EURO 2024

Archívum

Ki nyeri szerinted az EB-t?

A szavazás 2024. július 15., hétfő 16:28-kor befejeződött.

Anglia
33
37%
Spanyolország
56
63%

Szavazatok száma: 89

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: EURO 2024

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. július 10., szerda 10:49

hehetheoriginal írta: na azé...
átlagosan játszott tegnap - is -, volt 2 jó lövése, amiből az egyik beakadt.
azért ne kezdjük már emiatt egymás faszát szopni na.
Adlak Wolf, de belefér az átlagos játék egy tininél az EB elődöntőben. :D

Nmate +1.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 10., szerda 9:39

wZoLee7 írta:
Realista24 írta:

Konnyen valtozik a velemenyed ugy latom, tegnap delutan meg semmibe se nezted a sracot kb :mrgreen:
Vagy valakit csak dicserni es szopkodni lehet vagy leszolni es utalni?
Ne szivd mellre ennyire, de ha mar ezt megemlitetted, akkor nagyjabol pont ezt csinalod, igen :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. július 10., szerda 9:36

Realista24 írta:
wZoLee7 írta:

Volt valami meccs előtti beszólogatás is neki nem? A srác remekül válaszolt, a meccs után meg remélem integetett az egész francia padnak. Jó a srác, de menni fog vele a barca féle kifacsarás. Nem tudom ki az ügynöke, de én elvinném onnan a srácot
Konnyen valtozik a velemenyed ugy latom, tegnap delutan meg semmibe se nezted a sracot kb :mrgreen:
Semmibe? Tobbszor is leirtam mar h ugyes es van benme lehetoseg, attol meg az igaz hogy ezen az eb n tegnapig a megtolom es elfutokon kivul semmi mast nem mutatott. Nem kell mindennek vagy feketenek vagy fehernek lenni. Vagy valakit csak dicserni es szopkodni lehet vagy leszolni es utalni?

Simán lehet a következő Asensio akiben van lehetőség, a nagy gólok embere lesz, de azon kívül semmi extra

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. július 10., szerda 9:33

Yamal vagy Güler gólja lesz az EB legszebb találata? :mrgreen:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. július 10., szerda 9:25

Hát a tavaly ment a Pedri hype, ami azóta szépen elcsendesedett, most kellett valami más. (Előtte meg volt Ansu Fati és tököm tudja melyik katalán gyerek).

Ettől függetlenül ügyes volt a gyerek, aztán meglátjuk meddig tart. Kicsit valóbab zavaró most ez a hype, de majd elmúlik. A spanyolok megérdemelnék az EB-t, aztán meglátjuk sikerül-e megszerezni. Az angolok 4 éve közel voltak, ha most is bejutnak a döntőbe szerintem megnyerik, de remélem akkor már egy Bellingham szuper játékkal teszik azt. Ha nem akkor pusztuljanak.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 10., szerda 9:15

na azé...
átlagosan játszott tegnap - is -, volt 2 jó lövése, amiből az egyik beakadt.
azért ne kezdjük már emiatt egymás faszát szopni na.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 10., szerda 8:40

wZoLee7 írta:
Remy írta:

Nehogy egy tapasztaltabb csóka megérkezzen rá, aztán visszaküldje a bölcsibe. Rettentő jó a gyerek, de azért 16 évesen ne kezdjen már el arculni. :|
Volt valami meccs előtti beszólogatás is neki nem? A srác remekül válaszolt, a meccs után meg remélem integetett az egész francia padnak. Jó a srác, de menni fog vele a barca féle kifacsarás. Nem tudom ki az ügynöke, de én elvinném onnan a srácot
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2024. július 10., szerda 8:38

wZoLee7 írta:
Remy írta:

Nehogy egy tapasztaltabb csóka megérkezzen rá, aztán visszaküldje a bölcsibe. Rettentő jó a gyerek, de azért 16 évesen ne kezdjen már el arculni. :|
https://m.facebook.com/story.php?id=100 ... 5484949869

Mikor olvastam a meccs elott rabiot nyilatkozatat mar tudtam hogy eltesz egyet :lol:

Mindig a tehetsegtelen balfaszok beszelnek sokat a meccs elott mint rabiot.

Na de igy kell valaszolni, a palyan.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. július 10., szerda 8:29

Remy írta:
Nika91127 írta:

Dösamp pulikutyájának.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. július 10., szerda 8:25

Igen, én a "remélem nem lesz belőle semmi" kategóriára reflektáltam leginkább, erre az óvodás fröcsögésre, ami pont arra emlékeztet, amit azok a barca drukkerek csináltak, akiket óvodás divatdrukkereknek bélyegeztünk meg itt a fórumon a tikitaka érában. :)

Amúgy meg le kell szarni a szubjektív és egyéni díjakat, 20-25 éve is voltak Nedvedek meg Owenek akik átlagosnál kicsit jobb teljesítményre kaptak aranylabdát. Nekem meg, aki kiégett a klubfocitól, speckó öröm látni, hogy van még 1-2 ilyen igazi tini tehetség, akinél van esély, hogy klasszis legyen.

De hogy a szíveteket is melengessem, szerintem Bappe tegnapi gólpassza alulértékelt, meg az is amit focizik a strukturálatlan francia csapatban rosszul használva, még letakart szemmel is. Meg lehet nézni meccsenként hány ilyen szitu van és hány játékos képes bokából mm pontosan a fejre odarakni. Ha ez a srác rákap a híres madridi mentalitásra, akkor meccsenként 2 gólból kiveszi majd a részét átlagban ebben a gyenge mezőnyben.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. július 10., szerda 8:13

Nika91127 írta:
Remy írta: Yamal gyerek kinek durrogott a vegen?
Dösamp pulikutyájának.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2024. július 10., szerda 8:12

kierkegaard írta: szerintem nem a véleményen van a hangsúly, hanem azon, ahogy történik a véleménynyilvánítás. Elég gyakran ment a szapulás Yamallal kapcsolatban és ennek egyetlen oka volt. Barcás. Pedri és Gavi esetében is megy bőven a köpködés. Ennek oka nem az, hogy fiatal, hogy overhyped, hogy túljátszatják stb. A kritika mögött a remény van, hogy befuccsolnak. Egy barca ne termeljen ki magából tehetséges játékosokat. Az legyen a real dolga.

Masokal lehet.
En a hypot utalom ami korbeveszi ami inakbb annak koszonheto hogy fiatal. Persze nem egy balfasz sőt..

A masik kettot viszont tenyleg ruhellem. Gavit mert egy budos paraszt birkozo pedrinek meg utnivalo barcas feje van.

Yamal meg szimpatikus is hozzajuk kepest.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. július 10., szerda 8:11

kierkegaard írta:ennek egyetlen oka volt. Barcás.
Biztos ez? Én soha nem szapultam, nem is érdekel különösebben, egy kimagaslóan tehetséges gyerek, de ilyenből volt már néhány, kiderül mi sül ki belőle.

A baj a kettős mércével van. Médiaszereplésben erős a Barca, jók a kapcsolataik, jól ültek fel az áldozat vonatra és sok esetben indokolatlanul melléjük állt a közvélemény, mint annak idején Messi esetén is.

Aki La Masía növendék az kis túlzással azonnal top szint, Aranylabda várományos, új Messi, Ronaldinho, miközben a valóság az, hogy egy kiváló generáción kívül soha nem nevelt a Barca Aranylabda kalibereket futószalagon. Most sem. Mégis minden második cikkben Yamal a legfiatalabb akármiben amit épp akkor láttunk tőle. Biztos sok igaz ezek közül, de borzalmasan túl vannak tolva ezek, ami egy idő után számomra visszás.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. július 10., szerda 8:04

szerintem nem a véleményen van a hangsúly, hanem azon, ahogy történik a véleménynyilvánítás. Elég gyakran ment a szapulás Yamallal kapcsolatban és ennek egyetlen oka volt. Barcás. Pedri és Gavi esetében is megy bőven a köpködés. Ennek oka nem az, hogy fiatal, hogy overhyped, hogy túljátszatják stb. A kritika mögött a remény van, hogy befuccsolnak. Egy barca ne termeljen ki magából tehetséges játékosokat. Az legyen a real dolga.

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2024. július 10., szerda 7:59

Dupla D írta:
lestat írta:

Nem vele van a gond. Hanem hogy abbol all a media hogy hany eves. Felfogtuk bazdmeg hogy fiatal.
Ja meg tegnap volt az elso meccs ahol ertekelhetot nyujtott.

Persze le a kalappal. Nagy jatekosok elohuzzak mikor nagyon kell. Tehetseges stb. De ha bellingham megvan szolva miutan ligat nyert meg blt a reallal hogy nagy a hype… akkor legyszi hagyj baszodjak mar fel ezen a kettosmercen.

Jo ez a spanyol foci mert legalabb ok tenyleg jatszanak. Kar hogy a csapar nagyresze full unszimpatikus a szamomra.

Franciak remelem vegre elkuldik dosampot. Rakas szar volt amit letettek ide a nyaron.
Erről a vergődésről beszélt nmate. :lol:
Szoval mar velemenyt sem lehet formalni mert vergodok. Az szep geci :(

Mindegy akkor hajra yamal ballondor.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. július 10., szerda 7:54

nmate írta: Yamal haverotok azért elrakta, de ez az Olmo is szépen megoldotta. Remélem a spanyolok nyerik, messze a legjobb focit ők nyomják, na meg szórakoztató nézni ahogyan vergődtök a kisfiú miatt. :lol:
Majd amikor bellinghem 3ik lesz a balondoron messi és gyamal mögött megérted mi a bajunk.

Elbaszott egy eb ez. Talán rosszabb mint a vb volt és világ csúfsága, hogy a legnagyobb angol szurkoló leszek a következő pár napban :kalapos:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. július 10., szerda 7:52

lestat írta:
nmate írta: Yamal haverotok azért elrakta, de ez az Olmo is szépen megoldotta. Remélem a spanyolok nyerik, messze a legjobb focit ők nyomják, na meg szórakoztató nézni ahogyan vergődtök a kisfiú miatt. :lol:
Nem vele van a gond. Hanem hogy abbol all a media hogy hany eves. Felfogtuk bazdmeg hogy fiatal.

Persze le a kalappal. Nagy jatekosok elohuzzak mikor nagyon kell. Tehetseges stb. De ha bellingham megvan szolva miutan ligat nyert meg blt a reallal hogy nagy a hype… akkor legyszi hagyj baszodjak mar fel ezen a kettosmercen.

Jo ez a spanyol foci mert legalabb ok tenyleg jatszanak. Kar hogy a csapar nagyresze full unszimpatikus a szamomra.

Franciak remelem vegre elkuldik dosampot. Rakas szar volt amit letettek ide a nyaron.
Erről a vergődésről beszélt nmate. :lol:
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. július 10., szerda 7:48

ez a spanyol csapat nevekre nem nagy kunszt, elég csak a tegnapi cseréket megnézni.
míg a franciáknál bejött Griezmann, Cama és Giroud, addig ők be tudtak cserélni egy Oyarzabalt vagy Viviant
de ennyi a különbség, mikor nem kókler az edző és nem teleszart gatyával focizik egy csapat.

ez a francia csapat a VB-n se fog szebbet játszani, amíg DD ott a padon.

bitag erős lenne a Tchou - Cama - Griez kp + Barcola - Mbappé - Dembelé féle csapat egy tökös edző keze alatt (= ZZ)

nmate írta:Olmo is szépen megoldotta
szépen megszeledítette a labdát a gól előtt
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2024. július 10., szerda 7:47

Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. július 10., szerda 7:25

Yamal haverotok azért elrakta, de ez az Olmo is szépen megoldotta. Remélem a spanyolok nyerik, messze a legjobb focit ők nyomják, na meg szórakoztató nézni ahogyan vergődtök a kisfiú miatt. :lol:

Vissza: