Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
18
18%
Xabi Alonso
75
77%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 98

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 17., szerda 14:26

RaúlCF írta:
realmadrid95 írta:
Nem vonzobb, csupan a Real nem akarja kifizetni a 60 milliot erte, teljesen jogosan. Jovore szabaduszo, 30-35 millio a realis erteke. Mu kifizeti, amit a Lille ker, csupan ennyi a sztori.
Ha a játékos nem akar odamenni 400 milliót is fizethet a United.

Mindegy khv-t sokkal egyszerűbb találni mint támadót. Ott van akár Calafiori.Scalvini,Bastoni,Inacio,Hato,Saliba és ezek csak pár a fiatalok közül. De amire most kell ember arra elég egy Barca féle Christensen is. Nem top játékos de 3-ik embernek Rüdiger és Militao mögé pont megfelel ez a kategória is ha nem találunk vmi fiatal tehetséget.

Ha nem ir ala, valoszinuleg egy ev kiesik a karrierjebol, mert padra sem rakjak. Azert ez elegge riaszto lehet egy fiatalnak. Foleg, hogy valogatottba szeretne beverekedni magat. Arrol nem beszelve, hogy lehet a Real szintjehez keves lesz, de az Muban vezeregyeniseg is lehet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realmadrid95 2024. július 17., szerda 14:27-kor.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. július 17., szerda 14:23

realmadrid95 írta:
Nem vonzobb, csupan a Real nem akarja kifizetni a 60 milliot erte, teljesen jogosan. Jovore szabaduszo, 30-35 millio a realis erteke. Mu kifizeti, amit a Lille ker, csupan ennyi a sztori.
Ha a játékos nem akar odamenni 400 milliót is fizethet a United.

Mindegy khv-t sokkal egyszerűbb találni mint támadót. Ott van akár Calafiori.Scalvini,Bastoni,Inacio,Hato,Saliba és ezek csak pár a fiatalok közül. De amire most kell ember arra elég egy Barca féle Christensen is. Nem top játékos de 3-ik embernek Rüdiger és Militao mögé pont megfelel ez a kategória is ha nem találunk vmi fiatal tehetséget.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. július 17., szerda 14:21

nuevo_ericco írta:
realmadrid95 írta: Nem vonzobb, csupan a Real nem akarja kifizetni a 60 milliot erte, teljesen jogosan. Jovore szabaduszo, 30-35 millio a realis erteke. Mu kifizeti, amit a Lille ker, csupan ennyi a sztori.
Plusz nem lenet elvarni egy tinedzsertol, aki csupan egy evet volt a felnott csapat tagja, hogy majd kizsarolja a joval alacsonyabb ajanlat elfogadasat a neveloklubjatol, kulonben jovore ingyen eligazol.
Ahogy Csoki irta, az tortent, amit a korulmenyek jeleztek.
Nem a tinedzser kell verje az asztalt, hanem a minden hajjal megkent ugynoke. Ja hogy Mendes is inkabb arra tereli, ahonnan tobb penzt lat? Ez a resze is ertheto.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. július 17., szerda 14:18

realmadrid95 írta: Nem vonzobb, csupan a Real nem akarja kifizetni a 60 milliot erte, teljesen jogosan. Jovore szabaduszo, 30-35 millio a realis erteke. Mu kifizeti, amit a Lille ker, csupan ennyi a sztori.
Plusz nem lenet elvarni egy tinedzsertol, aki csupan egy evet volt a felnott csapat tagja, hogy majd kizsarolja a joval alacsonyabb ajanlat elfogadasat a neveloklubjatol, kulonben jovore ingyen eligazol.
Ahogy Csoki irta, az tortent, amit a korulmenyek jeleztek.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 17., szerda 14:15

RaúlCF írta: Érdekes, hogy vonzóbb egy United mint a jelenlegi Real. Majd keresünk más védőt. Nem látom, hogy a pénzen kívül bármiben is jobb lenne a United projectje.

Azon kívül, hogy a Real a Real de jelenleg bajnoki és bl címvédő, Ancelotti az edző, Perez az elnök, itt van Mbappé,Vini,Bellingham mint domináló sztárok mellé vannak még francia cimbik is plusz van 30+os Rüdiger akinek a helyét majd átvehetné és mellé Militao.

Ezzel szemben a Unitedben van egy erősen kérdőjeles edző, új tulaj, gyenge keret, Martinez fix kezdő lesz, ha megy de Ligt akkor ő is, nincs európai foci se. Ezt lehet akárhogy csavarni ez a pénzről szól akkor meg jobb is ha lemaradunk róla.

Meglepett ez a sztori mert csak arról lehetett hallani mennyire csak a Realt akarja de hát akkor van az a pénz. B tervnek elmegy az is ha csak egy kompetens 3-ik védőt veszünk nem kell feltétlenül a 18 éves nuevo Maldinit megtalálni.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. július 17., szerda 14:12

Érdekes, hogy vonzóbb egy United mint a jelenlegi Real. Majd keresünk más védőt. Nem látom, hogy a pénzen kívül bármiben is jobb lenne a United projectje.

Azon kívül, hogy a Real a Real de jelenleg bajnoki és bl címvédő, Ancelotti az edző, Perez az elnök, itt van Mbappé,Vini,Bellingham mint domináló sztárok mellé vannak még francia cimbik is plusz van 30+os Rüdiger akinek a helyét majd átvehetné és mellé Militao.

Ezzel szemben a Unitedben van egy erősen kérdőjeles edző, új tulaj, gyenge keret, Martinez fix kezdő lesz, ha megy de Ligt akkor ő is, nincs európai foci se. Ezt lehet akárhogy csavarni ez a pénzről szól akkor meg jobb is ha lemaradunk róla.

Meglepett ez a sztori mert csak arról lehetett hallani mennyire csak a Realt akarja de hát akkor van az a pénz. B tervnek elmegy az is ha csak egy kompetens 3-ik védőt veszünk nem kell feltétlenül a 18 éves nuevo Maldinit megtalálni.

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2024. július 17., szerda 14:08

Blanco88 írta: Calafiori már teljesen felejtős? Én eredetileg is többre tartottam, mint Yoro-t.
nekem Bastoni is tetszik, egyenlőre Calafiori előtt is van tudásban, viszont ő gondolom drágább lenne és kezdőbe kéne, de nekem calafiorival is ez a gondom, ha lép Bolognából, olyan helyre megy, ahol kezdő lesz (valószínű, nem vagyok a managere, nem tudhatom :mrgreen: ), mi viszont úgy tűnik, nem oda keresünki embert, ami szintén érthető, Rüdiger király formában, Militao képességei is adottak, reméljük visszatér a formája is mellé. emiatt Calafiorit nem érzem, hogy hoznánk (sem Bastonit, de őt csak én említettem meg)...

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. július 17., szerda 14:02

poronty írta:
Te meg felültél a magas lóra, szállj le nem áll jól neked.

Persze hisztizhetsz még hogy nem minket választott egy fiatal tehetség - ott rohadjon meg -, lelked rajta, de az MU attól még MU marad, nem holmi csöves arab liga csapat.

Érdemes visszanézned a 2000-2010es real érát, és akkor talán szerényebb leszel egy picit.
Egy székben ülök a gép előtt, de köszi :)

Szerintem nem láttál itt hisztit, senki nem szarta telibe a gatyáját, hogy lemaradtunk egy 18 éves középső védőről, akit a többség sanszosan nem is látott játszani. Ezt csak Te képzeled be. Meg én is nem is haragszom rá, hogy neki a pénz kell vagy a garantált játék idő vagy az angliai időjárás, vagy bármi más. Sok sikert neki, aztán, ha tényleg világklasszis lesz, ahogy jósolják, és tényleg nagyon szeretne itt játszani, akkor majd később úgyis itt lesz.

Így van, a MU az MU, a világ egyik legnagyobb klubja, ami szintén a világ egyik legszarabbul menedzselt klubja mióta Fergie lelépett onnan. A párhuzam meg ugye a Real Madriddal van, amit a futball történelem legjobb elnöke visz, ami sorra nyeri a BL címeket, ahol a legnagyobb legendák és tehetségek játszanak évről-évre. És ehhez nem kell senkinek semmilyen lovon ülni, ezt egy józan foci szurkoló megmondja Neked, akkor is, ha az illető mondjuk barca szurkoló.
Perezzel nyertünk ez tiszta sor, de elötte voltak itt kurva szar időszakok,emlékszel? Mi is igazoltunk ész nélkül, szar edzők, langyos mentalitás, folyamatos bl égés. Megjártuk mi is az alját ami szerintem tök normális minden nagyobb csapatnál, most itt tart az MU. Lehet 3-4 év múlva ismét az elitben lesznek, ezt én megmondani 100%ra nemtudom, és szerintem senki a fórumon. Ezért írtam amit....

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2024. július 17., szerda 13:59

Tjacks írta: Te meg felültél a magas lóra, szállj le nem áll jól neked.

Persze hisztizhetsz még hogy nem minket választott egy fiatal tehetség - ott rohadjon meg -, lelked rajta, de az MU attól még MU marad, nem holmi csöves arab liga csapat.

Érdemes visszanézned a 2000-2010es real érát, és akkor talán szerényebb leszel egy picit.
Szerintem meg a játékosnak most kell választania, nem a multban és nem is a jövöben, bár azért ehhez persze hozzá kell tenni hogy az MU most persze nem a legszebb napjait éli de ettől még választhatja bárki.
Nem is emlékszem mostanában egy olyanra akit az MU megvett és szépen felépített volna, még azokat se tudta nagyon akik már érett játékosok voltak.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. július 17., szerda 13:58

Nem nagyon lehet ezzel mit kezdeni. Nyilván minket választott volna, hasonló ajánlatok esetén a Lille is belement volna a dologba, de mondjuk a 60 millió összeghez képest az általunk küldött 25 millió tényleg komolytalan. Megértem a Lille-t, hogy elkezdett keménykedni, megértem Yoro-t is, jó eséllyel többször elmondta, hogy jön ide, de azért mi annyira nem törtük magunkat, MU meg nagyon komoly pénzt kiadott érte, jó fizut ad, stb. És PL, MU ngy csapat, ő fiatal, nem rossz választás ez, a nevelőklubja meg nagyon jól jár. Korrekt tőle is, Lille hozzáállása pláne érthető, nekik nagyon nem mindegy egy ilyen összeg. MU nyilván túlfizet, de ők most ebben a helyzetben vannak. És a mi hozzáállásunk is érthető, nem fogunk olyan nagyon sokat fizetni érte, papíron nem első számú védőt kerestünk, azért nem is egy Ramos kaliber ennyi idősen, tettük, amit akartunk.
Szóval összességében mindenki a helyzetének megfelelően viselkedett, kijött az, aminek ki kellett jönnie a helyzetből.

Ha majd kell, akkor fizetünk rendesen. Most az MU túlfizetett, ezekbe mi nem szoktunk belemenni...

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2024. július 17., szerda 13:52

Egy székben ülök a gép előtt, de köszi :)

Szerintem nem láttál itt hisztit, senki nem szarta telibe a gatyáját, hogy lemaradtunk egy 18 éves középső védőről, akit a többség sanszosan nem is látott játszani. Ezt csak Te képzeled be. Meg én is nem is haragszom rá, hogy neki a pénz kell vagy a garantált játék idő vagy az angliai időjárás, vagy bármi más. Sok sikert neki, aztán, ha tényleg világklasszis lesz, ahogy jósolják, és tényleg nagyon szeretne itt játszani, akkor majd később úgyis itt lesz.

Így van, a MU az MU, a világ egyik legnagyobb klubja, ami szintén a világ egyik legszarabbul menedzselt klubja mióta Fergie lelépett onnan. A párhuzam meg ugye a Real Madriddal van, amit a futball történelem legjobb elnöke visz, ami sorra nyeri a BL címeket, ahol a legnagyobb legendák és tehetségek játszanak évről-évre. És ehhez nem kell senkinek semmilyen lovon ülni, ezt egy józan foci szurkoló megmondja Neked, akkor is, ha az illető mondjuk barca szurkoló.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. július 17., szerda 13:42

poronty írta:
Ki van zárva, soha ne is próbálkozzanak ilyennel azok a mocskok.
Látom ma is fullba nyomod. Senki nem mondta, hogy ne próbálkozzanak, de ne csináljunk úgy, mintha nem cserélgetnék az edzőket, meg a keretet 2-3 évente Fergie óta. Mindig mondják, hogy jön majd az új project, az új edzővel, ami most már tényleg jó lesz, aztán szépen földbe állnak minden évben. Mi meg tudatosan vásárolva építgetjük a keretünket a világ legjobb fiataljaiból évek óta, kiegészítve a veterán klasszisainkkal és minden évben BL favoritok vagyunk.

Semmi értelme jelen körülmények között a MU projectjét a miénkhez hasonlítani, ami olajozottan működik fasz se tudja mióta, miközben ezeknek kaparniuk kell, hogy megcsípjék a BL helyet. Talán így már érted :)

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 17., szerda 13:37

poronty írta:
Látom ma is fullba nyomod. Senki nem mondta, hogy ne próbálkozzanak, de ne csináljunk úgy, mintha nem cserélgetnék az edzőket, meg a keretet 2-3 évente Fergie óta. Mindig mondják, hogy jön majd az új project, az új edzővel, ami most már tényleg jó lesz, aztán szépen földbe állnak minden évben. Mi meg tudatosan vásárolva építgetjük a keretünket a világ legjobb fiataljaiból évek óta, kiegészítve a veterán klasszisainkkal és minden évben BL favoritok vagyunk.

Semmi értelme jelen körülmények között a MU projectjét a miénkhez hasonlítani, ami olajozottan működik fasz se tudja mióta, miközben ezeknek kaparniuk kell, hogy megcsípjék a BL helyet. Talán így már érted :)
De most legalább elmondhatják, hogy elhoztak valakit előlünk. MU forumokon gondolom megy a népünnepély :lol:

Amúgy Mendes az ügynöke, minden értelmet nyert.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

poronty

HozzászólásSzerző: poronty » 2024. július 17., szerda 13:35

--------------Körte
-------------Haaland

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 17., szerda 13:28

poronty írta:
Mást én nem olvastam.
Korábban volt hír Pacho-ról. Ugye Calafiorit még 18-19 évesen hozták velünk szóba, amikor bal bekk volt, szóval benne van, hogy őt is figyelgettük azóta. Meg ugye volt az a bohóc brazil Renan is.
Na kik? Güler után dobhatsz egy emailt róluk Calafatnak :D
Gondolom Hato meg Diomande lennének.
Igen igen, korabban kifejtettem jobban is oket. Renannak nagyon orulok, hogy nem jott, az az utanpotlas vb, amit lenyomott… iszonyatosan vissza is vetette a karrierjet, haza is igazolt utana.

Blanco88
Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden

HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. július 17., szerda 13:27

Calafiori már teljesen felejtős? Én eredetileg is többre tartottam, mint Yoro-t.
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 17., szerda 13:27

Pad'em írta:
realfan írta: akkor gondolom, ők azok lehetnek, akiket korábban is írtak(a portugál csávó Sportingból meg a Frankfurtból rémlik még valaki dél-amcsi)?
A Lazio hátvédjét írogatták korábban, mert van rá valami opciónk de a napokban kizárta, hogy eligazolna. Ináció meg Antonio Silva volt még radaron, de Portugáliából igazolni, inkább felejtsük el, 100 alatt nem úsznánk meg :lol:

Mást én nem olvastam. Majd most jönnek a nevek futószalagon. Pepe amúgy free agent nem? :D
realmadrid95 írta: En orulok, hogy igy dontott, engem nem nagyon gyozott meg a jateka. Persze, egy senki vagyok, siman lehet, hogy par ev mulva a legjobb lesz, de egyelore azt mondom, hogy legalabb 3 jobb fiatal is van az o korosztalyaban azon a poszton.
Nekem nagyon nagy kedvencem Hato az Ajaxbol. O a tipikus fiatal Varane. Talan a leggyorsabb kozephatved a vilagon Mickyvel. Eros felepites, megis akrobatikus. Fejjel es labbal is nagyon eros. 18 eves, 30 millio a piaci erteke.

A masik nagy tehetseg kataloniaban talalhato, akarmennyire is faj leirni. Cubarsira gondolok… persze nem kell agyon szopkodni, mint Yamalt, de el kell ismerni, hogy meg van benne minden, ami kell ahhoz, hogy top 10 es kh legyen a kesobbiekben.

A harmadik jeloltemmel bevallom mellelottem, ugy emlekeztem, hogy Diomande 19 eves, de 20 eves. Sportingban jatszik, kokemeny vedo, amolyan 2004 es Kolo Toure es Saliba kevereke a srac.

Yoro sem kutyauto, felre ertes ne essek, de nagyon bizonytalan sokszor a labdaval, fejjateka neha csapnivalo. Ezek a skillek fejleszthetoek siman, de amondo vagyok, hogy ha valaszthatnek, mindenkepp raprobalnek Hatora.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realmadrid95 2024. július 17., szerda 13:29-kor.

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. július 17., szerda 13:26

poronty írta:
Aztán mesélhettek neki, hogy milyen projectet szeretnének megvalósítani, de az úgyse lehet semmilyen szempontból versenyképes a miénkkel.

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2024. július 17., szerda 13:23

Pad'em írta:
realfan írta: akkor gondolom, ők azok lehetnek, akiket korábban is írtak(a portugál csávó Sportingból meg a Frankfurtból rémlik még valaki dél-amcsi)?
A Lazio hátvédjét írogatták korábban, mert van rá valami opciónk de a napokban kizárta, hogy eligazolna. Ináció meg Antonio Silva volt még radaron, de Portugáliából igazolni, inkább felejtsük el, 100 alatt nem úsznánk meg :lol:

Mást én nem olvastam. Majd most jönnek a nevek futószalagon. Pepe amúgy free agent nem? :D
realmadrid95 írta: En orulok, hogy igy dontott, engem nem nagyon gyozott meg a jateka. Persze, egy senki vagyok, siman lehet, hogy par ev mulva a legjobb lesz, de egyelore azt mondom, hogy legalabb 3 jobb fiatal is van az o korosztalyaban azon a poszton.

jajj igen, Gila is szóba került még januárban, mert 50%-a az eladásnak a miénk :D
igen, a 2 portugálra gondoltam meg Willian Pacho-ra Frankfurtből, talán még januárban volt róla szó a portugálok mellett, de az időpontban nem vagyok biztos :D de igazából az övét még annyira sem ismerem, mint a 2 portugál játékát :lol: :lol:

poronty

HozzászólásSzerző: poronty » 2024. július 17., szerda 13:22

Mást én nem olvastam.
Korábban volt hír Pacho-ról. Ugye Calafiorit még 18-19 évesen hozták velünk szóba, amikor bal bekk volt, szóval benne van, hogy őt is figyelgettük azóta. Meg ugye volt az a bohóc brazil Renan is.
Gondolom Hato meg Diomande lennének.
--------------Körte
-------------Haaland

Vissza: