Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. július 10., szerda 16:06

MorataMartin írta: Hol késik már Modric és Vazquez szerződéshosszabbítása? :hmmm: Jó lenne Yoro gyereket is lezongorázni minél hamarabb, mert hátul, de lassan a keretben is kevesen leszünk. Kíváncsi leszek, hogy a franciák és Rüdiger közül esetleg valaki már játszhat-e az Európai szuperkupa-döntőn? Sajnos Alaba még messze van, Bellingham kiesik hónapokra, ha vége az Eb-nek. Nagyon foghíjassak leszünk az Atalanta ellen.
Úgy látom, hogy új 10-es Modric mezt lehet rendelni a hivatalos shopból, de Lucas Vazquezt nem? :hmmm:

MorataMartin

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. július 10., szerda 16:04

Pad'em írta: Changes with shirt numbers in the squad:

6 - Camavinga
8 - Valverde
9 - Mbappé
14 - Tchouameni
15 - Arda Güler
18 - Vallejo

Endrick még nem kapott számot.
Egyrészt Vallejó itt van még és mez számot kapott? :ozil: Másrészt igaz, hogy depresszió miatt kihagyta az egész szezont tavaly?

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. július 10., szerda 15:43

Pad'em írta: Changes with shirt numbers in the squad:

6 - Camavinga
8 - Valverde
9 - Mbappé
14 - Tchouameni
15 - Arda Güler
18 - Vallejo

Endricknek a 16-ot várják, nem?

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 10., szerda 15:33

Changes with shirt numbers in the squad:

6 - Camavinga
8 - Valverde
9 - Mbappé
14 - Tchouameni
15 - Arda Güler
18 - Vallejo

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

MorataMartin

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. július 10., szerda 14:44

Hol késik már Modric és Vazquez szerződéshosszabbítása? :hmmm: Jó lenne Yoro gyereket is lezongorázni minél hamarabb, mert hátul, de lassan a keretben is kevesen leszünk. Kíváncsi leszek, hogy a franciák és Rüdiger közül esetleg valaki már játszhat-e az Európai szuperkupa-döntőn? Sajnos Alaba még messze van, Bellingham kiesik hónapokra, ha vége az Eb-nek. Nagyon foghíjassak leszünk az Atalanta ellen.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 10., szerda 13:09

Realista24 írta:
kiserik írta:
Nem kötekedés, de a "kulcspassza is volt bőven" elég túlzó :D
Ahhoz kepest ertve, hogy egy suta, ketballabas szerencsetlennek van beallitva. :)
Hát mivel ballábas ez a kétballábas az dícséret... :mrgreen:

FIFAban is 5* a Weak Footja, ők csak tudják :lol:

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. július 10., szerda 12:46

Én egy szóval nem mondtam hogy Mendyt azonnal dobni kellene,csak reagáltam egy szerintem túlzónak vélt állításra. Így hirtelen nem is tudnék mondani nevet /neveket akiket biztosra mondanék hogy garantáltan jobbak lennének - ez mondjuk sokat mondhat a felhozatalról vagy a memóriám állapotáról ( :D ).

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 10., szerda 12:11

Ha nem jött volna Mbappé nagyon Davies mellett lennék, de így azért arra hajlok hogy ne hozzuk ide Mendy nyakara, mert ez hogy rotáljuk a posztot kettejük közt valszeg arra vezetne, hogy egyik se tud formába kerülni. Jövőre újra lehetne gondolni a kérdést.

Jobboldalt kéne valami támadásban extra RB ha glutén frei Dani nem bírja hozni magát és Cafucas is vissza törzsfejlődne LV-vé. De ez majd a kövi nyarak kérdése lesz, illetve komoly kérdőjel ki is legyen az illető.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. július 10., szerda 12:04

#TeamMendy szintén.

Látatlanban biztos nem cserélném el se Davies-re, se senkire.
Jöjjön ide, ingyen vagy korrekt áron, mérettessen meg, aztán el lehet gondolkodni. Azért nem akkora játékos még, hogy ennyire sztárolva legyen. Youtube-on mindenki top.
Mendy bevált, 3 laliga, 2 bl, kupák.
Támadó potenciál így is van elég a csapatban.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 10., szerda 11:59

kiserik írta:
Realista24 írta:

Az egyeni eredmenyei/statisztikai.
Vedekezesben az egyik legjobb, passz pontossaga is kiemelkedo. Konkretan volt meccse ahol 71bol 71 pontos passzt adott, csak ezt nem trendi lehozni senkinek. Kulcspassza is volt boven tavaly.

Na mindegy, tovabbra is #TeamMendy
Ahhoz kepest ertve, hogy egy suta, ketballabas szerencsetlennek van beallitva. :)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. július 10., szerda 11:54

Realista24 írta:
Tjacks írta:

Az eredmények igen, de nem értem mi köze van ennek ahhoz amit írtam, nem egészen fedi le egyetlen játékos kompakt teljesítményét- feltételezve hogy a csapat eredményeire utaltál. :)
Vedekezesben az egyik legjobb, passz pontossaga is kiemelkedo. Konkretan volt meccse ahol 71bol 71 pontos passzt adott, csak ezt nem trendi lehozni senkinek. Kulcspassza is volt boven tavaly.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 10., szerda 11:31

Tjacks írta:
Realista24 írta:

Kettotokre egyutt reagaltam, miutan leirtatok, hogy nem tud tamadni, se labdat kezelni, es egyebkent konnyen osszezavarhato letamadassal.

Szerencsere az eredmenyek mast mutatnak.
Az eredmények igen, de nem értem mi köze van ennek ahhoz amit írtam, nem egészen fedi le egyetlen játékos kompakt teljesítményét- feltételezve hogy a csapat eredményeire utaltál. :)

Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. július 10., szerda 11:26

Realista24 írta:
Tjacks írta:

Idézd kérlek hol írtam ilyet :) Védekezésben általában top, de attól még a meccsek többségére igaz az állítás amit írtam. Nincs ezzel gond - Marcelo pont fordítva volt bekötve :) .
Kettotokre egyutt reagaltam, miutan leirtatok, hogy nem tud tamadni, se labdat kezelni, es egyebkent konnyen osszezavarhato letamadassal.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 10., szerda 11:14

Tjacks írta:
Realista24 írta:

Meg a végén kiderül hogy semmiben nem jó :) közben meg két BL címben van benne vastagon a teljesítménye.

Meg lehet nézni azt az évet, amikor valóban szar volt.
Idézd kérlek hol írtam ilyet :) Védekezésben általában top, de attól még a meccsek többségére igaz az állítás amit írtam. Nincs ezzel gond - Marcelo pont fordítva volt bekötve :) .

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2024. július 10., szerda 11:10

Tjacks írta:
Realista24 írta:

Eros, ha nem erted miert irtam.

Amugy voltak meccsek, direkt neztem, es paradesan kezeli a labdat sokszor, persze ezt nem meno beirni.
Biztos voltak ilyen meccsei, de inkább jellemző hogy “dadog” nála a labda, letámadással nagyon könnyen megzavarható.
Ezzel nem értek egyet. Lehet, hogy nem látványos, ahogy játszik, de egyáltalán nem jön zavarba a letámadásoknál. Az esetek nagy százalékában szimplán a testi erejét használja, lefedezi a labdát vagy csak szimplán lefordul, miközben az ellenfél a labda közelébe sem tud kerülni. Fejben néha kicsit lassú és mindig a biztonságra törekszik, ezért a sok hátrapassz.

Nem értem miért van mindig elővéve, szerinem az egyik legjobb a posztján, ha formában van.

Néztem tegnap a franciákat és azon törtem a fejemet, hogy hogyan lehet az, hogy Theo mellett egyetlen percet sem kap... Nyílván más profil, de nem éreztem azt, hogy rosszabbak lettek volna vele a franciák.

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. július 10., szerda 9:41

Realista24 írta:
Tjacks írta:

Biztos voltak ilyen meccsei, de inkább jellemző hogy “dadog” nála a labda, letámadással nagyon könnyen megzavarható.
Meg a végén kiderül hogy semmiben nem jó :) közben meg két BL címben van benne vastagon a teljesítménye.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. július 10., szerda 7:55

Mendy meg a parádés labdakezelés egy mondatban :lol: Azért túlzásba sem kell esni. A beton védekezése is a szezon végére tért vissza, előtte totál árnyéka volt önmagának. Idén és jövőre mindenképp erősíteni kell a védelem két szélét, de Fran annyira semmit nem mutatott, hogy Ő ott a gyenge láncszem akit lekell cserélni.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 10., szerda 7:06

Tjacks írta:
Realista24 írta:

Amugy voltak meccsek, direkt neztem, es paradesan kezeli a labdat sokszor, persze ezt nem meno beirni.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. július 10., szerda 6:29

Realista24 írta:
Blanco88 írta:

Azért Mendy-t együtt emlegetni Hierro-val az elég erős szerintem. Azt elismerem, hogy Mendy védekezésben hasznos, de ettől még rossz nézni ahogy a labdát kezeli.

Blanco88
Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden

HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. július 10., szerda 5:46

Realista24 írta:
Blanco88 írta:

Azért Mendy-t együtt emlegetni Hierro-val az elég erős szerintem. Azt elismerem, hogy Mendy védekezésben hasznos, de ettől még rossz nézni ahogy a labdát kezeli.

Értem miért írtad, csak nem értek vele egyet. Én még sosem láttam parádésan kezelni a labdát. Így nem is írhatom ezt. (akár menő, akár nem)
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"

Vissza: