Ok, ebben meg tudunk egyezni. De attol meg Fico felepulese utani elso beszedeben nem volt rest a liberalisokra, progresszivokra es a media kenni a teljes felelosseget. Az emberei azonnal osszemostak ot a politikai ellenfeleikkel feligazsagokra es konteokra epitve, ezzel tovabb asva a godroket, tovabb hergelve egymas ellen az embereket.Blanco88 írta: Ő is egy zavart elme volt, akinek a nézeteit nem lehet egyik oldalra sem egyértelműen sorolni.
Mondjuk engem az is erdekelne, hogy ki, hol es mikor irta le, hogy Fico gyozelmevel veget ert a demokracia. Mindenhol orbanizaciorol irtak, ami viszont megfelel a valosagnak. Ugyanazt a sorkovetot koveti a volt komcsi, allitolag szocdem Fico, mint az allitolag komcsiellenes, jobbos Orban. Kettejukben egy kozos van, inkabb Moszkva fele huznak, az ottani politikai rendszert szeretnek importalni.Blanco88 írta: A médiának pedig nem lett igaza, mert nem szünt meg a demokrácia szlovákiában.
Szlovakiaban konkretan beszantottak a koztevet, es ujat alapitottak helyette, hogy meg a torvenyben megadott idot se kelljen megvarniuk a vezetoseg lecserelesehez. Alig voltak fel eve kormanyon, amikor ezt a parlament ele vittek.Blanco88 írta: Még lengyelországban van a legnagyobb probléma, ahol a törvényeket érdekes módon kezelik a köz tv "megtisztítása" során. De ott haverok nyertek..
Demokracia megszuneserol senki sem beszelt. Ez egy szalmabab azoktol, akik a jatekszabalyokat valtoztatjak meg annyira, hogy vegul a poltikai verseny igazsagtalan legyen, a palya durvan felejuk lejtsen annyira, hogy levalthatatlanok legyenek.
Ugye Oroszorszagban is vannak valasztasok...
Az amerikai demokraciat nem feltem meg Trumptol sem (bar szerintem a Kapitolium ostroma elotti beszede mar tulment a hataron), a terseg 30 eves demokraciait annal inkabb.Blanco88 írta:Akkor sem szünik meg, ha Trump nyer.