Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
16
18%
Xabi Alonso
69
77%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 90

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. július 17., szerda 20:49

Ha tényleg senkit nem akarnak igazolni akkor azért remélem Miguel marad. Legrosszabb esetben Mendy kh lesz pár meccsen, Vallejonal nem rosszabb megoldás.
Nem annyira látom a spanyolban kb 1 év kihagyás után a 3. számú kh szerepet, Alaba meg jóformán 2 évet hagy ki, neki szerintem tényleg nincs már visszaút. Ez az egész úgy még veszélyesebben hangzik, hogy simán összejöhet olyan amikor LV-Vallejo-Mendy-Fran alkotják a védelmet. :kivagyhe:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. július 17., szerda 20:29

Berti írta: Ha a vezetőség azt mondja, hogy nem kell idén khv, mert nincs olyan opció ami a klubprofilba illene, én bízom bennük.
Tavaly ezt mondtak a támadó szekcióra és lehoztuk Bl-bajnokság duplával.

Én is úgy vagyok vele, hogyha Yoro vagy Calafiori összejöhet, akkor jó, ha nem akkor nem. Joselu féle model szerint egy veterán jöhetne egy évre esetleg, de amúgy Tchuameni, Mendy vagy Carvajal is lehozza ha nagyon kell.
Csak hogy a vegtelensegig nem birja el ezt a keret, ha kozben meg tobben is tavoznak.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. július 17., szerda 18:25

Amugy, ha nagyon nincs senki csak megkerdeznem Pepet vagy Ramost, hogy padra eljonne e valamelyik olcson.1 evre.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 17., szerda 17:39

Pad'em írta:
J. Dee írta: Ha viszont az idei felállást visszük tovább, akkor a közepén cserének csak Modric és Ceba van, esetleg Güler, és ha ebből még Tchouameni is hátrébb megy, az vékony.
Az meglepne ha az ideit vinnénk tovább ennyi potens támadóval.

Hamarosan kiderül, elindult a preseason, jönnek lassan majd a hírek a felállásról amit Carlóék kigondoltak. Én továbbra is 4231re szavazok, Belli 10-esben, Vini balon, double pivot Fede és vmelyik francia. Jobboldalt Rodrygo/Güler/Brahim. Ha Bellit műtik akkor is Brahim és Güler vagy akár Modric ott van helyére.

Valverde bekerül tartósan középre, amennyit futna ott Camával párban, nem aggódnék hogy elvész a stabilitás.
Carlonal az az erzesem, hogy fix Tchouameni lesz a kpn, Cama meg padrol beugros.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 17., szerda 17:32

Berti írta: Ha a vezetőség azt mondja, hogy nem kell idén khv, mert nincs olyan opció ami a klubprofilba illene, én bízom bennük.

Én is úgy vagyok vele, hogyha Yoro vagy Calafiori összejöhet, akkor jó, ha nem akkor nem. Joselu féle model szerint egy veterán jöhetne egy évre esetleg, de amúgy Tchuameni, Mendy vagy Carvajal is lehozza ha nagyon kell.

Azt mondod, hogy Pepe jon? :salute:

Persze, csak poenbol irtam, de kihagyhatatlan volt, imadom a Portugalt.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. július 17., szerda 16:58

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. július 17., szerda 16:48

https://www.realmadrid.com/en-US/news/c ... s-racistas

Senkit sem kell sértegetni a bőrszíne, a vallása vagy bármi ilyen miatt, de azért durva, hogy ezért börtön büntetést kapott a csávó.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2024. július 17., szerda 16:45

Egyetértek, én is 100 százalékban megbízom Perezékben, nincs miért kételkedni bennük. Ha úgy látták, hogy ennyit ért meg a srác, akkor ennyit.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2024. július 17., szerda 16:20

Ha a vezetőség azt mondja, hogy nem kell idén khv, mert nincs olyan opció ami a klubprofilba illene, én bízom bennük.

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2024. július 17., szerda 16:02

hehetheoriginal írta: nem teljesen orrnehez, mint a psg, mert neymar meg messi csak a pöcsüket fogtak, mikor letamadni meg vedekezni kellett volna, namost binicius ebben top, meg a tobbiek is futnak altalaban sokat.

tucsit nem akarom vedobe latni, az eb-n a francakok legjobbja volt kp-n.
igen, ő volt a franciák Kroosa, persze azért nem zgyanazon szinten, de nekünk ez elég biztató husszútávon :D
Carlo már januárban kh-t akart a hírek alapján, de nem kapott, remélem most már azért igen, legalább egy csere szintűt és nem Tchou-t kell elpazaorolni ott, mint anno balbekkben Cama-t, se neki, se a csapatnak nem volna jó....

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 17., szerda 15:45

J. Dee írta: Ha viszont az idei felállást visszük tovább, akkor a közepén cserének csak Modric és Ceba van, esetleg Güler, és ha ebből még Tchouameni is hátrébb megy, az vékony.
Az meglepne ha az ideit vinnénk tovább ennyi potens támadóval.

Hamarosan kiderül, elindult a preseason, jönnek lassan majd a hírek a felállásról amit Carlóék kigondoltak. Én továbbra is 4231re szavazok, Belli 10-esben, Vini balon, double pivot Fede és vmelyik francia. Jobboldalt Rodrygo/Güler/Brahim. Ha Bellit műtik akkor is Brahim és Güler vagy akár Modric ott van helyére.

Valverde bekerül tartósan középre, amennyit futna ott Camával párban, nem aggódnék hogy elvész a stabilitás.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. július 17., szerda 15:42

Nekem picit sántít, hogy akarunk védőt, de ha nem sikerül, akkor megoldjuk házon belül. Főleg úgy, hogy kettőt arról a posztról elengedtünk a közelmúltban.
Lehet úgy voltak vele a vezetőségben, hogy itt ez a tehetséges gyerek, egy év van hátra a szerződéséből, sokat nem lehet rajta veszíteni. De ez a gazdag angol klubok és olajos csapatok korában nem életbiztosítás.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 17., szerda 15:35

nem teljesen orrnehez, mint a psg, mert neymar meg messi csak a pöcsüket fogtak, mikor letamadni meg vedekezni kellett volna, namost binicius ebben top, meg a tobbiek is futnak altalaban sokat.

tucsit nem akarom vedobe latni, az eb-n a francakok legjobbja volt kp-n.
thereisonly1ronaldo

J. Dee
Kedvenc játékosaid: Guti

HozzászólásSzerző: J. Dee » 2024. július 17., szerda 15:30

Hát nem tudom. Nekem így erős félelmem, hogy orrnehezek leszünk, mint pár éve a PSG pl.
Szép az elején a névsor, de darabra és minőségre is csökkent bőven a közepe, hátulja.
Hosszútávon abban sem hiszek, hogy elbírja a csapat azt, hogy egyszerre legyen a pályán Bellingham, Vini, MBappé és Rodrygo/Brahim/Endre.
Ráadásul szerintem Bellingham se ad annyit hátrébb vonva.

Ha viszont az idei felállást visszük tovább, akkor a közepén cserének csak Modric és Ceba van, esetleg Güler, és ha ebből még Tchouameni is hátrébb megy, az vékony.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2024. július 17., szerda 15:25

Az is hozzátartozik hogy ha tehetné, mindenki menekülne a polgárháború szélén álló Franciaországból... Semmi opciót nem látott arra hogy maradjon

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. július 17., szerda 15:23

Őszintén szólva nekem az se annyira szimpatikus, hogy ha egy saját nevelés 18 évesen elkezd keménykedni a csapatával, ahol hat éves kora óta van, hogy majd akkor elmegyek ingyen jövőre, ha harmad annyi pénzért nem engedtek el...
Biztos vagyok benne, ha 10 millióra megközelítjük az MU-t, akkor Yoro is átvitte volna Lille-nél. Pedig a franciáknak az is nagy pénz.

Mi meg továbbra is kemények vagyunk! :mrgreen: Majd megoldjuk házon belül.

De amúgy tényleg az van, hogy a védőket nem tudom én sem annyira komolyan venni, értékelem a munkájukat, de ott tényleg erős rendszerben egy közepes képességű játékos is jól tud teljesíteni, vagy legalábbis kevésbé tűnik fel a szemnek, hogy nem top védőről beszélünk.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 17., szerda 15:22

hehetheoriginal írta: tucsi meg mar lazasan telefonbavan az ugynokevel ilyen hirek lattan :lol:
Védelemben kb meggyőzőbb mint a kp-n. Nem lennék szomorú ha továbbra is be-be ugrana hátra, más kérdés, hogy igen, ő valszeg nem röpdös a hírek hallattán, hogy bajuszt elvitte Mendes a gyors karrier ende irányába. Nácsoszod máris hiányzik hátulról.
RaúlCF írta: ez a relevo a spanyol blikk. még sose láttam tőlük értelmes hírt.
Semmivel nem rosszabbak mint a Marca/AS stb. Sőt. Pláne, hogy nem túl elrugaszkodott gondolat, látva, hogy tavaly se igazoltunk mikor kidőltek ACL-el az emberek sorra. Végülis darabra megvagyunk ha Tchout is beleszámoljuk...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pad'em 2024. július 17., szerda 15:26-kor.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. július 17., szerda 15:21

ez a relevo a spanyol blikk. még sose láttam tőlük értelmes hírt.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. július 17., szerda 15:19

https://x.com/theinfinityfc/status/1813 ... 53/photo/1

végre egy jó borító :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 17., szerda 15:17

Alaba will return end of October
na arra kivi leszek :lol:

tucsi meg mar lazasan telefonbavan az ugynokevel ilyen hirek lattan :lol:
thereisonly1ronaldo

Vissza: