Biztos vagyok benne,hogy ami a médiában megy ennek már nagyon sok része nem igaz.Remy írta: Én már kezdem azt érezni, hogy ez az egész financiális probléma átcsapott már egy PR szövegbe. Áldozatok. Nekik milyen nehéz. De megoldják, felemelkednek az elnyomottak. Nincs előttük akadály.
Evertont, Leedset meg egy rakás csapatot egyből büntetnek. "Kézzel fogható" dolgok történnek a csapat körül, de a barcánál lényegében semmi.
Igazolnak, regisztrálnak, stadiont építenek.
Ha ennyire nem lenne pénzük,ekkora bajban lennének,akkor nem tudnának Stadiont építeni,játékosokat igazolni stb.
Regisztrálást meg a spanyol szövetséggel a dolgokat még talán-talán lehet okosba finomítani,de a többi csapatok ezt nem hagynák,ha ők csak úgy igazolnának pl egy Olmot 60 millióért,de a pénz nem érne oda,még ha nem is egy összegben kell ezeket kifizetni.
Biztos vagyok benne,hogy ezért több csapat is már felszólalna.
( Mármint akiktől igazolnak.)
Arról nem is beszélve,hogy a stadion építés,részben hitelek,bankok behozásával történik.
99%-ban biztos vagyok benne,hogy semelyik bank nem adna nekik erre pénzt,ha akkora baj lenne,ahogy ezt a média lefesti már évek óta.
Arról nem is beszélve,hogy itt egy millió cég dolgozik be nekik,akik ugyanúgy megkapják a pénzüket,különben már ebből is óriási botrány lenne.
Szóval szerintem a médiában ami megy róluk,már kicsit inkább megint a ló másik oldala.
Az hogy ezt ők generálják,ebben sem vagyok biztos.
Nem jó PR egy Barcelonának ez,ami róluk folyik állandóan.