Elvileg 5.56-os kalibert hasznalt ami a mach 3 sebesseggel repul. Ez nem hagyna egy lathato lyukat egy ember fulen?kiserik írta:Nono. Pont ezt írtam korábban, hogy nincs olyan, hogy AR-15 golyó. Nincs olyan, hogy egy AR-15 levinné valaki fülét. A moduláris rendszer elérhető vagy 80 kaliberben és az sem mindegy, hogy milyen lövedékkel szerelt lőszert használ az illető. A legelterjedtebb a .223, vagy a 5,56X45 kaliberek. Ezek egy légpuska golyó átmérőjével rendelkeznek, csak gyorsabban repülnek. Mondjuk egy .223 Rem köpenyes lőszer súlya 4,5 gram. De simán lehet sokkal nagyobb kaliber is (hangokból és a pusztításból (kb 8 lövés, 1 halott és 2-3 sebesült) ítélve azért kétlem), de akár kisebb is.Bencze írta:
De hol a lyuk a fulen? Meg kiserik is egyetertene szerintem, hogy egy AR-15 bizony levinne valaki fulet, nem ilyen enyhe verzessel jarna csak.
Azt is irjak, hogy egy ar-15 golyo gyorsabb annal, hogy le lehessen fenykepezni.
Nem tudom mit talalt el, de nem a fulet, ebben biztos vagyok. Hat egy legpuska komolyabb serulest okos egy madaran
Egyébként, ha így védik az elnököt is, akkor azon csodálkozom, hogy még él. A helyszínt nézegetve (Google maps segítségével) brutál amatőr munkát végeztek, főleg ha igaz a 100 yardos határ.
Igen, legtobb amerikai egy balfasz. Meg szerencse, hogy korlatlan mennyisegu penzt tudnak elszabni mindenre es ezaltal kompetensnek tunnek. Ezert is konnyu bevandorlokent boldogulni, mert mindenki ket bites.