Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Menjetek privatba, ha nagyon folytatni akarjatok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
édes istenem
fórumozás szint 1996
én kérek elnézést.
a különbség az, hogy én tudok helyesen írni, ha akarok, te - meg itt jónéhány haverod egyaránt - meg nem.
de biztos csak nem akart még egyszer lenyomódni az a fránya d
ps.: még írd már le, hogy évszám után pontot kell tenni pls
fórumozás szint 1996
én kérek elnézést.
a különbség az, hogy én tudok helyesen írni, ha akarok, te - meg itt jónéhány haverod egyaránt - meg nem.
de biztos csak nem akart még egyszer lenyomódni az a fránya d
ps.: még írd már le, hogy évszám után pontot kell tenni pls
geciSzoboszlai-t
thereisonly1ronaldo
- Muszi05
Értem, akkor menjünk át dedóba... igazad van, hibáztam benne, de akkor:hehetheoriginal írta:Muszi05 írta:
Ha személyeskedni szeretnél, akkor kezd azzal, hogy tükörbe nézel!
1. A mondatokat nagybetűvel kezdjük.hehetheoriginal írta: akkor ahogy várható nagyjából, szoboszlainak lassan kanyar van liverpoolból..
2. Ebben az esetben az "akkor" után illene vesszőt tenni, mert egy új tagmondattal folytatod a mondatot, amely tagmondat nélkül is értelmes (???) lenne a mondanivalód.
3. Szoboszlai-t, mivel tulajdonnév illik nagybetűvel kezdeni és igaz ez Liverpool-ra is.
"Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye!"
- hehetheoriginal
Muszi05 írta:Ha személyeskedni szeretnél, akkor kezd azzal, hogy tükörbe nézel!hehetheoriginal írta: 3-an azért nem túl okosak
thereisonly1ronaldo
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Na tessék. Roncstarsadalom
- Muszi05
Ha személyeskedni szeretnél, akkor kezd azzal, hogy tükörbe nézel!hehetheoriginal írta:3-an azért nem túl okosakItt azért már érzem az iróniát!
- hehetheoriginal
- Muszi05
Kár-kár-károgó...hehetheoriginal írta: akkor ahogy várható nagyjából, szoboszlainak lassan kanyar van liverpoolból..
ha jól emlékszem Modric-ot megválasztották a La Liga legrosszabb igazolásának az első évében... most hol is tart?
Itt már érzek némi iróniát...tomi_b írta:Egyértelmű. Bűngyenge magyar játékos. 1 év után fixen dobják a kukába 80 misiért, max egy Getafe kölcsön néz ki neki.hehetheoriginal írta: akkor ahogy várható nagyjából, szoboszlainak lassan kanyar van liverpoolból..
De a legjobb lenne ha visszavonulna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Muszi05 2024. július 22., hétfő 13:27-kor.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
honnan az info?hehetheoriginal írta: akkor ahogy várható nagyjából, szoboszlainak lassan kanyar van liverpoolból..
szerk: ja hogy a kis Kubo majd átveszi a helyét szép lenne.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Egyértelmű. Bűngyenge magyar játékos. 1 év után fixen dobják a kukába 80 misiért, max egy Getafe kölcsön néz ki neki.hehetheoriginal írta: akkor ahogy várható nagyjából, szoboszlainak lassan kanyar van liverpoolból..
De a legjobb lenne ha visszavonulna.
- hehetheoriginal
akkor ahogy várható nagyjából, szoboszlainak lassan kanyar van liverpoolból..
thereisonly1ronaldo
- nzooli93
Poolt azt hiszem írták év közben is pletykakent.
Kivancsi lennék rá nagyon. Kubo nekem olyan,mint anno az As Romas Salah volt. Ugyes volt,csapatanak a legjobbja, de sokszor rossz dontesek,es túl gondolás, meg tobb gyenge teljesítmény. Aztán az egyiptomi Angliába szintet lépett ugye. Kíváncsi lennek a kis japan mire jutna,nekem szimpatikus,szurkolnek neki
Kivancsi lennék rá nagyon. Kubo nekem olyan,mint anno az As Romas Salah volt. Ugyes volt,csapatanak a legjobbja, de sokszor rossz dontesek,es túl gondolás, meg tobb gyenge teljesítmény. Aztán az egyiptomi Angliába szintet lépett ugye. Kíváncsi lennek a kis japan mire jutna,nekem szimpatikus,szurkolnek neki
- Pad'em
Hopplá.
JUST IN: Liverpool are ready to pay Takefusa Kubo's release clause of €60m. Real Madrid will receives 27 MILLION EUROS, if the deal goes through. @diarioas
JUST IN: Liverpool are ready to pay Takefusa Kubo's release clause of €60m. Real Madrid will receives 27 MILLION EUROS, if the deal goes through. @diarioas
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Be is jöhet de inkább nem. Nem nagyon szoktak bejönni ezek a vándorok akik valahol hirtelen egy specifikus rendszerben hoznak egy évet.
Zirkzee 23 éves a United már az 5ik csapata lesz. A Bolognában egy specifikus Motta rendszerben volt egy jó éve és az is csak 11 gól volt. Erre dobtak ki ennyi pénzt.
Calafiori is hasonló. 22 éves az Arsenal lesz az 5ik állomása és szintén a Bolognában volt egy éve.
Majd elválik mi lesz belőlük de hány ilyen hasonló story volt már, hogy vándorol az ember aztán hopp belecsöppen a rendszerbe majd amint kikerül onnan jön a kopp.
Zirkzee 23 éves a United már az 5ik csapata lesz. A Bolognában egy specifikus Motta rendszerben volt egy jó éve és az is csak 11 gól volt. Erre dobtak ki ennyi pénzt.
Calafiori is hasonló. 22 éves az Arsenal lesz az 5ik állomása és szintén a Bolognában volt egy éve.
Majd elválik mi lesz belőlük de hány ilyen hasonló story volt már, hogy vándorol az ember aztán hopp belecsöppen a rendszerbe majd amint kikerül onnan jön a kopp.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nekem ezt a zirkzee-t magyarázza el valaki??
50millió??
37meccsen lőtt 12gólt a pali.
Akkor már inkább leteszem a pénzt egy Seskóért..
De ott van egy Dovbyk,Guirassy, vagy Sorloth, ha épp birkózó/égimeszelőt akarnak.
Azért ezt a kezdőt elnézve, örülök, hogy nem MU drukker vagyok..
50millió??
37meccsen lőtt 12gólt a pali.
Akkor már inkább leteszem a pénzt egy Seskóért..
De ott van egy Dovbyk,Guirassy, vagy Sorloth, ha épp birkózó/égimeszelőt akarnak.
Azért ezt a kezdőt elnézve, örülök, hogy nem MU drukker vagyok..
Jaja, Jesus a világ legjobban letámadó csatára...ziro4vr írta: Csak góllövő nincs, Jesus meg Haver a peet féle xg bubusok szerint a legjobb csatárok a világon...csak valahogy gólt nem lőnek sose.
Nem szóltak nekik, hogy inkább a gólokkal kéne jeleskedni
- ikarus93
Még behúzhatnak egy Julian Alvarezt. Pénz az van rá, kérdés hogy Pepnek oké lenne.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Csak góllövő nincs, Jesus meg Haver a peet féle xg bubusok szerint a legjobb csatárok a világon...csak valahogy gólt nem lőnek sose.
Nem illik.
- ikarus93
Arsenal egy jó edzővel mint Zidane vagy Carlo simán esélyes lenne a BLre. Komoly a keret ott is.gutihaz14 írta: [Fabrizio Romano] EXCL: Arsenal and Bologna have reached an agreement for Riccardo Calafiori, after breakthrough revealed earlier! Understand fee is €40m plus €5m add-ons and sell-on clause. Final step needed: Basel and Bologna to agree 50% sell-on payment terms, then… here we go!
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- hehetheoriginal
Majd beteszik megint szezon kozben vmikor megajrt, hogy "stabilitást" adjon hatul, aztan megint megy idegileg kukaba yoro meg a fel vedelem
thereisonly1ronaldo