Pad'em írta:A Lazio hátvédjét írogatták korábban, mert van rá valami opciónk de a napokban kizárta, hogy eligazolna. Ináció meg Antonio Silva volt még radaron, de Portugáliából igazolni, inkább felejtsük el, 100 alatt nem úsznánk megrealfan írta: akkor gondolom, ők azok lehetnek, akiket korábban is írtak(a portugál csávó Sportingból meg a Frankfurtból rémlik még valaki dél-amcsi)?
Mást én nem olvastam. Majd most jönnek a nevek futószalagon. Pepe amúgy free agent nem?
Na kik? Güler után dobhatsz egy emailt róluk Calafatnakrealmadrid95 írta: En orulok, hogy igy dontott, engem nem nagyon gyozott meg a jateka. Persze, egy senki vagyok, siman lehet, hogy par ev mulva a legjobb lesz, de egyelore azt mondom, hogy legalabb 3 jobb fiatal is van az o korosztalyaban azon a poszton.
jajj igen, Gila is szóba került még januárban, mert 50%-a az eladásnak a miénk
igen, a 2 portugálra gondoltam meg Willian Pacho-ra Frankfurtből, talán még januárban volt róla szó a portugálok mellett, de az időpontban nem vagyok biztos de igazából az övét még annyira sem ismerem, mint a 2 portugál játékát