini a Viktort....
-Semennyit.
Gyurcsány biztos azt hitte azt kérdezik titokban szokta-e elvinni mekizini a Viktort....
Rónai Egon:
Eltűnt 1 millió DK szavazó, egy elsöprő részük a Tisza pártnál van, amelynek vezetője azt hirdeti az első perctől hogy Gyurcsány nélkül.
Gyurcsány:
Aha, ez nem probléma
Rónai eddig nagyon jó amit láttam.
Eltűnt 1 millió DK szavazó, egy elsöprő részük a Tisza pártnál van, amelynek vezetője azt hirdeti az első perctől hogy Gyurcsány nélkül.
Gyurcsány:
Aha, ez nem probléma
Rónai eddig nagyon jó amit láttam.
Szerintem arra gondol hogy a szék amin ül úgy néz ki mintha valami trón lenne.
- BlancoMark
Akkor fogalmam sincs, jo kis cliffhanger fejtoro.ferni írta:Vagy csak meleg van?BlancoMark írta:
Gondolom az hogy eloszor latni lazabb sztiloban csak egy feher inget viselve, mindig oltonyben szokott megjelenni. Ha tippelnem kene, akkor a Magyar Peter hatasra utalhat a forumozo kollega.
ferni: en is pont most nezem ebed melle. Adamnak nagyon jo a kritikai gondolkodasa, jo szorakozas.
Volt már így kormányülésen.
Vazult viszont seggbe billenteném, hogy betette ezt ide azt baszik válaszolni
Vagy csak meleg van?BlancoMark írta:Gondolom az hogy eloszor latni lazabb sztiloban csak egy feher inget viselve, mindig oltonyben szokott megjelenni. Ha tippelnem kene, akkor a Magyar Peter hatasra utalhat a forumozo kollega.Norbi90 írta:
pacal szaftos az ing ujja ? nézegettem egy percig kb semmi különlegeset nem vettem észre, a fenti piros csík lenne a tippem de az a desgin része mert alul is ott a zöld, a két sárga üveg jobb és baloldalt pedig szerintem dzsúzos üveg, azthinnéd hogy rivotril de szerintem üdítő.
ferni: en is pont most nezem ebed melle. Adamnak nagyon jo a kritikai gondolkodasa, jo szorakozas.
Volt már így kormányülésen.
Vazult viszont seggbe billenteném, hogy betette ezt ide azt baszik válaszolni
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Épp most pörgetem, 50 percnél járok. Varázslatos szórakozás.ferni írta: CRINGELÜNK GYURCSÁNY FERIVEL Az őszödi beszéd 2.0
fókuszcsoport
Borzasztó mennyire álomvilágban él Gyurcsány... Ez kajak elhiszi, hogy ő egy hős és ünnepelni kéne...
Nyomorult fideszbérenc idióta
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- BlancoMark
Gondolom az hogy eloszor latni lazabb sztiloban csak egy feher inget viselve, mindig oltonyben szokott megjelenni. Ha tippelnem kene, akkor a Magyar Peter hatasra utalhat a forumozo kollega.Norbi90 írta:pacal szaftos az ing ujja ? nézegettem egy percig kb semmi különlegeset nem vettem észre, a fenti piros csík lenne a tippem de az a desgin része mert alul is ott a zöld, a két sárga üveg jobb és baloldalt pedig szerintem dzsúzos üveg, azthinnéd hogy rivotril de szerintem üdítő.vazul írta: Száz forintos kérdés. Milyen érdekességet látsz ezen a képen?
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=66903748
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára BlancoMark 2024. július 7., vasárnap 14:18-kor.
CRINGELÜNK GYURCSÁNY FERIVEL Az őszödi beszéd 2.0
fókuszcsoport
Borzasztó mennyire álomvilágban él Gyurcsány... Ez kajak elhiszi, hogy ő egy hős és ünnepelni kéne...
fókuszcsoport
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Hordja a jegygyűrűt ?vazul írta: Száz forintos kérdés. Milyen érdekességet látsz ezen a képen?
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=66903748
Kilóg a szőr a füléből?