Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Politika

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 15., hétfő 4:56

Egeszen hihetetlen amugy, hogy mar a legelejen leirtak/cafoltak/bizonyitottak es jozan paraszti esszel is egyertelmu, hogy nem talaltak el, de ti még mindig ezen vitatkoztok :lol: :coffee:
thereisonly1ronaldo

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. július 15., hétfő 4:10

A “sertetlen” teleprompter:
https://x.com/sharonvalius/status/18126 ... ko3_xRlgtA

Az uvegdarab a fulben:
https://x.com/helenus_/status/181242142 ... ko3_xRlgtA

Korabbi kepek a fulerol:
https://x.com/shelbieknight/status/1812 ... ko3_xRlgtA

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. július 15., hétfő 3:32

Bencze írta:
kiserik írta:
Nono. Pont ezt írtam korábban, hogy nincs olyan, hogy AR-15 golyó. Nincs olyan, hogy egy AR-15 levinné valaki fülét. A moduláris rendszer elérhető vagy 80 kaliberben és az sem mindegy, hogy milyen lövedékkel szerelt lőszert használ az illető. A legelterjedtebb a .223, vagy a 5,56X45 kaliberek. Ezek egy légpuska golyó átmérőjével rendelkeznek, csak gyorsabban repülnek. Mondjuk egy .223 Rem köpenyes lőszer súlya 4,5 gram. De simán lehet sokkal nagyobb kaliber is (hangokból és a pusztításból (kb 8 lövés, 1 halott és 2-3 sebesült) ítélve azért kétlem), de akár kisebb is.

Egyébként, ha így védik az elnököt is, akkor azon csodálkozom, hogy még él. A helyszínt nézegetve (Google maps segítségével) brutál amatőr munkát végeztek, főleg ha igaz a 100 yardos határ.
Elvileg 5.56-os kalibert hasznalt ami a mach 3 sebesseggel repul. Ez nem hagyna egy lathato lyukat egy ember fulen?

Igen, legtobb amerikai egy balfasz. Meg szerencse, hogy korlatlan mennyisegu penzt tudnak elszabni mindenre es ezaltal kompetensnek tunnek. Ezert is konnyu bevandorlokent boldogulni, mert mindenki ket bites.
Ha pl éppen csak súrolta ( ami szinten okoz vérzést ) akkor nem kell lyuk nyomot hagynia. A golyók természete már csak ilyen :D focis példával elve, egy lövés hiába csattan a kapufán attól még nem gól, de egy lövés akár súrolhatja is csak a kapufát
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Bencze

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. július 15., hétfő 0:49

kiserik írta:
Bencze írta:

De hol a lyuk a fulen? Meg kiserik is egyetertene szerintem, hogy egy AR-15 bizony levinne valaki fulet, nem ilyen enyhe verzessel jarna csak.

Azt is irjak, hogy egy ar-15 golyo gyorsabb annal, hogy le lehessen fenykepezni.

Nem tudom mit talalt el, de nem a fulet, ebben biztos vagyok. Hat egy legpuska komolyabb serulest okos egy madaran
Nono. Pont ezt írtam korábban, hogy nincs olyan, hogy AR-15 golyó. Nincs olyan, hogy egy AR-15 levinné valaki fülét. A moduláris rendszer elérhető vagy 80 kaliberben és az sem mindegy, hogy milyen lövedékkel szerelt lőszert használ az illető. A legelterjedtebb a .223, vagy a 5,56X45 kaliberek. Ezek egy légpuska golyó átmérőjével rendelkeznek, csak gyorsabban repülnek. Mondjuk egy .223 Rem köpenyes lőszer súlya 4,5 gram. De simán lehet sokkal nagyobb kaliber is (hangokból és a pusztításból (kb 8 lövés, 1 halott és 2-3 sebesült) ítélve azért kétlem), de akár kisebb is.

Egyébként, ha így védik az elnököt is, akkor azon csodálkozom, hogy még él. A helyszínt nézegetve (Google maps segítségével) brutál amatőr munkát végeztek, főleg ha igaz a 100 yardos határ.
Elvileg 5.56-os kalibert hasznalt ami a mach 3 sebesseggel repul. Ez nem hagyna egy lathato lyukat egy ember fulen?

Igen, legtobb amerikai egy balfasz. Meg szerencse, hogy korlatlan mennyisegu penzt tudnak elszabni mindenre es ezaltal kompetensnek tunnek. Ezert is konnyu bevandorlokent boldogulni, mert mindenki ket bites.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. július 15., hétfő 0:35

Bencze írta:
ferni írta: Az oké, de hát ott vannak alatta a videók, meg hogy a képen sehol se látni olyan dolgot ami sérült vagy amiből üvegszilánk lehetett volna.
De hol a lyuk a fulen? Meg kiserik is egyetertene szerintem, hogy egy AR-15 bizony levinne valaki fulet, nem ilyen enyhe verzessel jarna csak.

Azt is irjak, hogy egy ar-15 golyo gyorsabb annal, hogy le lehessen fenykepezni.

Nem tudom mit talalt el, de nem a fulet, ebben biztos vagyok. Hat egy legpuska komolyabb serulest okos egy madaran

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Bencze

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. július 14., vasárnap 23:57

ferni írta: Az oké, de hát ott vannak alatta a videók, meg hogy a képen sehol se látni olyan dolgot ami sérült vagy amiből üvegszilánk lehetett volna.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 14., vasárnap 23:53

Az oké, de hát ott vannak alatta a videók, meg hogy a képen sehol se látni olyan dolgot ami sérült vagy amiből üvegszilánk lehetett volna.

Bencze

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. július 14., vasárnap 23:44

ferni írta:
Milyen golyo talalta el? Tovabbra is uvegszilank sebesitette meg
De minek az üvegszilánkja?

Hát a lövés után a füléhez kapva már véres volt a keze, linkeltem is korábban.
https://x.com/sharlamcbride/status/1812 ... ko3_xRlgtA

Jobbos tv-nel dolgozo riporter

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 14., vasárnap 23:35

Milyen golyo talalta el? Tovabbra is uvegszilank sebesitette meg
De minek az üvegszilánkja?

Hát a lövés után a füléhez kapva már véres volt a keze, linkeltem is korábban.

Balazs
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Balazs » 2024. július 14., vasárnap 23:33

Bencze írta: Milyen golyo talalta el? Tovabbra is uvegszilank sebesitette meg
És miért nem tört össze a teleprompter, ha tényleg csak azt találta el? Csak a kedvedért megnéztem még ötször a videót, végig látszik a lövések alatt mind a kettő, és konkréten el sem mozdultak. :lol: De ha te ettől jobban alszol...

Epstein meg nem tudom hogy jön a merényletkísérlethez.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. július 14., vasárnap 23:09

https://x.com/JebraFaushay/status/18124 ... 76376?s=19

:lol:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Bencze

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. július 14., vasárnap 22:54

Kurva nagy ahogy mindenki keruli az Epstein-trump kapcsolatot :lol:

Nem azt mondom, hogy az tortent, hanem hogy az is benne van. Mondom, az eddigi legnagyobb amerikai foldon torteno tragediarol
Is hazudott, hogy jobb szinben tunjon fel. Ha nem lenne Minden szava hazugsag, nem ketelkednek ebben sem. Milyen golyo talalta el? Tovabbra is uvegszilank sebesitette meg

Balazs
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Balazs » 2024. július 14., vasárnap 22:51

Bencze írta: BB gun hangok, mu vert is kenhetett a pofajara. Miert tette volna ezt? Hogy ne beszeljenek a project 2025-rol ami kijovetele utan Biden nepszerusege emelkedett.
Valaki írta, hogy várja már Toroczkai konteós videóját, de szerintem ezt nem fogja tudni überelni. :lol:

Gondolom a civilek is színészek voltak, akiket megölt és megsebesített. Arról nem is beszélve, hogy a felvételeken és fotókan konkrétan látszik a lövedék, ahogy eltalálja.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 14., vasárnap 22:45

Ja csak vannak sztorik, hogy pl 2 civilnek volt kulcsa egy háztetőre hogy valamelyik elnöknek/jelöltnek a beszédét megnézzék onnan jó pár éve, azt rájuk ment egy helikopter és mondták nekik taka van le onnan.... :lol:

Ezek után érthetetlen ez az egész.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. július 14., vasárnap 22:43

BLevi96 írta:
kiserik írta:
Egy dologra válaszolj: miért lövette le magát Trump, mert szerinted ez történt?
Az eset óta én mindenhol azt látom hogy ezzel eldölt az elnök választás, Trump nyert.
Mondjuk én nem tudom ez miért erősíti meg az embereket a döntésükbe, áldozat szerep vagy hogy biztos a háttérhatalmak, zsidók stb. akarják eltenni lábalól, mert ő ellenük van és helyre pofozná a világot, de nem akarják.

Ezért lövetné le magát, a közvélemény miatt.
en meg mindig bízom abban hogy szegeny demens oreget leleptetik a demokratak es nem hagyjak ezt az amokfutast folytatni

egy vilag nevet egy beteg oregemberen, ennek hol van ertelme? milyen meltosag ez?

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. július 14., vasárnap 22:42

Bencze írta:
gutihaz14 írta: https://x.com/WallStreetSilv/status/181 ... 22201?s=19

erre van mar valasz? miota volt a teton es miért nem erdekelt senkit?
Allitolag tobben is szoltak a rendoroknek es a SS-nek, hogy lattak egy fegyveres embert a tetore maszni es nem tettek semmit
aha az akkor normalis

Bencze

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. július 14., vasárnap 22:41

gutihaz14 írta: https://x.com/WallStreetSilv/status/181 ... 22201?s=19

Allitolag tobben is szoltak a rendoroknek es a SS-nek, hogy lattak egy fegyveres embert a tetore maszni es nem tettek semmit

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. július 14., vasárnap 22:41

kiserik írta:
Egy dologra válaszolj: miért lövette le magát Trump, mert szerinted ez történt?
Az eset óta én mindenhol azt látom hogy ezzel eldölt az elnök választás, Trump nyert.
Mondjuk én nem tudom ez miért erősíti meg az embereket a döntésükbe, áldozat szerep vagy hogy biztos a háttérhatalmak, zsidók stb. akarják eltenni lábalól, mert ő ellenük van és helyre pofozná a világot, de nem akarják.

Ezért lövetné le magát, a közvélemény miatt.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. július 14., vasárnap 22:37

https://x.com/WallStreetSilv/status/181 ... 22201?s=19

Bencze

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. július 14., vasárnap 22:36

Amiert azt is hazudta 9/11 utan, hogy tobb szaz emberet kuldte a helyszinre amit azota bizonyitottak, hogy hazugsag. BB gun hangok, mu vert is kenhetett a pofajara. Miert tette volna ezt? Hogy ne beszeljenek a project 2025-rol ami kijovetele utan Biden nepszerusege emelkedett. Hogy be beszeljenek az Epsteinnel valo barati viszonyarol, hogy ne beszeljenek arrol, hogy megeroszakolt egy 12 vagy 13 eves lanyt az Epstein szigeten. False flag

125 meter volt ami a biztonsagi peremen kivulre esett. Ezzel nem tudok en mit kezdeni, nem en hozom meg ezeket a donteseket
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bencze 2024. július 14., vasárnap 22:38-kor.

Vissza: