Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
17
18%
Xabi Alonso
70
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 92

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 5., csütörtök 16:57

Egyébként tudja valaki, hogy milyen sérülése van a srácnak és hogy mióta növeli a maródiak listáját???
Úgy tudom, hogy gerincbántalmai vannak. Augusztus közepén Paraguay ellen játszott utoljára.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 5., csütörtök 16:50

Arról meg sajnos nem írnak mostanában, hogy mi is érdeklődnénk iránta, inkább ezt a Vidal-Ramires-Koke vonalat nyomatják, pedig nagyon örülnék a török-németnek, tökéletes Xavi-utód lehetne.
Vidalt meg Ramirest velünk is szóbahozták ugye....semmit nem jelent a pletyka :) Mindenkit szóbahoznak mindenkivel,aztán fordítva...és aztán cáfolják az egészet... :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. december 5., csütörtök 16:43

A Juve bele kíván köpni a levesünkben, és rámozdul Gündoganra.
Ennek ellenére sokat mondó, hogy a játékos állítólag elutasító és nem hajlandó a Dortmund hosszabbítási ajánlatával érdemben foglalkozni; tegnap Watzke mondatai is erre engednek következtetni ("Nem tudni, hogy végződik a dolog, szeretnénk vele hosszabbítani, de ...")! A németek egyébként egy Madrid-Gündogan előszerződésre gyanakodnak és biztosra veszik, hogy ha Dortmundból költözik, akkor célállomás csak is a Madrid lehet; a Juvéval szemben amúgy is lépéselőnyben vagyunk minden szempontból, szóval nem hiszem, hogy aggódnunk kellene, ha csak ezen múlik. Egyébként tudja valaki, hogy milyen sérülése van a srácnak és hogy mióta növeli a maródiak listáját???
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 5., csütörtök 16:28

Realista24 írta:A Juve bele kíván köpni a levesünkben, és rámozdul Gündoganra.
A Real és a Juve közül nem hiszem, hogy utóbbi lenne a vonzóbb akármelyik játékosnak is. :D

Arról meg sajnos nem írnak mostanában, hogy mi is érdeklődnénk iránta, inkább ezt a Vidal-Ramires-Koke vonalat nyomatják, pedig nagyon örülnék a török-németnek, tökéletes Xavi-utód lehetne.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 5., csütörtök 16:21

A Juve bele kíván köpni a levesünkben, és rámozdul Gündoganra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2013. december 5., csütörtök 13:06

és nem tartsa magát többnek
:mrgreen:
Khedirával hosszabbítani kell, mert esélyt sem szabad adni annak, hogy olcsó pénzért vigye el valaki, ha már ennyire sokra tartja a világ.
Így is van, Özillel is bepaliztunk mindenkit, mehet a másik "német" is.
Lassan visszajön Kaká ára :shifty:
Sportfilozófia: Roger Federer

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 5., csütörtök 10:51

Khedirával hosszabbítani kell, mert esélyt sem szabad adni annak, hogy olcsó pénzért vigye el valaki, ha már ennyire sokra tartja a világ.
Az meg a másik, hogy a klub filozófiája szerint két évvel a szerződés lejárta előtt kezdik átbeszélni a szerződést. Nem kell túlgondolni szerintem sem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 5., csütörtök 9:56

nem értem pár embernek miért van baja Khedira hosszabbításával...nem az a szint ami ide kellene, ezt én is szoktam hangsúlyozni, de egy stabil pont, alázatos. Tudja magáról hogy milyen szinten van, és nem tartsa magát többnek mert alap kezdő a válogatottban és a Real Madridban. Nyáron elfogják vinni, de egy szerződéshosszabbítás garantálja, hogy nem olcsón, és ha mégsem viszik akkor sem kell aggódni h. majd lejár a szerződése és ingyen lelép

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2013. december 5., csütörtök 6:38

Cr7 írta:Khediraval hosszabitunk?? :( na ne már most én vagyok hülye vagy a klubb illetékesi ilyen buták ,hogy nem veszik észre h mióta nincs jobb a csapat!!khediraval foglalkozunk ahelyett h marcelo,xabi alonso,ramos hosszabitásával foglalkoznának! Sose értettem h mit látnak khediraba!! :-@ :-@ :-@ :-@
A hosszabbítás lehetséges okai (legalábbis a spanyol sajtó szerint):
- Mounál és Ancelottinál is alapember és ez meggyőzte a vezetőséget.
- soha nem volt Perezéknél hogy emeljenek neki a fizetésén és ez nagyon szimpatikus a vezetőségnek
- nem szeretnék azt éreztetni a játékossal a sérülése alatt hogy nem fontos nekik ezért is kezdődnek\kezdődtek meg a tárgyalások
- másfél év múlva lejár a szerződése és nem szeretnék ha kevesebbért vinnék el már persze ha elviszik.

Amugy 2018-ig szeretnék megkötni vele a szerződését.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 4., szerda 23:12

Matt009 írta:
Cr7 írta:Khediraval hosszabitunk?? :( na ne már most én vagyok hülye vagy a klubb illetékesi ilyen buták ,hogy nem veszik észre h mióta nincs jobb a csapat!!khediraval foglalkozunk ahelyett h marcelo,xabi alonso,ramos hosszabitásával foglalkoznának! Sose értettem h mit látnak khediraba!! :-@ :-@ :-@ :-@
Mióta nincs Khedira, olyan csapatokkal játszottunk, amelyek a tabella alsó felében vannak. Szerinted azok nem voltak alapból is könnyebb meccsek? Jah meg a te logikádat követve adjuk el CR7-et, mert mióta nem játszik, 2 meccsen 9 gólt lőttünk, ami 4,5-ös gólátlag, és CR nélkül idén csak nyertünk. CR-rel tuti rosszabbak ezek a statok...
Ezt nem nagyon értem,hogy hogyan következett belőle.

Khedirával,most azért kell hosszabítano,mert ha felépül,15-20 millát még adhatnak érte. Ráadásul nincs senki a helyére.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. december 4., szerda 23:05

Mióta nincs Khedira, olyan csapatokkal játszottunk, amelyek a tabella alsó felében vannak. Szerinted azok nem voltak alapból is könnyebb meccsek? Jah meg a te logikádat követve adjuk el CR7-et, mert mióta nem játszik, 2 meccsen 9 gólt lőttünk, ami 4,5-ös gólátlag, és CR nélkül idén csak nyertünk. CR-rel tuti rosszabbak ezek a statok...

Cr7
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Raphael Varane

HozzászólásSzerző: Cr7 » 2013. december 4., szerda 22:57

Khediraval hosszabitunk?? :( na ne már most én vagyok hülye vagy a klubb illetékesi ilyen buták ,hogy nem veszik észre h mióta nincs jobb a csapat!!khediraval foglalkozunk ahelyett h marcelo,xabi alonso,ramos hosszabitásával foglalkoznának! Sose értettem h mit látnak khediraba!! :-@ :-@ :-@ :-@

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 4., szerda 13:05

Realista24 írta:Meg minek igazolnánk? De komolyan? Fejlődünk, alakulunk, formálódunk.
Egyedül Morata távozására látok némi esélyt.
Nem mondtam én sem hogy kell feltétlen igazolni :) Csak voltak ezek a hírek,gondoltam tudsz valamit :)
Nyilván azért vetődhetett fel a dolog,mivel Khedira kidőlt,és ilyen jellegü kp-k nincs,(btb),csak Casemiro,ő viszont nem nagyon játszik.Így kerülhetett szóba Ramires.
De akkor ez is csak annyira igaz mint a Casillas S04 konfuzio :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 4., szerda 12:35

CS0ki írta:Khedirának meg persze, adjunk új szerződést...eddig is max egy átlag játékos volt, egy ilyen sérülés után meg ki tudja mi lesz.
Teljesen mindegy, hogy milyen tervunk van vele, uj szerzodest kell neki adni. Ha meg akarjuk tartani hosszabb-rovidebb tavon, azert. Ha el akarjuk passzolni normalis aron, akkor meg azert.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. december 4., szerda 12:10

Ha egyszer eladásra kerülne szerintem Khedira nagyon is jó áron kelne el. Csak kerüljön meg az a helyettes. Gündogan egyrészt nem az a poszt, másrészt vagy fél éve sérült, ki tudja mi lesz vele is...

Én ezeket az aranylabdás híreket már borzasztóan unom. Tényleg ideje lenne már, hogy ismét egy Real játékos kapja, de ez a cirkusz nem méltó az egészhez. De messze van január 15 (vagy mikor jelentik be).

A VB sorsolást sokkal jobban várom jelenleg, bár a 3,4 kalap papíron eléggé kuka, a valóságban viszont bármi lehet (azért ott vannak ugye a franciák a 3-ikba, + még a 2-ikból át fog kerülni egy európai a 4-be).

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 4., szerda 12:00

CS0ki írta:
Tök életszerű, hogy Perez kirúgná az első és második számú csk-t, valamint a világ jelenlegi talán legjobb balbekkjét...
Aki mellesleg a harmadik számú csk. :)

Khedirának meg persze, adjunk új szerződést...eddig is max egy átlag játékos volt, egy ilyen sérülés után meg ki tudja mi lesz.
Mivel megsérült úgy se tudtuk volna eladni és utána meg mindenképpen ingyen távozott volna. Viszont, ha a sajtó is ennyire nyomja, mint Carlo, José és Löw, akkor egy 20-ast még csak letudunk róla akasztani. Úgy se lesz szerintem már komoly esélye itt kezdőnek lenni. Aztán lehet úgy megcsinálják a lábát, hogy a nagy btbknek ő lesz az istenük. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. december 4., szerda 11:59

Khedirának meg persze, adjunk új szerződést...eddig is max egy átlag játékos volt, egy ilyen sérülés után meg ki tudja mi lesz.
Alapból egyetértek Veled, de a Marca cikk jól összefoglalja, hogy nagyjából miért elfogadható és ésszerű húzás a vezetés részéről a dolog, egyedül ez a "his top class performance on the field" szöveg bántóan csúnya :lol: , de a többit végül is adom és amíg nincs valós alternatíva romboló, robotoló posztra (Vidal ugye kilőve, Gündogan még sérült, Pogba-ra is szerintem várhatunk még 2 évet /Xabi után/, Ramires meg passz), addig egyértelmű, hogy a klub és Ancelotti nem fogja elengedni a németet, csak max. ha nagyon lerobbant a sérülése következtében és durván beválik a hétvégi trió felállása. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. december 4., szerda 12:00-kor.

RealMadrid

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. december 4., szerda 11:39

A Marca szerint a Real Madrid a lehető leghamarabb szeretné meghosszabbítani Sami Khedria 2015-ben lejáró szerződését. A lap szerint az új kontraktus 2018-ig szólna.
Jaj de jó nekünk; bár valahol érthető döntés! Közben Pogba lett idén a Golden Boy-díj nyertese ...
Én egyedül Marcelot sajnálnám ha elmenne. Casillas és Ramos már nem a régi legalábbis szerintem. Főleg Ramos.... hihetetlen nagyképű lett véleményem szerint....
A hírek szerint a klub türelemre intette Sergiot, mint ahogy azt tavaly Cristiano esetében is tette, Perez megígérte az ügynökének, aki egyben a testvére is, hogy a szezon végén leülnek tárgyalni a szerződéshosszabbításról és a fizetésemelésről, de most pofa be és koncentráljon a feladatára! B-) Sokak véleménye szerint egyébként a korábbi nézeteltérés oka a játékos és az elnök között sokkal inkább volt José papa és a csapat körüli balhéknak köszönhető, mint sem Ramos fizetésemelési igénye miatt! Mellesleg szerintem kettőjük (Iker) közül Ramos okosabban kezeli a sajtót és a közvéleményt (gondolok itt az Iker,Ramos féle csoportusulás vs José tavalyi balhéra, vagy az idei kapuskérdéssel kapcsolatos nagyon mély hallgatás), nagyon ügyes húzás volt ez a dedikált mez Perez apónak, meg az ezzel kapcsolatos nagyon őszinte vallomás. :)
Morata: “Meg fogom szilárdítani a helyem a kezdőben”
Álmodj királylány ..... :lol: :lol: :lol:

RealMadrid

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. december 4., szerda 11:37

Tök életszerű, hogy Perez kirúgná az első és második számú csk-t, valamint a világ jelenlegi talán legjobb balbekkjét...
Aki mellesleg a harmadik számú csk. :)

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. december 4., szerda 11:36

pheco írta:Még a Ramos-Iker párost megértem, miért szerepel a listán, de Marci? Legjobb balhátvéd, ezt Mou is elismerte.
gondolom Marcelo neve mögött nem a képességei okoztak gondot Mounál, mint a többi esetben (Ramost) kivéve;
nem lepődnék meg ezen ha igaz lenne én sem :hmmm:
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

Vissza: