Szerintem az azt követő, és a 7. rész sem volt gyenge, a többi csalódás.ziro4vr írta: Szerintem pusztítóan szar az akolítus.
Viszont nagyobb baj hogy a Boys se túl erős, egy rész volt az, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mikor Homelander visszament a tudósokhoz
Sorozatok, TV műsorok
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem pusztítóan szar az akolítus.
Viszont nagyobb baj hogy a Boys se túl erős, egy rész volt az, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mikor Homelander visszament a tudósokhoz
Nem illik.
Hát mi a magas? Ha csak az Oscar-, vagy Emmy-díjas alkotások ütik meg a szintet, akkor ne is ülj le Star Warst nézni, ne csak Disney-starwarst, hanem semmilyet. Azt a szintet az Andoron kívül ugyanis nem üti meg egyik sem.miro. írta:Az magas?Az átlag SW szintet bőven hozza
A Star Wars mindig is matiné volt.
Elegge, bar tudom meno fikazni a Disney-t, de ha csak az akvizicio ota nezzuk, ezek voltak:miro. írta:Az magas?Az átlag SW szintet bőven hozza
Rebels: Eleje nehezen indult, az utolso ket evad az zsenialis, plusz Thrawn mint villain S tier.
Resistance: Szar, lapozzunk.
Mandalorian: Atlagosnal boven jobb, elso evad itt is docogosen indult, de a masodik fele, illetve a masodik evad az itt is zsenialis, egy picit laposabb harmadik evaddal.
Clone Wars S7: Peak SW. Egyedul a kezdeti Ahsokas reszek voltak laposabbak, az evadzaro es az utolso reszekrol csak szuperlativuszokban lehet beszelni.
The Bad Batch: Ez is docogosen indult, de fantasztikus lett az elso evad vegetol, nagyon kozel volt par resz a peak SW-hez.
The Book of Boba Fett: Lapozzunk, felesleges volt elkesziteni.
Obi-Wan Kenobi: Par jo resz, de inkabb atlag alatti.
Tales of the Jedi: Peak SW. Zsenialis.
Andor: Peak of the peak.
Ahsoka: Atlagosnal picivel jobb, de tobbet vartam.
Tales of the Sith: Atlagos, nem hozza a TotJ szintet.
Acolyte: Atlagosnal jobb, erdekes sztori egy eddig soha nem mutatott idoszakbol.
Aztan ott vannak a filmek:
SW7: Lenyegeben egy remake, onallo filmkent nem rossz, jobb lett volna, ha egy konzisztens trilogia kezdete, de abszolut nem rossz.
SW8: Sokan utaljak, nekem tetszett, egyik kedvenc reszem.
SW9: Errol nem beszelunk. Legalja.
Rogue One: Zsenialis ujfent.
Solo: Jo film, nem kiemelkedo, de szivesen neztem volna a folytatast.
Ja, es vannak meg a Fallen Order jatekok is, amivel en nem jatszottam, de minden ismerosom szerint baromi jok.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Az magas?Az átlag SW szintet bőven hozza
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
swfan az ev forumozoja nalam.
Szerintem az atlagosnal jobb az Acolyte, en is picit Sith centrikusabb sztorira szamitottam, de kivancsi vagyok, hogy mi lesz az utolso reszben. Mandalorian, Andor jobb ennel fixen, Obi-Wannal, Boba Fettnel jobbnak erzem, Ahsokaval meg kb. egy szinten.
Szerintem az atlagosnal jobb az Acolyte, en is picit Sith centrikusabb sztorira szamitottam, de kivancsi vagyok, hogy mi lesz az utolso reszben. Mandalorian, Andor jobb ennel fixen, Obi-Wannal, Boba Fettnel jobbnak erzem, Ahsokaval meg kb. egy szinten.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Elso ket resz adta, utana par resszel kesobb feladtam. Mondjuk a foszereplo csaj az nagyon fulloshehetheoriginal írta: tennap elkezdtem a sógunt, tetszik, adja.
minőségi meló.
- realbeckham
Köszönöm az írásod
Akkor hogy legyen itt ellenvélemény is: szerintem egész rendben van, bár lehetett volna jobb is. Az átlag SW szintet bőven hozza.realbeckham írta: Gyakran eszembe jut, hogy elkezdjem. Nem lehet az olyan rossz. Hat star wars. De aztan mindig valami felsőbb erő visszatart.
Mint most itt. Kosz srácok.
A gond akkor lesz (és ez elég valószínű), ha nem tudják rendesen elvarrni a sztorit az utolsó résszel, és több évadosra tervezték. Mert a fogadtatását (álljon is most emögött bármi jogos kritika vagy csak ok nélkül felhergelt "rajongók" hada) elnézve, szerintem nem fognak új évadot berendelni belőle.
Alapvetően, az interjúk alapján egy sokkal Sith központúbb történetet vártam, ahol a Sith tanítvány szerez egy akolitust, hogy legyőzzék a Sith mestert és átvegyék a helyét (erről konkrétan beszéltek egy interjúban), ebből egyelőre semmi nincs a sorozatban, és jelenleg úgy érzem ide csak egy új évadban futna ki a történet.
A nem toxikusabb SW közösségekben azért úgy látom inkább pozitívabb a fogadtatása
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
tennap elkezdtem a sógunt, tetszik, adja.
minőségi meló.
minőségi meló.
thereisonly1ronaldo
Alapfeltevés meg a sztori ahonnan indul az egész egy tök érdekes téma lehetne, de egyszerűen nem halad semerre a dolog.
- realbeckham
Gyakran eszembe jut, hogy elkezdjem. Nem lehet az olyan rossz. Hat star wars. De aztan mindig valami felsőbb erő visszatart.
Pedig én nagyon akartam szeretni a sorozatot, eleje tetszett is, de azóta full gatya.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Pedig imdb-n tok jo ertekelese van.ferni írta: Acolyte
Botrány
Remélem valami fasza utolsó résszel megmentik a dolgot...
https://www.reddit.com/r/saltierthancrait/s/kCF9x4wBcu
Kabaré
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Acolyte
Botrány
Kabaré
Botrány
Kabaré
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Srry a dupláért, de ha már Got, akkor én ezt várom cseszettül:
Knight of the seven Kingdom
Elvileg jövőre érkezik is..
Knight of the seven Kingdom
Elvileg jövőre érkezik is..
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én is így voltam vele eddig, de nálam ez most hozta a GoT első 5évados legjobb részek szintjét.ziro4vr írta: Elég szenvedős volt eddig a sárkányok háza második évad, de ez a negyedik rész rendesen odabaszott.
Megleptek, nem vártam tőlük, hogy ilyet is tudnak majd..
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Bear 3. Èvad
Eddig a három közül ez a leggyengèbb de mèg igyis azt mondom hogy 7/10es èvad.
Kicsit ilyen felvezetönek tünt a 4. Èvadhoz.
Eddig a három közül ez a leggyengèbb de mèg igyis azt mondom hogy 7/10es èvad.
Kicsit ilyen felvezetönek tünt a 4. Èvadhoz.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Elég szenvedős volt eddig a sárkányok háza második évad, de ez a negyedik rész rendesen odabaszott.
Nem illik.
Ez az ún. "kávéfőző asszisztens" Hollywood egyik legsikeresebb és legelismertebb producere, érdemes megnézni a filmográfiáját, nem kis címek szerepelnek rajta (Schindler listája pl.): https://en.wikipedia.org/wiki/Kathleen_ ... (producer)Red Byron írta:Az interjúban elhangzik továbbá, hogy R2D2 is meleg...Gerr90 írta:
Azért ez messze nem így van. Érdemes meghallgatni a riportot, ne csak a kiragadott mondatokat nézni. A riporternek volt egy hülye kérdése, amit először kinevettek, aztán poénkodtak a dologgal. Senki nem gondolta komolyan.
A másik dolog, hogy néhány méternyi SW könyv után (minden korszakból) én nem látok problémát sem a különböző filozófiákkal az Erő természetét illetően, sem pedig a különböző Erőhasználó csoportokkal. Boszorkányok nagyon régen jelen vannak a lore-ban, ráadásul legyünk "reálisak". Ott van az a sok nő, semmi férfi, nyilván valamivel el kell ütni az időt és ha valakiben van egy kis hajlam, miért ne lehetne 1-2 leszboszi pár köztük. Nem nagy ügy.
Nincs komoly gond a sorozattal. Végre valami más, ami vagy tetszik, vagy nem, de számomra felüdülés valami olyat nézni, amibe nincs egy darab Skywalker sem.
Ami a néhány méternyi SW könyvet illeti, Spielberg és Lucas egykori kávéfőző asszisztense 10 éve elmondta, hogy az SW-nek nincs irodalma, amire támaszkodni lehet, tehát nekik kell majd mindent kitalálni :-)))))
Ehhez képest a tehetségtelen nullák, akik megkapják ezeket a projekteket (nézd meg hány írónak van pl rezuméja az aktivizmuson kívül), szépen átlopkodják a nekik tetsző ötleteket abból a nem létező forrásanyagból... Csak éppen semminek nincs értelme abban amit írnak, és minden butyuta baromság átírja az eddigi kánont. Lásd a zseditanács tagjának a születési évét, amit miközben az epizód forgott írt át a wookiepedia...
Nem mellesleg Lucas személyesen őt választotta ki utódjának, mint a Lucasfilm elnöke (még hónapokkal a Disney akvizíció előtt)
Lucas is folyton átvett dolgokat az EU-ból (amit ő maga sose tartott kánonnak), ami megtetszett neki, nem látom hol itt a probléma, hogy az újabb írók is csinálnak ilyesmit.
"Lásd a zseditanács tagjának a születési évét, amit miközben az epizód forgott írt át a wookiepedia..." - komolyan felmerült bennem, te csak konkrétan felmégy youtube-ra átveszed a Bohár Dani színvonalú "SW youtuberek" hazugságait kritika nélkül?
A kánonban sohasem volt megemlítve Ki Adi Mundi születési dátuma, sem pedig az, hogy a faja mennyi ideig él. A wookiepedián amúgy nagyon szépen vissza lehet nézni a karakter oldalának a szerkesztési előzményeit.
Az epizód, amiben Mundi feltűnt, június 19-én jött ki (magyar idő szerint hajnal 3-kor).
Itt van az oldalának szekesztési history-ja:
https://starwars.fandom.com/wiki/Ki-Adi ... on=history
Ha visszagörgetsz, akkor megtalálod a június 17-i állapotot, ami az epizód megjelenése előtti utolsó állapot: https://starwars.fandom.com/wiki/Ki-Adi ... d=13515608
Mint látható, az oldalon semmi infó nincs se a születési idejéről, se az életkoráról, se a várható élettartamáról.
Ezután, az epizód megjelenése után hozzáadták azt az új infót, hogy BBY 132 előtt született (ami a jelenlegi verzióban is ott van). Szóval senki nem írta át a karakter születési évét, de még az életkorát sem, csak egy ÚJ infót adtak hozzá az oldalához, ami kiderült egy ÚJ műből.
Még valami hazugságot szeretnél iderittyenteni? Szívesen provokállak még tényekkel