Nekem nagyon nagy kedvencem Hato az Ajaxbol. O a tipikus fiatal Varane. Talan a leggyorsabb kozephatved a vilagon Mickyvel. Eros felepites, megis akrobatikus. Fejjel es labbal is nagyon eros. 18 eves, 30 millio a piaci erteke.Pad'em írta:A Lazio hátvédjét írogatták korábban, mert van rá valami opciónk de a napokban kizárta, hogy eligazolna. Ináció meg Antonio Silva volt még radaron, de Portugáliából igazolni, inkább felejtsük el, 100 alatt nem úsznánk megrealfan írta: akkor gondolom, ők azok lehetnek, akiket korábban is írtak(a portugál csávó Sportingból meg a Frankfurtból rémlik még valaki dél-amcsi)?
Mást én nem olvastam. Majd most jönnek a nevek futószalagon. Pepe amúgy free agent nem?
Na kik? Güler után dobhatsz egy emailt róluk Calafatnakrealmadrid95 írta: En orulok, hogy igy dontott, engem nem nagyon gyozott meg a jateka. Persze, egy senki vagyok, siman lehet, hogy par ev mulva a legjobb lesz, de egyelore azt mondom, hogy legalabb 3 jobb fiatal is van az o korosztalyaban azon a poszton.
A masik nagy tehetseg kataloniaban talalhato, akarmennyire is faj leirni. Cubarsira gondolok… persze nem kell agyon szopkodni, mint Yamalt, de el kell ismerni, hogy meg van benne minden, ami kell ahhoz, hogy top 10 es kh legyen a kesobbiekben.
A harmadik jeloltemmel bevallom mellelottem, ugy emlekeztem, hogy Diomande 19 eves, de 20 eves. Sportingban jatszik, kokemeny vedo, amolyan 2004 es Kolo Toure es Saliba kevereke a srac.
Yoro sem kutyauto, felre ertes ne essek, de nagyon bizonytalan sokszor a labdaval, fejjateka neha csapnivalo. Ezek a skillek fejleszthetoek siman, de amondo vagyok, hogy ha valaszthatnek, mindenkepp raprobalnek Hatora.