Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Amig mi azon “vitazunk”, hogy Arda - Rodrygo - Brahim harmasbol ki jatsszon a jobb oldalon, vagy hogy Davies, vagy Mendy kezdjen a balhatved poszton, addig a Barcelonaban ez a helyzet:
Ronald Araujo 6-8 hetes kihagyásra számíthat, így a teljes előszezon kimarad neki, ill. a bajnokság első 4-5 fordulója.
Pedri esetében 5 hetes kihagyást jósolnak, ő - talán - a 3. forduló környékén pályára léphet.
Gavi - legkorábban - 2 hónap múlva térhet vissza az edzésekhez a csapattal.
S akkor még az anyagi problémákról, a beharangozott NIKE-dealről, és egyéb szerződésekről nem is szóltunk, amik a kanyarban sincsenek. Még az hiányzik, hogy valaki az olimpián vagy itt az EB-n megsérüljön és a szezonnak "reszeltek" is....
Ronald Araujo 6-8 hetes kihagyásra számíthat, így a teljes előszezon kimarad neki, ill. a bajnokság első 4-5 fordulója.
Pedri esetében 5 hetes kihagyást jósolnak, ő - talán - a 3. forduló környékén pályára léphet.
Gavi - legkorábban - 2 hónap múlva térhet vissza az edzésekhez a csapattal.
S akkor még az anyagi problémákról, a beharangozott NIKE-dealről, és egyéb szerződésekről nem is szóltunk, amik a kanyarban sincsenek. Még az hiányzik, hogy valaki az olimpián vagy itt az EB-n megsérüljön és a szezonnak "reszeltek" is....
- ateeemadrid
Konkrétan kiejtette őket a BLbőlELSiete írta:Szerintem ő is túl van fújva, nem kicsit. Idén azért kaptak róla rendesen a gólokat, ráadásul többnyire sorsdöntő meccseken.KAG írta: Araujo jöhet is ide.
De Jongot adom. Se színe, se bűze, maradjon csak nyugodtan.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Szerintem ő is túl van fújva, nem kicsit. Idén azért kaptak róla rendesen a gólokat, ráadásul többnyire sorsdöntő meccseken.KAG írta: Araujo jöhet is ide.
De Jongot adom. Se színe, se bűze, maradjon csak nyugodtan.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Inkább értékeljük, hogy ezt az egyet se tagadta le.pheco írta:neymar, dembele.. voltak itt ingasokhehetheoriginal írta: cescnél meginogtam kicsit, de nem volt rá esély.
Amúgy jah, 2003-ban nem lett volna rossz R10, de szerintem nem lett volna olyan eredményes az itteni karerrje, mint odaát. Azzal a csapatunkkal alapvető probléma volt a védelem és vkp posztokon.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
A jelenlegi Barcából nem kellene senki, gyakorlatilag egy szemetesládává vált és erős középszerű játékosok játszanak ott. 2003-ban viszont suhancként egy PSG-ből történő átigazolást megbánhattunk. Az akkor az nagyon másképp alakíthatta volna a dolgokat az elkövetkezendő években, de már túltettem magam rajta. Másokat egy percig sem bántam, hiába volt dominanciájuk a Messi-éra elején 2008-tól 2013-ig, mert utána mindent visszakaptunk.
Jelenleg, hogy megtartsuk a dominanciánkat meg kell találnunk ismét a tökéletes 20 éves Kroos-t és nem tőlük kell rabolgatni.
Jelenleg, hogy megtartsuk a dominanciánkat meg kell találnunk ismét a tökéletes 20 éves Kroos-t és nem tőlük kell rabolgatni.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt irjak, hogy az Espai Barca finanszirozasanak ugye birosag elott van, mert szabalytalan.
Meglepodott mindenki gondolom
Meglepodott mindenki gondolom
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Thiago alcantara es alexis sanchez.pheco írta:neymar, dembele.. voltak itt ingasok
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
már az első 2 szónál bukik a projekt te melegbárlakó
thereisonly1ronaldo
Utolso ket szoig azt hittem, heherol beszelsz. Lehet ezert csipi annyira.realbeckham írta:Hatalmas fizetés, flegma pofa, lassú, mint a szar, nulla veszély a kapura. Túlértékelt semmi, de hehenek bejön.
Nem kell onnan senki, vesztes fejben mind.
- hehetheoriginal
jó van mennyé rúgjad el a pöttyöst, mint bekmen
fussál vele
fussál vele
thereisonly1ronaldo
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
neymar, dembele.. voltak itt ingasokhehetheoriginal írta:fúj.KAG írta: Araujo jöhet is ide.
darab ember nem kell soha, amelyik ott játszik.
figo pesetero
cescnél meginogtam kicsit, de nem volt rá esély.
- hehetheoriginal
fúj.KAG írta: Araujo jöhet is ide.
darab ember nem kell soha, amelyik ott játszik.
figo pesetero
cescnél meginogtam kicsit, de nem volt rá esély.
thereisonly1ronaldo
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Araujot jo lenne ha végre eladnák. Nem bánnám. Rohadt jó az ember.
De jong viszont remélem onnan vonul vissza. Hatalmas fizetés, flegma pofa, lassú, mint a szar, nulla veszély a kapura. Túlértékelt semmi, de hehenek bejön.
A kövér öreg gundogan egy szezon alatt többet csinalt az egész pályát bejátszva.
De jong viszont remélem onnan vonul vissza. Hatalmas fizetés, flegma pofa, lassú, mint a szar, nulla veszély a kapura. Túlértékelt semmi, de hehenek bejön.
A kövér öreg gundogan egy szezon alatt többet csinalt az egész pályát bejátszva.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt irjak, hogy Deco el akarta adni De Jongot es Araujot is, de a serulesek keresztulhuztak ezt a tervet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Barça president Laporta on Nico Williams: “I like Nico, a lot. I can say that financially we can make it happen”.
“It’s result of work that has been done over all these years to reach this point. We could, of course, face a signing of this level”, told Catalunya Radio.
“It’s result of work that has been done over all these years to reach this point. We could, of course, face a signing of this level”, told Catalunya Radio.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
PHILIPPE COUTINHO (az Aston Villa TV-nek:
"Emlékszem az első barcelonai gólom történetére. A Valencia ellen játszottunk (CDR-elődöntő - szerk.). Miközben elkezdtem felvenni a mezem, azt láttam, hogy Messi, Luis Suárez és Alba beszélgetnek egymással, majd Messi odalépett hozzám és azt mondta: 'Ma igyekszünk hozzásegíteni téged első itteni gólodhoz'. Azt mondta Jordinak és Luis-nak, hogy koncentráljanak rám. Beléptem a pályára és megszereztem első gólomat, ami előtt Suárez adta a passzt. Messivel együtt ünnepeltem és boldog voltam, hogy meglőttem az első gólomat és bizalmat kaptam. Nagy köszönet Messinek és Suáreznek is. Leo sokat gyakorolta a büntetőket. Amikor elhibázta, akkor mindig bosszús volt, ezért még többet gyakorolta őket."
Micsoda?? Hogy Messi gyakorolt valamit? Mi ez a hulyeseg? Hat o tehetseges, a gyakorlas csak Ronaldo modszere. Hulye Coutinho, ezt se tudja
"Emlékszem az első barcelonai gólom történetére. A Valencia ellen játszottunk (CDR-elődöntő - szerk.). Miközben elkezdtem felvenni a mezem, azt láttam, hogy Messi, Luis Suárez és Alba beszélgetnek egymással, majd Messi odalépett hozzám és azt mondta: 'Ma igyekszünk hozzásegíteni téged első itteni gólodhoz'. Azt mondta Jordinak és Luis-nak, hogy koncentráljanak rám. Beléptem a pályára és megszereztem első gólomat, ami előtt Suárez adta a passzt. Messivel együtt ünnepeltem és boldog voltam, hogy meglőttem az első gólomat és bizalmat kaptam. Nagy köszönet Messinek és Suáreznek is. Leo sokat gyakorolta a büntetőket. Amikor elhibázta, akkor mindig bosszús volt, ezért még többet gyakorolta őket."
Micsoda?? Hogy Messi gyakorolt valamit? Mi ez a hulyeseg? Hat o tehetseges, a gyakorlas csak Ronaldo modszere. Hulye Coutinho, ezt se tudja
Tebas: "Barça has 250 million less in wages than three years ago, it is at the same level as Real Madrid, but Madrid has done its homework well for many years and that is why it can incorporate [new] players."
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Naptárhoz volt fotózás, de ott voltak a szülei is Yamalnak perszeolivér írta:A kép kontextusa jobban érdekelne, vagy akkor még vállalt babysitterkedést is a "goat"?realmadrid95 írta: http://www.kepfeltoltes.eu/images/2024/ ... 467_tn.jpg
Ez volt mar? 2007, Yamal es Messi
Lionel fix telebaszta a fürdővizet gumibogyószörppel....
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Hat figyelj, amilyen kommentek erkeztek ala, mar az is lehet.Remy írta:A végén kiderül, hogy Messi is az apja?realmadrid95 írta: http://www.kepfeltoltes.eu/images/2024/ ... 467_tn.jpg
Ez volt mar? 2007, Yamal es Messi