ez sztem kamu, meg tebas is aztmondta h kozel van a barca nicohoz, ehhez csak az 1:1 szabalyrendszerhez kellene visszaterni, ne hidd el barmennyire is jol hangzik real szempontbol.gutihaz14 írta: | A Barcelona pénzügyi gondjai miatt nem tudja kifizetni Nico Williams 58 millió eurós kivásárlási árát az Athletic Bilbaotól, ezért egy 100 millió eurós kölcsönt vehet fel a költségek fedezésére.
(Mundo Deportivo, SER)
koldusok
Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: messi, puyol, kounde, marcelo, kroos es meg sokan
- Kedvenc csapatod: DVSC
Re: Real Madrid vs. Barcelona
| A Barcelona pénzügyi gondjai miatt nem tudja kifizetni Nico Williams 58 millió eurós kivásárlási árát az Athletic Bilbaotól, ezért egy 100 millió eurós kölcsönt vehet fel a költségek fedezésére.
(Mundo Deportivo, SER)
koldusok
(Mundo Deportivo, SER)
koldusok
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
az a baj hogy amekkora hype van korulotte tenyleg ennyit adnanak erte kbRemy írta: Transfermarkt frissitette a legertekesebb jatekosok listajat.
Dzsamal jelenleg a vilag 10. legertekesebb jatekosa a 120 millios ertekevel.
valamelyik univerzumban:
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Transfermarkt frissitette a legertekesebb jatekosok listajat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Sosem fogják őket elmeszelni. Teljesen mindegy ki-meddig-mit vizsgál náluk. Olyanok, mint a City.
De gecc, hogy soha nem veszik észre, mennyire lealacsonyítják ezzel magukat... Imádom!dzsi91 írta: Xavi in the Netflix documentary:
"The most IMPORTANT thing for Barça and the Barça fans is to be above Real Madrid".
Innen is látszik hogy betegek szegények.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Xavi in the Netflix documentary:
"The most IMPORTANT thing for Barça and the Barça fans is to be above Real Madrid".
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Uj mez
https://vm.tiktok.com/ZGenNjEf9/
Ezt a lewyt hogy lehet kibirni? Igazából, ha belegondolok az összes táncával, bájgúnárkodásaival, énekléseivel...majd hozzaadom a pályán mutatott teljesítményét a pancserságával, tizenegyeseivel, mellé ez a kretén fej, akkor mérlegelve bátran kijelnthetem, hogy összességében az elmúlt 10 évben ekkora pojácát ebben a sportban nem láttam.
https://vm.tiktok.com/ZGenNjEf9/
Ezt a lewyt hogy lehet kibirni? Igazából, ha belegondolok az összes táncával, bájgúnárkodásaival, énekléseivel...majd hozzaadom a pályán mutatott teljesítményét a pancserságával, tizenegyeseivel, mellé ez a kretén fej, akkor mérlegelve bátran kijelnthetem, hogy összességében az elmúlt 10 évben ekkora pojácát ebben a sportban nem láttam.
- L.Miki
Ez most komoly?Remy írta: Hogy mi?
Miért iszik, drogozik az aki nem bírja?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
ateeemadrid írta:Az a Fermin gyerek egy istenverése, nagyon szar játékos, pont mint a másik bot Ferran, ne viccelj.realmadrid95 írta:
Jaa es igen, Fermint nem is emlitettuk, aki szerintem sokkal jobb jatekos, mint Gavi, vagy Pedri. Nem csak a 8 golja a bajnoksagban mondatja ezt velem, technikas es eleg komplex.
A Yamal Nico szép az európai szinten is nagyon erős viszont, Flickkel sztem a bajnokságban veszélyesek lehetnek ránk, persze ahhoz nekünk is madárkodnunk kell.
Miert lenne szar jatekos? Ferran valoban nagyon gyenge, dr Fermin sokkal jobb jatekos nala.
- ateeemadrid
Az a Fermin gyerek egy istenverése, nagyon szar játékos, pont mint a másik bot Ferran, ne viccelj.realmadrid95 írta:Sierra írta: Ezzel a Williams gyerekkel nagyot fogna a Barca, Yamallal meg vele a szélen azért hosszútávon jól járhat a Barca. Csak hát eléggé játékostemető az a csapat az utóbbi években. KP full gatya, Pedri meg Gavi kb állandóan sérült, ráadásul hosszabb időkre esnek ki folyamat. Van egy aránylag jó De Jong meg egy lassan visszavonuló Gündi a középpályára és kifújt a dolog. Védelem se túl acélos.. hiába lenne elöl a 2 fiatal tehetség, az kevés nagyobb sikerek eléréséhez. Sajnálom hogy elment Xavi, Flick azért még okozhat meglepetést nekünk. Reméljük nem fog.
Jaa es igen, Fermint nem is emlitettuk, aki szerintem sokkal jobb jatekos, mint Gavi, vagy Pedri. Nem csak a 8 golja a bajnoksagban mondatja ezt velem, technikas es eleg komplex.
A Yamal Nico szép az európai szinten is nagyon erős viszont, Flickkel sztem a bajnokságban veszélyesek lehetnek ránk, persze ahhoz nekünk is madárkodnunk kell.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Sierra írta: Ezzel a Williams gyerekkel nagyot fogna a Barca, Yamallal meg vele a szélen azért hosszútávon jól járhat a Barca. Csak hát eléggé játékostemető az a csapat az utóbbi években. KP full gatya, Pedri meg Gavi kb állandóan sérült, ráadásul hosszabb időkre esnek ki folyamat. Van egy aránylag jó De Jong meg egy lassan visszavonuló Gündi a középpályára és kifújt a dolog. Védelem se túl acélos.. hiába lenne elöl a 2 fiatal tehetség, az kevés nagyobb sikerek eléréséhez. Sajnálom hogy elment Xavi, Flick azért még okozhat meglepetést nekünk. Reméljük nem fog.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mert jo gyereknek tunik, aztan elkurvul a katalan fertoben.Anthony írta: Az EB-n nagyot mentek együtt, akkor a Barcának miért ne felelne meg ez a páros? Jobbat most úgysem tudnak találni. Nem értem miért kell mindenkit lenézni akit leigazolnak?
thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Az EB-n nagyot mentek együtt, akkor a Barcának miért ne felelne meg ez a páros? Jobbat most úgysem tudnak találni. Nem értem miért kell mindenkit lenézni akit leigazolnak?
- realbeckham
A la liga rafael leaoja
Nem kell azért így lenézni. 1v1ben elég jó és ha kicsiben kell játszani akkor se jön zavarba. Jó igazolás lesz, ha nem lennénk túltelítve azon a poszton, simán elnézném nálunk is.realbeckham írta: Félelmetes lesz az a szél nagyon. Főleg, mikor nem hagysz teret futni, aztan kicsi williams hatrapasszol, mert megolted a jatekanak összes elemet ezzel.
Bemutatkozasan felhivnam a gyepre yamalt is es kezen fogva együtt ketten ígéretet tennének a mikrofonba, hogy a blt elhozzak a camp nou ba. Nueva era: chapter 6
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
én is örömmel néznek egy ütőképes Barcát és egy igazi derbit
a 3.ligában a Castilla ellen
csak ugye a Negreira is teljesen leült...
a 3.ligában a Castilla ellen
csak ugye a Negreira is teljesen leült...
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor