Jaj de jó nekünk; bár valahol érthető döntés! Közben Pogba lett idén a Golden Boy-díj nyertese ...A Marca szerint a Real Madrid a lehető leghamarabb szeretné meghosszabbítani Sami Khedria 2015-ben lejáró szerződését. A lap szerint az új kontraktus 2018-ig szólna.
A hírek szerint a klub türelemre intette Sergiot, mint ahogy azt tavaly Cristiano esetében is tette, Perez megígérte az ügynökének, aki egyben a testvére is, hogy a szezon végén leülnek tárgyalni a szerződéshosszabbításról és a fizetésemelésről, de most pofa be és koncentráljon a feladatára! Sokak véleménye szerint egyébként a korábbi nézeteltérés oka a játékos és az elnök között sokkal inkább volt José papa és a csapat körüli balhéknak köszönhető, mint sem Ramos fizetésemelési igénye miatt! Mellesleg szerintem kettőjük (Iker) közül Ramos okosabban kezeli a sajtót és a közvéleményt (gondolok itt az Iker,Ramos féle csoportusulás vs José tavalyi balhéra, vagy az idei kapuskérdéssel kapcsolatos nagyon mély hallgatás), nagyon ügyes húzás volt ez a dedikált mez Perez apónak, meg az ezzel kapcsolatos nagyon őszinte vallomás.Én egyedül Marcelot sajnálnám ha elmenne. Casillas és Ramos már nem a régi legalábbis szerintem. Főleg Ramos.... hihetetlen nagyképű lett véleményem szerint....
Álmodj királylány .....Morata: “Meg fogom szilárdítani a helyem a kezdőben”