Biztos voltak ilyen meccsei, de inkább jellemző hogy “dadog” nála a labda, letámadással nagyon könnyen megzavarható.Realista24 írta:Eros, ha nem erted miert irtam.Blanco88 írta:
Azért Mendy-t együtt emlegetni Hierro-val az elég erős szerintem. Azt elismerem, hogy Mendy védekezésben hasznos, de ettől még rossz nézni ahogy a labdát kezeli.
Amugy voltak meccsek, direkt neztem, es paradesan kezeli a labdat sokszor, persze ezt nem meno beirni.
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
Értem miért írtad, csak nem értek vele egyet. Én még sosem láttam parádésan kezelni a labdát. Így nem is írhatom ezt. (akár menő, akár nem)Realista24 írta:Eros, ha nem erted miert irtam.Blanco88 írta:
Azért Mendy-t együtt emlegetni Hierro-val az elég erős szerintem. Azt elismerem, hogy Mendy védekezésben hasznos, de ettől még rossz nézni ahogy a labdát kezeli.
Amugy voltak meccsek, direkt neztem, es paradesan kezeli a labdat sokszor, persze ezt nem meno beirni.
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Eros, ha nem erted miert irtam.Blanco88 írta:Azért Mendy-t együtt emlegetni Hierro-val az elég erős szerintem. Azt elismerem, hogy Mendy védekezésben hasznos, de ettől még rossz nézni ahogy a labdát kezeli.Realista24 írta:
Latom Hierro kedvenced, nekem is az volt. Technikailag viszont egyaltalan nem volt kiemelkedo...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
Azért Mendy-t együtt emlegetni Hierro-val az elég erős szerintem. Azt elismerem, hogy Mendy védekezésben hasznos, de ettől még rossz nézni ahogy a labdát kezeli.Realista24 írta:Latom Hierro kedvenced, nekem is az volt. Technikailag viszont egyaltalan nem volt kiemelkedo...Blanco88 írta:
Mendy maradásának nem örülnék. Tényleg nem értem egyesek mit látnak benne. Kb. Szenvedés látni milyen technikai hiányosságai vannak.
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Valaki írtahogy 60-70 meccs lesz az évbe, szóval muszáj lesz pihentetni őket. Azt viszont kinézem belöle hogy Csucsit elöbb rakja kh kezdőbe, bevált dolgoknál marad, nem szeret változtatni.gutihaz14 írta:olyan carlo, bedobalja 20 percekre a tiniket, foleg ha KH rol van szo.BLevi96 írta: Jelenleg csak 2 kh van, Rüdiger és Militao akik fix kezdők lesznek, lesz ideje Yoronak kis csapatok ellen+20percekre becserélik majd, de 1-2 évig ezzel kell beérje Carlonál.
amig nincs serules addig ne szamitson semmire
max abban bizhat hogy militao nem szedi ossze magat jovore sem
olyan carlo, bedobalja 20 percekre a tiniket, foleg ha KH rol van szo.BLevi96 írta: Jelenleg csak 2 kh van, Rüdiger és Militao akik fix kezdők lesznek, lesz ideje Yoronak kis csapatok ellen+20percekre becserélik majd, de 1-2 évig ezzel kell beérje Carlonál.
amig nincs serules addig ne szamitson semmire
max abban bizhat hogy militao nem szedi ossze magat jovore sem
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- BLevi96
Jelenleg csak 2 kh van, Rüdiger és Militao akik fix kezdők lesznek, lesz ideje Yoronak kis csapatok ellen+20percekre becserélik majd, de 1-2 évig ezzel kell beérje Carlonál.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nálam mili nem kezdő.Pad'em írta:Rüdi + Mili alap lesz Carlónál az fix. Szóval jelenleg nem kiadó, de hosszú távon a legjobb választás az mi vagyunk az fix.hehetheoriginal írta:
yolo tudja jol - mar ha van esze es ugynoke -, hogy jelenleg kiado egy pozi hosszutavra a real kezdojeben kozepso vedo poszton. nem minden nap van ilyen.
alabáról olvasom, hogy valszeg az egész szezont kihagyja, porcsérülés miatt is, plusz a rehab is lassabban halad. szóval ő nálam kuka.
nacsosz off, szóval kell védő, mint egy falat kenyér, gyerek be lesz dobva a mélyvízbe.
tucsit nem akarom hátul látni, főleg, hogy a franciák legjobbja kp-n most.
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Rüdi + Mili alap lesz Carlónál az fix. Szóval jelenleg nem kiadó, de hosszú távon a legjobb választás az mi vagyunk az fix.hehetheoriginal írta:yolo tudja jol - mar ha van esze es ugynoke -, hogy jelenleg kiado egy pozi hosszutavra a real kezdojeben kozepso vedo poszton. nem minden nap van ilyen.Realista24 írta:
Romano szerint a ManU ajanlata big enough es nyomatjak Yoronak, hogy azt fogadja el, aki ezt elvileg le se szarja
Angolok 50+opciokat ajanlottak, amit el is fogadott a Lille.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- BLevi96
De akkor csak Brazíliába vezetik be, nem? Spanyolba ugyan úgy kapni fogja.hehetheoriginal írta:yolo tudja jol - mar ha van esze es ugynoke -, hogy jelenleg kiado egy pozi hosszutavra a real kezdojeben kozepso vedo poszton. nem minden nap van ilyen.Realista24 írta:
Romano szerint a ManU ajanlata big enough es nyomatjak Yoronak, hogy azt fogadja el, aki ezt elvileg le se szarja
meanwhile binicius sirhat a boldogsagtol, mint a meme-ben:
"Eduardo Leite kormányzó hétfőn fogadta el a Real Madrid brazil játékosáról, Vinícius Júniorról elnevezett Vini-törvényt, amely szerint abban az esetben, ha bármely sporteseményen rasszista vagy homofób rigmusok hallatszanak el a lelátókról, akkor:
A mérkőzést meg kell szakítani a diszkriminatív viselkedés megszűnéséig. Abban az esetben ha a viselkedés ismétlődik, a mérkőzést tíz percig szüneteltetni kell, végső esetben, ha a rigmusok továbbra is folytatódnak, a játékosokat az öltözőkbe kell küldeni."
- hehetheoriginal
yolo tudja jol - mar ha van esze es ugynoke -, hogy jelenleg kiado egy pozi hosszutavra a real kezdojeben kozepso vedo poszton. nem minden nap van ilyen.Realista24 írta:Romano szerint a ManU ajanlata big enough es nyomatjak Yoronak, hogy azt fogadja el, aki ezt elvileg le se szarjaRealista24 írta:
Azt irjak, hogy 20 millios ajanlatot tettunk
@Santi_J_FM
meanwhile binicius sirhat a boldogsagtol, mint a meme-ben:
"Eduardo Leite kormányzó hétfőn fogadta el a Real Madrid brazil játékosáról, Vinícius Júniorról elnevezett Vini-törvényt, amely szerint abban az esetben, ha bármely sporteseményen rasszista vagy homofób rigmusok hallatszanak el a lelátókról, akkor:
A mérkőzést meg kell szakítani a diszkriminatív viselkedés megszűnéséig. Abban az esetben ha a viselkedés ismétlődik, a mérkőzést tíz percig szüneteltetni kell, végső esetben, ha a rigmusok továbbra is folytatódnak, a játékosokat az öltözőkbe kell küldeni."
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Romano szerint a ManU ajanlata big enough es nyomatjak Yoronak, hogy azt fogadja el, aki ezt elvileg le se szarjaRealista24 írta:Azt irjak, hogy 20 millios ajanlatot tettunkPad'em írta:
Meg lesz ez 40 körül, jövő hét hétfőn már azt akarjuk, hogy kezdje az edzést Valdebebasban, héten ez sanszosan le lesz zárva. Olimpiára nem megy, tolhatja is az első meccseket az USÁban, az EB-s, copás játékosok úgyis később csatlakoznak.
@Santi_J_FM
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt irjak, hogy 20 millios ajanlatot tettunkPad'em írta:Meg lesz ez 40 körül, jövő hét hétfőn már azt akarjuk, hogy kezdje az edzést Valdebebasban, héten ez sanszosan le lesz zárva. Olimpiára nem megy, tolhatja is az első meccseket az USÁban, az EB-s, copás játékosok úgyis később csatlakoznak.Realista24 írta: Yoro elvileg 40 millio + opciok lesz, a jatekos 2030ig ir ala. Ha megsem jonne letre az uzlet, akkor a jatekos orommel kiuli a szerzodeset hogy ingyen csatlakozzon almai klubjahoz.
@Santi_J_FM
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor mar jojjon Karim is, hogy potolja Kroos eszét is, nem?KAG írta:Araujo kezdohehetheoriginal írta:
az. pepe meg araujo
sztem hozzuk vissza centerbe ceronaldot is, ugysincs oda senki
Pepe átmeneti megoldás
Cr ha megelégszik egy Joselu szereppel és fizetéssel, részemről welcome
Hagyjuk ezeket, aki elment, magara vessen, foleg nincs szükseg 40eves arcokra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Araujo kezdohehetheoriginal írta:az. pepe meg araujoKAG írta:
Pepe papa jöhet egy plusz egyre ingyé ha Yoro kútba esik idén.
Pepe átmeneti megoldás
Cr ha megelégszik egy Joselu szereppel és fizetéssel, részemről welcome
ZIDANE
- hehetheoriginal
nana! munkaidőben nincs dugás, csak ha muszájrealbeckham írta:Hehe napok óta full negatív. Már-már pimasz. kéne végre neki egy barátnő. Szerintem egy 5 perces is elég lehet.hehetheoriginal írta:
az. pepe meg araujo
thereisonly1ronaldo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Teljesen jó az a 40, nem is kell másban gondolkodni már. Pepe dolog remélem csak vicc volt
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hehe napok óta full negatív. Már-már pimasz. kéne végre neki egy barátnő. Szerintem egy 5 perces is elég lehet.hehetheoriginal írta:az. pepe meg araujoKAG írta:
Pepe papa jöhet egy plusz egyre ingyé ha Yoro kútba esik idén.
- Pad'em
Meg lesz ez 40 körül, jövő hét hétfőn már azt akarjuk, hogy kezdje az edzést Valdebebasban, héten ez sanszosan le lesz zárva. Olimpiára nem megy, tolhatja is az első meccseket az USÁban, az EB-s, copás játékosok úgyis később csatlakoznak.Realista24 írta: Yoro elvileg 40 millio + opciok lesz, a jatekos 2030ig ir ala. Ha megsem jonne letre az uzlet, akkor a jatekos orommel kiuli a szerzodeset hogy ingyen csatlakozzon almai klubjahoz.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
az. pepe meg araujoKAG írta:Pepe papa jöhet egy plusz egyre ingyé ha Yoro kútba esik idén.Realista24 írta: Yoro elvileg 40 millio + opciok lesz, a jatekos 2030ig ir ala. Ha megsem jonne letre az uzlet, akkor a jatekos orommel kiuli a szerzodeset hogy ingyen csatlakozzon almai klubjahoz.
thereisonly1ronaldo