Nem rossz írás, de a helyedben én örülnék neki. En is ezt teszem. A lehető legjobb, ha így állnak hozzá, mert kb kivedhetetlen a pofara esesuk valamelyik porondon. Évek óta ez van, aztán jön a magyarázkodás, meg a mutogatás ránk, francora, decora, abidalra, rosellre, bartomeura, jezusra...mikozben egy vesztes mentalitású szarkupac az egész klub történelme, kivéve 6-8 évet, amikor kijott egyszerre 5 jo képességű ember az akademiarol, meg sikerült megvenni a birokat az ilyen van persiek, chelseak, remontadak, higuain gol/Pepe sárgák miatt. Nagy korszak volt.zsírosdeszka írta: Basszus ez a Yamal meg Nico sz@@kodás kurva unalmas. Minden fórumon ez megy. Olyan játékossal megy a reklám, akit meg se vettek. Mekkora egy tr@ger csapat. Mi ugye megvettük MBappét, ezeket meg ezzel hülyítik. Hitelből, meg szurkolói befizetésből. Komolyan mondom hányin@er az a klub. Nem is értem, hogy kezd el nekik szurkolni. Mi meg tényleg az utolsó pillanatig nem reklámoztuk, nem ittunk előre a medve bőrére. Klub szinten semmiképpen. Még a csapból is Yamal, meg Nico folyik. Összevetve Gülerrel…mi helyén kezeljük a dolgokat, ezek meg…
A Madrid játékosok helyében kurva motivált lennék, hogy nagyon megverjük őket…
Ezek minden évben a real madridot akarjak megverni. Ez a lényeg. Nem kell se bl, se más. Az masodlagos. Ha unjuk, vagy rossz formaban érkezünk meg, akkor ezzel a keretukkel talán sikerülhet nekik majd idén. Én nem sajnalom majd tőlük ígérem. Visca Barca. Vamos