Adlak Wolf, de belefér az átlagos játék egy tininél az EB elődöntőben.hehetheoriginal írta: na azé...
átlagosan játszott tegnap - is -, volt 2 jó lövése, amiből az egyik beakadt.
azért ne kezdjük már emiatt egymás faszát szopni na.
Nmate +1.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. július 10., szerda 10:49
Adlak Wolf, de belefér az átlagos játék egy tininél az EB elődöntőben.hehetheoriginal írta: na azé...
átlagosan játszott tegnap - is -, volt 2 jó lövése, amiből az egyik beakadt.
azért ne kezdjük már emiatt egymás faszát szopni na.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 10., szerda 9:39
Ne szivd mellre ennyire, de ha mar ezt megemlitetted, akkor nagyjabol pont ezt csinalod, igenwZoLee7 írta:Vagy valakit csak dicserni es szopkodni lehet vagy leszolni es utalni?Realista24 írta:
Konnyen valtozik a velemenyed ugy latom, tegnap delutan meg semmibe se nezted a sracot kb
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. július 10., szerda 9:36
Semmibe? Tobbszor is leirtam mar h ugyes es van benme lehetoseg, attol meg az igaz hogy ezen az eb n tegnapig a megtolom es elfutokon kivul semmi mast nem mutatott. Nem kell mindennek vagy feketenek vagy fehernek lenni. Vagy valakit csak dicserni es szopkodni lehet vagy leszolni es utalni?Realista24 írta:Konnyen valtozik a velemenyed ugy latom, tegnap delutan meg semmibe se nezted a sracot kbwZoLee7 írta:
Volt valami meccs előtti beszólogatás is neki nem? A srác remekül válaszolt, a meccs után meg remélem integetett az egész francia padnak. Jó a srác, de menni fog vele a barca féle kifacsarás. Nem tudom ki az ügynöke, de én elvinném onnan a srácot
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. július 10., szerda 9:33
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. július 10., szerda 9:25
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 10., szerda 9:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 10., szerda 8:40
Konnyen valtozik a velemenyed ugy latom, tegnap delutan meg semmibe se nezted a sracot kbwZoLee7 írta:Volt valami meccs előtti beszólogatás is neki nem? A srác remekül válaszolt, a meccs után meg remélem integetett az egész francia padnak. Jó a srác, de menni fog vele a barca féle kifacsarás. Nem tudom ki az ügynöke, de én elvinném onnan a srácotRemy írta:
Nehogy egy tapasztaltabb csóka megérkezzen rá, aztán visszaküldje a bölcsibe. Rettentő jó a gyerek, de azért 16 évesen ne kezdjen már el arculni.
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. július 10., szerda 8:38
https://m.facebook.com/story.php?id=100 ... 5484949869wZoLee7 írta:Volt valami meccs előtti beszólogatás is neki nem? A srác remekül válaszolt, a meccs után meg remélem integetett az egész francia padnak. Jó a srác, de menni fog vele a barca féle kifacsarás. Nem tudom ki az ügynöke, de én elvinném onnan a srácotRemy írta:
Nehogy egy tapasztaltabb csóka megérkezzen rá, aztán visszaküldje a bölcsibe. Rettentő jó a gyerek, de azért 16 évesen ne kezdjen már el arculni.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. július 10., szerda 8:29
Volt valami meccs előtti beszólogatás is neki nem? A srác remekül válaszolt, a meccs után meg remélem integetett az egész francia padnak. Jó a srác, de menni fog vele a barca féle kifacsarás. Nem tudom ki az ügynöke, de én elvinném onnan a srácotRemy írta:Nehogy egy tapasztaltabb csóka megérkezzen rá, aztán visszaküldje a bölcsibe. Rettentő jó a gyerek, de azért 16 évesen ne kezdjen már el arculni.Nika91127 írta:
Dösamp pulikutyájának.
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. július 10., szerda 8:25
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. július 10., szerda 8:13
Nehogy egy tapasztaltabb csóka megérkezzen rá, aztán visszaküldje a bölcsibe. Rettentő jó a gyerek, de azért 16 évesen ne kezdjen már el arculni.Nika91127 írta:Dösamp pulikutyájának.Remy írta: Yamal gyerek kinek durrogott a vegen?
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. július 10., szerda 8:12
kierkegaard írta: szerintem nem a véleményen van a hangsúly, hanem azon, ahogy történik a véleménynyilvánítás. Elég gyakran ment a szapulás Yamallal kapcsolatban és ennek egyetlen oka volt. Barcás. Pedri és Gavi esetében is megy bőven a köpködés. Ennek oka nem az, hogy fiatal, hogy overhyped, hogy túljátszatják stb. A kritika mögött a remény van, hogy befuccsolnak. Egy barca ne termeljen ki magából tehetséges játékosokat. Az legyen a real dolga.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. július 10., szerda 8:11
Biztos ez? Én soha nem szapultam, nem is érdekel különösebben, egy kimagaslóan tehetséges gyerek, de ilyenből volt már néhány, kiderül mi sül ki belőle.kierkegaard írta:ennek egyetlen oka volt. Barcás.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. július 10., szerda 8:04
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. július 10., szerda 7:59
Szoval mar velemenyt sem lehet formalni mert vergodok. Az szep geciDupla D írta:Erről a vergődésről beszélt nmate.lestat írta:
Nem vele van a gond. Hanem hogy abbol all a media hogy hany eves. Felfogtuk bazdmeg hogy fiatal.
Ja meg tegnap volt az elso meccs ahol ertekelhetot nyujtott.
Persze le a kalappal. Nagy jatekosok elohuzzak mikor nagyon kell. Tehetseges stb. De ha bellingham megvan szolva miutan ligat nyert meg blt a reallal hogy nagy a hype… akkor legyszi hagyj baszodjak mar fel ezen a kettosmercen.
Jo ez a spanyol foci mert legalabb ok tenyleg jatszanak. Kar hogy a csapar nagyresze full unszimpatikus a szamomra.
Franciak remelem vegre elkuldik dosampot. Rakas szar volt amit letettek ide a nyaron.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. július 10., szerda 7:54
Majd amikor bellinghem 3ik lesz a balondoron messi és gyamal mögött megérted mi a bajunk.nmate írta: Yamal haverotok azért elrakta, de ez az Olmo is szépen megoldotta. Remélem a spanyolok nyerik, messze a legjobb focit ők nyomják, na meg szórakoztató nézni ahogyan vergődtök a kisfiú miatt.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. július 10., szerda 7:52
Erről a vergődésről beszélt nmate.lestat írta:Nem vele van a gond. Hanem hogy abbol all a media hogy hany eves. Felfogtuk bazdmeg hogy fiatal.nmate írta: Yamal haverotok azért elrakta, de ez az Olmo is szépen megoldotta. Remélem a spanyolok nyerik, messze a legjobb focit ők nyomják, na meg szórakoztató nézni ahogyan vergődtök a kisfiú miatt.
Ja meg tegnap volt az elso meccs ahol ertekelhetot nyujtott.
Persze le a kalappal. Nagy jatekosok elohuzzak mikor nagyon kell. Tehetseges stb. De ha bellingham megvan szolva miutan ligat nyert meg blt a reallal hogy nagy a hype… akkor legyszi hagyj baszodjak mar fel ezen a kettosmercen.
Jo ez a spanyol foci mert legalabb ok tenyleg jatszanak. Kar hogy a csapar nagyresze full unszimpatikus a szamomra.
Franciak remelem vegre elkuldik dosampot. Rakas szar volt amit letettek ide a nyaron.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. július 10., szerda 7:48
szépen megszeledítette a labdát a gól előttnmate írta:Olmo is szépen megoldotta
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. július 10., szerda 7:47
Nem vele van a gond. Hanem hogy abbol all a media hogy hany eves. Felfogtuk bazdmeg hogy fiatal.nmate írta: Yamal haverotok azért elrakta, de ez az Olmo is szépen megoldotta. Remélem a spanyolok nyerik, messze a legjobb focit ők nyomják, na meg szórakoztató nézni ahogyan vergődtök a kisfiú miatt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. július 10., szerda 7:25
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem