Andriy Lunin - 13
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Andriy Lunin - 13
Várható volt, a 30M-et pedig kifogja csengetni vki.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Mit varnak tole amugy.
Lehozott egy parades szezont. Ha nem beteg fix akkor is körte kezdett volna a dontoben ami nem fair.
Plusz Nemfog Körtère várni hogy kiöregedjen vagy lesèrüljön.
En drukkolok neki. Tobbet erdemel ennel hogy a padon töltse a legjobb èveit.
Lehozott egy parades szezont. Ha nem beteg fix akkor is körte kezdett volna a dontoben ami nem fair.
Plusz Nemfog Körtère várni hogy kiöregedjen vagy lesèrüljön.
En drukkolok neki. Tobbet erdemel ennel hogy a padon töltse a legjobb èveit.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Pad'em
BREAKING: Real Madrid are asking for €30M to sell Andriy Lunin.
Real Madrid’s message regarding Lunin or any other player who is doubting: “When you doubt being at Real Madrid, the exit door is OPEN.”
Andriy Lunin’s recent statements in @marca have not surprised anyone at Real Madrid. When last season ended, many expected him to leave.
Kepa staying at Real Madrid could become a reality in the NEXT FEW DAYS.
@marca
Real Madrid’s message regarding Lunin or any other player who is doubting: “When you doubt being at Real Madrid, the exit door is OPEN.”
Andriy Lunin’s recent statements in @marca have not surprised anyone at Real Madrid. When last season ended, many expected him to leave.
Kepa staying at Real Madrid could become a reality in the NEXT FEW DAYS.
@marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Túl van szopva ez a kapus lábbal dolog is.
Nem véletlen padozott Raya is, a miniPep csodalabdazsonglőr kapusa is, nem az a lényeg, hogy úgy passzoljon, mint Kroos. Kapus az védjen... Értem hogy plusz ha jó lábbal, de nettó faszság emiatt egy szarabb kapust védetni, mint extra dolog persze nem hátrány.
Szerencsére ez a De La Fuente nagy meglepetésre nem ezt a tilitoli túlgondolt fos nyomatta, a szétvariált hülyeséggekkel, meg is nyerték az EBt.
Az a Ramsdale is egy teljesen jó kapus, erre ráhozták Rayát azt semmivel nem lettek vele előrébb.
Luninnak meg én nem látok jobb opciót mint a Chelsea, sztem jó helye lenne ott.
Nem véletlen padozott Raya is, a miniPep csodalabdazsonglőr kapusa is, nem az a lényeg, hogy úgy passzoljon, mint Kroos. Kapus az védjen... Értem hogy plusz ha jó lábbal, de nettó faszság emiatt egy szarabb kapust védetni, mint extra dolog persze nem hátrány.
Szerencsére ez a De La Fuente nagy meglepetésre nem ezt a tilitoli túlgondolt fos nyomatta, a szétvariált hülyeséggekkel, meg is nyerték az EBt.
Az a Ramsdale is egy teljesen jó kapus, erre ráhozták Rayát azt semmivel nem lettek vele előrébb.
Luninnak meg én nem látok jobb opciót mint a Chelsea, sztem jó helye lenne ott.
-
Én értelek, de Körte sem bikázza ki a labdát általában, megpróbálja a védőket megjátszani. Te enlítetted hogy enyhítene a presszingen a jobb kapus, én erre reagáltam hogy a realnál ez nem lenne nagy boost mert általában a szélsővédőink reakció idején, döntés hozatalán is múlik/múlhat.
De gea nem érdekel mert nem a mi játékosunk, ő valóban gyenge volt lábbal.
De gea nem érdekel mert nem a mi játékosunk, ő valóban gyenge volt lábbal.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
mint korábban is írtam, lehet, hogy 10-ből 1-szer rossz helyre megy, amit mindneki megjegyez, mert látványos, de a többi 9 eset, mikor ezzel góltól menti meg a csapatát ( a számok csak hasraütés, nem kell szószerint venni), míg más kapus csak belebikázik és egyből jöhet a kövi helyzet, az nem fonti, pedig többet ér, mint vaktában előre meg kirúgdosni a labdát, hogy ne enyhüljön a nyomás a csapaton. a kapus poszt is sokkal összetettebb lett az évek folyamán, kevés, ha valaki lábbal átlagos, de jól véd, többet számít, ha azt meg tudja akadályozni, hogy egyáltalán helyzetbe kerüljön az ellen, minthogyha ziccert véd, lásd de Gea, csomószor azért kellett nagyot védenie (vagy kellett volna), mert előtte csak belebikázott a labdábaTjacks írta: Igen, de ha Allison is pl Mendynek passzolna akkor adtunk a szarnak egy pofont
ha érdekel valakit, ehhez ajánlom Jonathan Wilson kapusos könyvét pölö
-
Igen, de ha Allison is pl Mendynek passzolna akkor adtunk a szarnak egy pofont
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
félre ne érts, szerintem sem rossz, csak nem kiemelkedő és ahogy írtam, jelenleg nekünk elég is ennyi és nem cserélném le de pl szity ellen sokkal könnyebb dolgunk lenne egy Allison, Maignan szerű kapussal, akik nem védenek sokkal gyengébben, de cserébe lábbal sokkal extrábbak, de mint idén is láthattuk, nélkülük is ki tudjuk csapni őket azértTjacks írta:Segít is, maradjunk annyiban hogy nem Körtén múlik ez hanem általában a szélsővédőinken. Courtois szerintem jó lábbal, nem kockáztat és pontosan passzol.realfan írta:
, de pl mikor itt meccs közbena rról megya a diskurzus, hogy nem bírjuk a presszinget, azon egy lábbal jobb kapus sokat segítene
-
Segít is, maradjunk annyiban hogy nem Körtén múlik ez hanem általában a szélsővédőinken. Courtois szerintem jó lábbal, nem kockáztat és pontosan passzol.realfan írta:, de pl mikor itt meccs közbena rról megya a diskurzus, hogy nem bírjuk a presszinget, azon egy lábbal jobb kapus sokat segíteneRaúlCF írta: Szerintem is fontos de túlzásba viszik. Courtois szintje bőven elég mindenre. Inkább legyen egy olyan kapusom aki mindent megfog mint aki potyázik de évente ad egy assistot mert az mekkora szám. Soha nem cserélném el a jó kapusomat ilyen Ederson,Onana féle emberekre. Előbb utóbb mindegyik valami faszságot csinál mert akkora a mellény. Utálom ha hátul szarakodnak, komolyan inkább bassza ki minthogy bohóckodjanak. Ettől még lehet passzolgatni de azt minden kapus tud.
-
persze, tűnhet bohóckodásnak, de sokszor épp azért nincs helyzet, mert ők lábbal megoldják, sokkal egyszerűbb a védelemnek meg a kpausnak is, ha nem csak vaktában előrebasszák meg kirúgják, aztán jöhet újra az ellen, míg ha megoldja lábbal, helyszet sincs. ami a legtöbb embert megtévszti, hogy az jobban megmarad, ha a kapus belehibűzik lábbal, míg ha megoldja, azt természetesnek vesszük (nem kötekedés, ez szimpla pszichológia). pár év és kb minden top csapatban elvárás lesz, hogy ne csak védeni tudjon egy kapus kapus voltam évekig és én tipikusan az, aki lábbal alig használható, szóval valahol magam ellen is beszélekRaúlCF írta: Szerintem is fontos de túlzásba viszik. Courtois szintje bőven elég mindenre. Inkább legyen egy olyan kapusom aki mindent megfog mint aki potyázik de évente ad egy assistot mert az mekkora szám. Soha nem cserélném el a jó kapusomat ilyen Ederson,Onana féle emberekre. Előbb utóbb mindegyik valami faszságot csinál mert akkora a mellény. Utálom ha hátul szarakodnak, komolyan inkább bassza ki minthogy bohóckodjanak. Ettől még lehet passzolgatni de azt minden kapus tud.
Edersonra én sem, de Onana már más tészta- volt egy rossz időszaka, ami itt a fórumon megmaradt mindenkinek, aztán utána kb ő tartotta a MU-t értékelhető szinten a bajnokságban, persze a belgát jelenleg senkire se cserélném, de pl mikor itt meccs közbena rról megya a diskurzus, hogy nem bírjuk a presszinget, azon egy lábbal jobb kapus sokat segítene
- Pad'em
Matt Law már cáfolta. De amúgy tényleg kapust keresnek.gutihaz14 írta: Pending confirmation: Lunin is close to signing for Chelsea. @AlbertoPereiro
remelem kamu
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Szerintem is fontos de túlzásba viszik. Courtois szintje bőven elég mindenre. Inkább legyen egy olyan kapusom aki mindent megfog mint aki potyázik de évente ad egy assistot mert az mekkora szám. Soha nem cserélném el a jó kapusomat ilyen Ederson,Onana féle emberekre. Előbb utóbb mindegyik valami faszságot csinál mert akkora a mellény. Utálom ha hátul szarakodnak, komolyan inkább bassza ki minthogy bohóckodjanak. Ettől még lehet passzolgatni de azt minden kapus tud.
-
azért nem csak Pep miatt fontos ez, nézd meg az Intert, tényleg sokat számít, konrétan teljesen ki lehet játszani a letámadást, ha egy lábbal ügyes kapusod van szerintem fontos erény ez is és remélem mi is figyelembe vesszük majd Körte utódlásánál, Lunin abban nagyon gyenge, nem kell topnak lenni a jelenlegi játékunknál, teljesen megfelel a belga, aki lábbal átlagos, egyébként meg minden másban kb top1 de mondjuk, ha Xabi jön Carlo után, neki már fontosabb lesz ez, ki fognak hosszútávon halni a op csapatokból, a csak védésben jó kapusok, nézd meg Donnarummát, elit szinten használhatatlan a klubfociban...RaúlCF írta:Angliában bele vannak buzulva ebbe a Pep iskola kapusba mindenki ezt akarja mert ez a sikkes. Szerintem bőven elég az amit nálunk tolnak a kapusok.realfan írta:
de Inter Juvéba meg szerintem lábbal nem elég ügyes, Internél alap, hogy extrának kell lennie a kapusnak benne és szerintem Mottával a Juve is ebbe az irányba megy el, illetve ők most vitték Di Gregoriot, nem tudom mennyivel lenne jobb a szituja. de azzal nem rétek egyet, hogy amradnia kellene, neki most játszania kell kezdőként, hogy még fejlődjön és az önbizalma is helyrejöjjön, nálunk nem fog illetve én alkalmas Körte utódnak sem tartom, pont a már említett hiányosságai miatt
Courtois utódnak szerintem mindig is kevés lesz. Letolt egy fasza évet de láttunk már ilyet. Ide cserének tökéletes nem tudom mennyire éri meg leadni és milyen szintig menne le, hogy kezdő legyen.
City,Arsenal,United,Pool,Bayern,BVB,PSG,Milan,Napoli,Spurs,Newcastle,Atma,Barca mind kilőve megvan a kapusuk.
Marad a Chelsea ahol már van 3,Juve,Inter mint élcsapatok. Megéri ennél lentebb menni neki vagy marad itt ezt kell eldöntenie. Angliában se ebben a lábbal ügyes kapus szarba se a fizikális, sok beadásos játékba nem illik bele az idén látottak alapján.
- Galacticos
Juve most vitte digregoriot a kezdobe, az internel isev oke hogy boven 30pluszos sommer de van meg benne par ev es jobb mint lunin.
Lejjebb kell adni, vagy megelegedni a masodik hellyel.
Lejjebb kell adni, vagy megelegedni a masodik hellyel.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Angliában bele vannak buzulva ebbe a Pep iskola kapusba mindenki ezt akarja mert ez a sikkes. Szerintem bőven elég az amit nálunk tolnak a kapusok.realfan írta:de Inter Juvéba meg szerintem lábbal nem elég ügyes, Internél alap, hogy extrának kell lennie a kapusnak benne és szerintem Mottával a Juve is ebbe az irányba megy el, illetve ők most vitték Di Gregoriot, nem tudom mennyivel lenne jobb a szituja. de azzal nem rétek egyet, hogy amradnia kellene, neki most játszania kell kezdőként, hogy még fejlődjön és az önbizalma is helyrejöjjön, nálunk nem fog illetve én alkalmas Körte utódnak sem tartom, pont a már említett hiányosságai miattRaúlCF írta: Vele már lenne 4 kapus ott. Amilyen gyenge volt a beíveléseknél nem biztos, hogy ez jól sülne el. Szerintem itt kéne maradnia.
Ha mindenképpen menne az ő helyében olaszországot céloznám meg Inter esetleg Juve, másért nem éri meg. Angliát messze kerülném.
Courtois utódnak szerintem mindig is kevés lesz. Letolt egy fasza évet de láttunk már ilyet. Ide cserének tökéletes nem tudom mennyire éri meg leadni és milyen szintig menne le, hogy kezdő legyen.
City,Arsenal,United,Pool,Bayern,BVB,PSG,Milan,Napoli,Spurs,Newcastle,Atma,Barca mind kilőve megvan a kapusuk.
Marad a Chelsea ahol már van 3,Juve,Inter mint élcsapatok. Megéri ennél lentebb menni neki vagy marad itt ezt kell eldöntenie. Angliában se ebben a lábbal ügyes kapus szarba se a fizikális, sok beadásos játékba nem illik bele az idén látottak alapján.
-
de Inter Juvéba meg szerintem lábbal nem elég ügyes, Internél alap, hogy extrának kell lennie a kapusnak benne és szerintem Mottával a Juve is ebbe az irányba megy el, illetve ők most vitték Di Gregoriot, nem tudom mennyivel lenne jobb a szituja. de azzal nem rétek egyet, hogy amradnia kellene, neki most játszania kell kezdőként, hogy még fejlődjön és az önbizalma is helyrejöjjön, nálunk nem fog illetve én alkalmas Körte utódnak sem tartom, pont a már említett hiányosságai miattRaúlCF írta: Vele már lenne 4 kapus ott. Amilyen gyenge volt a beíveléseknél nem biztos, hogy ez jól sülne el. Szerintem itt kéne maradnia.
Ha mindenképpen menne az ő helyében olaszországot céloznám meg Inter esetleg Juve, másért nem éri meg. Angliát messze kerülném.
- RaúlCF
Vele már lenne 4 kapus ott. Amilyen gyenge volt a beíveléseknél nem biztos, hogy ez jól sülne el. Szerintem itt kéne maradnia.
Pending confirmation: Lunin is close to signing for Chelsea. @AlbertoPereiro
remelem kamu
remelem kamu
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kepa leserult, utana "dontott" Lunin mellett.R. Carlos írta: Ha Ancelotti nem bízott volna benne, akkor esélyt sem kapott volna Kepa mellett, ehelyett 50-50%-ban kaptak lehetőséget a kezdetekben, majd ő vált első számú kapussá. Elég gyenge spekulációk ezek az újságíróktól szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Ha Ancelotti nem bízott volna benne, akkor esélyt sem kapott volna Kepa mellett, ehelyett 50-50%-ban kaptak lehetőséget a kezdetekben, majd ő vált első számú kapussá. Elég gyenge spekulációk ezek az újságíróktól szerintem.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa