Ezeket annyira egyébként nem lehet erre ráhúzni, erre van saját példám. Érdemben, 2011 óta dolgozom, tehát azóta vonják a béremből az egészségügyi ellátásomra vonatkozó adót. Az azóta eltelt időben, összesen 2 alkalommal vettem részt egészségügyi ellátásban, mindkétszer kimerült abban, hogy az orvos megnézett.Blanco88 írta:Általánosságban mondtam, amit a baloldalról mondtam. Nem kell magadra venni. Nem én személyeskedtem szerintem.Halfkey írta: Bohár Dani te vagy az? Miért kell minden hszedben lebaloldalozni azt aki nem ért egyet veled? A madridom sok minden, de hogy nem valamiféle woke közösség az tuti.
A probléma egyébként ezekben a rétegekben inkább a nem adózás/feketén dolgozás amin változtatni kellene, azt nem érzem hogy az átlagosnál/indokoltnál több kezelést vennének igénybe, sőt. Ha bemegyek egy kórházba/orvoshoz általában - logikusan - idősekkel van tele, nem ‘MarlonBrandókkal’ ahogy te nevezted.
Szülészet, baleseti tele van velük. De sorolhatnám tovább is mekkora terhelést jelentenek a rendszerre.
Tehát rengeteg olyan "adófizető" van a rendszerben, aki nem szorul egészségügyi ellátásra, VAGY, ha arra szorul, még így is inkább magán ellátásba megy. Szóval sztem ebből kihagyhatjuk a romákat, nem miattuk nincs pénz klímára. De nem csak a klíma a gond.