Zidanet már írták hogy ott lesz, de CR valóban bebaszna. Nem hiszem amúgy, az már kiszivárgott volna sztem.lestat írta: En nagyon varom.
Komoly keretunk van mar amugyis. De ö a hianyzo lancszem.
Baszo lesz!
Elvileg lesz meglepetes a prezentacion. Ha CR az meg bogni is fogok.
Kylian Mbappé - 9
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kylian Mbappé - 9
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
En isRemy írta: Dehogy, en dolgozok, nem ugy mint hehe.
De mar nezem, honnan huzzam be a ramot a gepbe, meg mit rendeljek ebedre
Latom kitettek a beellserlegeket mutatoba, csak hogy erezze papi a torodest
thereisonly1ronaldo
Meglepetes lesz? Sztem zidane iesz ott mellette talan
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Dehogy, en dolgozok, nem ugy mint hehe.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Az egyik legjobb az biztos, és örülünk, csak próbálok két lábbal a földön maradni a teljesítményével kapcsolatban. El kell felejteni CR-t - és ez a legnagyobb gond hogy mindig felmerül az Ő neve -, és arra kell koncentrálni hogy lehet a legjobbat kihozni a CSAPATBÓL.flori írta: Gyerekek, kis pozitivitás. A világ legjobb játékosa jelenleg, örüljünk már kicsit.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem lehet megszokni ezt a stadiont, kívül belül milyen gyönyörű.
2009 érzése van az embernek. Remy kint vagy?
2009 érzése van az embernek. Remy kint vagy?
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
En nagyon varom.
Baszo lesz!
Baszo lesz!
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Hogy ti mennyire utáljátok már most, de tényleg
Aztán ha itt meccseket dönt majd el, meg hozza a trófeákat, akkor megy a lesz*pás, mint mindig
Nem kérdés, hogy a világ egyik legjobbja lehet nálunk, iszonyat sok potenciál van benne. De ezek a kommentek, hogy már nem önmaga meg ilyenek, csak nevetni tudok. Kellett ő nekünk nagyon is, akárcsak, ahogy mi neki.
Aztán ha itt meccseket dönt majd el, meg hozza a trófeákat, akkor megy a lesz*pás, mint mindig
Nem kérdés, hogy a világ egyik legjobbja lehet nálunk, iszonyat sok potenciál van benne. De ezek a kommentek, hogy már nem önmaga meg ilyenek, csak nevetni tudok. Kellett ő nekünk nagyon is, akárcsak, ahogy mi neki.
halálomig madridista leszek
- flori
Gyerekek, kis pozitivitás. A világ legjobb játékosa jelenleg, örüljünk már kicsit.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Legyen legalább egy pár jó éve a szerződése végéig aztán menjen isten hírével az arabokhoz vagy ahova akar.
-
Szerintem is akkor van esely, hogy meg lepjen egy szintent, ha esetleg osszeall a tamadosor, lesz kemia kozte es a tobbiek kozott. Egyenileg mar en sem latom benne azt a potencialt, mint amit anno Monacoban.hehetheoriginal írta: Hiaba a mentalitas, ha pl a teste nem birja.
Nem mindenki szuletik ceronaldokent, hogy terminator modra tudja terhelni a testet.
Nem tudom papi milyen fajta, de nem hinnem, hogy a ceronaldo típus, foleg, hogy mar benne van a korban, innen mar nem nagyon fog változtatni azon, ami eddig mukodott, es amivel a legjobb tamado lett a vilagon.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A világon senki nincs azon a szinten, lehet, hogy egy hamar még nem is lesz, de igazáűból nem is várja el senki. Amit elvárhatunk, hogy illeszkedjen be és működjön a támadó harmad végre, ne csak attól függjünk, hogy Vininek adja vagy sem a szélen, vagy h beáll Joselu akiről bepattan a végénYazid írta:Huu ez milyen igaz..Tjacks írta:
tökmindegy Pintus mit akar, ahhoz CR mentalitás kell.
Nem tudom, nyilvan nincs nagy felhozatal, örülni kell neki, meg lesz a gól mennyiseg de jelenleg ugy erzem egy CR real teljesitmenytől nagyon messze lesz ő, de cáfoljon majd kiderül.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Hiaba a mentalitas, ha pl a teste nem birja.
Nem mindenki szuletik ceronaldokent, hogy terminator modra tudja terhelni a testet.
Nem tudom papi milyen fajta, de nem hinnem, hogy a ceronaldo típus, foleg, hogy mar benne van a korban, innen mar nem nagyon fog változtatni azon, ami eddig mukodott, es amivel a legjobb tamado lett a vilagon.
thereisonly1ronaldo
Huu ez milyen igaz..Tjacks írta:tökmindegy Pintus mit akar, ahhoz CR mentalitás kell.L.Miki írta:
15 év, atyaèg...
Hirtelen az összes emlékem előjött, olyan extázisban voltam, hogy alig vártam kezdődjön a szezon.
Bár most is nagyon kíváncsi vagyok a teknöcre, hogy mit fog okozni a jelenléte, azt olvastam egyébként Pintus CR módon akarja edzetni.
Nem tudom, nyilvan nincs nagy felhozatal, örülni kell neki, meg lesz a gól mennyiseg de jelenleg ugy erzem egy CR real teljesitmenytől nagyon messze lesz ő, de cáfoljon majd kiderül.
-
tökmindegy Pintus mit akar, ahhoz CR mentalitás kell.L.Miki írta:15 év, atyaèg...Tjacks írta: CR bemutatását mennyire vártam te jó ég, most meg semmi
Hirtelen az összes emlékem előjött, olyan extázisban voltam, hogy alig vártam kezdődjön a szezon.
Bár most is nagyon kíváncsi vagyok a teknöcre, hogy mit fog okozni a jelenléte, azt olvastam egyébként Pintus CR módon akarja edzetni.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
15 év, atyaèg...Tjacks írta: CR bemutatását mennyire vártam te jó ég, most meg semmi
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Még mindig jobb mint azok akik 22ben hijodeputaztak a bl döntő után most pedig lökdösődnek befele a stadionba.Tjacks írta: CR bemutatását mennyire vártam te jó ég, most meg semmi
-
CR bemutatását mennyire vártam te jó ég, most meg semmi
- Pad'em
https://x.com/MadridXtra/status/1813097 ... 74yVw&s=19
Gyóhe, ki az a dr Frankenstein a kincskeresőnk mellett?
Gyóhe, ki az a dr Frankenstein a kincskeresőnk mellett?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Pad'em
Megérkezett Madridba.
Holnap bemutatás. Délelőtt 10-től az RMTV élőben adja az egész napot.
Akkora a kereslet a Mbappé mezekre, hogy a Gran Vián lévő rm shopban csak az ő mezét árulják.
Holnap bemutatás. Délelőtt 10-től az RMTV élőben adja az egész napot.
Akkora a kereslet a Mbappé mezekre, hogy a Gran Vián lévő rm shopban csak az ő mezét árulják.