Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
18
18%
Xabi Alonso
76
77%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 99

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 23., kedd 14:04

Real Madrid have received €74.8 million from Alvaro Morata’s all sales. @diarioas

Valamire legalább ő is jó volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. július 22., hétfő 21:47

hehetheoriginal írta:
tcskhun írta: Leny Yoro: "El Manchester United es el club más grande del mundo. Para mí, es un sueño jugar en este club. La afición es increíble", declaró el joven francés, que ha llegado a Mánchester con el cartel de ser el octavo central más caro de todos los tiempos y como la tercer mayor venta del Lille en toda su historia. :kalapos:
megláttam a makk fejét, mint ike a south parkból bazmeg :lol: a mu mezben, hát kell a rongynak, akármilyen jó.
elég egy binicius is nekünk csunyába, meg a sorozatgyilkos richard ramirez utánzat, nem kell több degenerált kinézetű.
Ike a South Parkból.
Beszarok ezen faszin. :D
Hala Madrid y nada más 🤍

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. július 22., hétfő 21:28

hehetheoriginal írta:
tcskhun írta: Leny Yoro: "El Manchester United es el club más grande del mundo. Para mí, es un sueño jugar en este club. La afición es increíble", declaró el joven francés, que ha llegado a Mánchester con el cartel de ser el octavo central más caro de todos los tiempos y como la tercer mayor venta del Lille en toda su historia. :kalapos:
megláttam a makk fejét, mint ike a south parkból bazmeg :lol: a mu mezben, hát kell a rongynak, akármilyen jó.
elég egy binicius is nekünk csunyába, meg a sorozatgyilkos richard ramirez utánzat, nem kell több degenerált kinézetű.
Richard Ramirez hasonmas :lol: :lol: :lol: ez jo

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. július 22., hétfő 21:22

Aki nem tudna spanyolul:

Manchester United is the biggest club in the world. For me, it's a dream to play for this club. The fans are incredible," said the young Frenchman, who has arrived in Manchester with the poster of being the eighth most expensive centre-back of all time and as the third biggest sale of the Lille in its history.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2024. július 22., hétfő 21:06

Az Unitedben amúgy is megy a kukába a karrierje ahogy a játékosok 90%-aval történni szokott miután oda igazoltak.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2024. július 22., hétfő 20:58

annyira amúgy szerintem nem is extra, mint ahogy be van állítva.
Néztem róla több meccsösszefoglalót.

Jó játékos, de szerintem de lightnek nagyobb lángja volt pl az ajaxban, hasonló évesen.
Aztán belőle sem lett/lesz semmi extra úgy néz ki.
ZIDANE

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 22., hétfő 19:10

thereisonly1ronaldo

tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. július 22., hétfő 18:50

Leny Yoro: "El Manchester United es el club más grande del mundo. Para mí, es un sueño jugar en este club. La afición es increíble", declaró el joven francés, que ha llegado a Mánchester con el cartel de ser el octavo central más caro de todos los tiempos y como la tercer mayor venta del Lille en toda su historia. :kalapos:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 22., hétfő 13:46

el magico írta: Én a 3. számút várom már B-)

Nekem ez a narancs nem passzol a klubhoz, hiába a 2014-es szezon.
A narancshoz Karim felbehagyott frizuraja passzol :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2024. július 22., hétfő 13:45

Én a 3. számút várom már B-)

Nekem ez a narancs nem passzol a klubhoz, hiába a 2014-es szezon.

Blanco88
Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden

HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. július 22., hétfő 13:37

Pad'em írta:
Pad'em írta: Ez a nari mez az official promoképeken elég menő.
videnyó
Jól néz ki. Egy ilyet rendelni kell😎
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. július 22., hétfő 13:32

csak a gutihaz meg ne lássa :mrgreen:

A védő témához: azok után, hogy tavaly kvázi csatár nélkül mentünk neki az évnek és dupláztunk, ha most nem jön védő, előre biztos nem fogom temetni a dolgokat. Egy rossz igazolás helyett az valóban jobb, ha nem is jön senki.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 22., hétfő 12:38

Pad'em írta: Ez a nari mez az official promoképeken elég menő.
videnyó
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 22., hétfő 12:17

Ez a nari mez az official promoképeken elég menő.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 22., hétfő 11:20

A jelenleg klub nélküli Mats Hummels iránt a Real Madrid érdeklődik.

(La Gazzetta dello Sport)

Hehe kedvenc vedoje.. pedig mennyire pozitiv volt magahoz kepest.

peterjohnson

HozzászólásSzerző: peterjohnson » 2024. július 22., hétfő 11:15

Mindenki megkapja a sült kacsáját.
Az IviBet sportfogadási és kaszinó platform, amely Curacao-i engedéllyel működik, számos lehetőséget kínál új és meglévő felhasználóinak, beleértve a vonzó regisztrációs bónuszokat, a hűségprogramot és a kedvező szorzókat.

https://ivibethu.com/

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 22., hétfő 10:49

2023 január és márciusa között is kihagyott majd 2 hónapot, meg szeptember és október közt is pár hetet, de a 2 év azért valóban erős túlzás, én is többeknél olvastam.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. július 22., hétfő 10:42

CS0ki írta:
wZoLee7 írta: Én sem hoznák senkit visssza az araboktól, de az is biztos, hogy Alaba sem lesz magasabb szinten, sőt. A sérülése előtt is gyenge volt már, közel 2 év kihagyással nem tudom mit kellene tőle várni. Joselu mintára be kellene húzni 1-2 30 körüli játékost a ligából, kis pénzért, azt amit majd Alaba vagy Vallejo adhat, Ők is lehozzák. Teljesen érhető, hogy nagy pénzt nem akarunk kiadni, hisz nincs is igazán olyan aki megérné.
Mintha már máskor is olvastam ezt, de milyen két év kihagyás?? Decemberben lesz egy év, és az utolsó hírek szerint októberben már kB teljes értékű edzéssel számolnak, de ha a rosszabb verzió lesz, és csak 2025ben tér vissza, akkor is kB egy év kihagyás lesz. Nyilván nem kevés, de "a közel 2 évtől" elég messze van...
Őszintén szólva nem néztem utána, de nekem úgy rémlett hogy már tavaly nyáron sem volt túl jó. Szeptemberben is volt egy sérülése amiből október végére jött ki talán? Szörnyű formával. Szép és jó, hogy mivel számolnak októberre, de jó ha idén még tud értékelhetően játszani.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. július 22., hétfő 10:31

wZoLee7 írta: Én sem hoznák senkit visssza az araboktól, de az is biztos, hogy Alaba sem lesz magasabb szinten, sőt. A sérülése előtt is gyenge volt már, közel 2 év kihagyással nem tudom mit kellene tőle várni. Joselu mintára be kellene húzni 1-2 30 körüli játékost a ligából, kis pénzért, azt amit majd Alaba vagy Vallejo adhat, Ők is lehozzák. Teljesen érhető, hogy nagy pénzt nem akarunk kiadni, hisz nincs is igazán olyan aki megérné.
Mintha már máskor is olvastam ezt, de milyen két év kihagyás?? Decemberben lesz egy év, és az utolsó hírek szerint októberben már kB teljes értékű edzéssel számolnak, de ha a rosszabb verzió lesz, és csak 2025ben tér vissza, akkor is kB egy év kihagyás lesz. Nyilván nem kevés, de "a közel 2 évtől" elég messze van...

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. július 22., hétfő 10:04

Én sem hoznák senkit visssza az araboktól, de az is biztos, hogy Alaba sem lesz magasabb szinten, sőt. A sérülése előtt is gyenge volt már, közel 2 év kihagyással nem tudom mit kellene tőle várni. Joselu mintára be kellene húzni 1-2 30 körüli játékost a ligából, kis pénzért, azt amit majd Alaba vagy Vallejo adhat, Ők is lehozzák. Teljesen érhető, hogy nagy pénzt nem akarunk kiadni, hisz nincs is igazán olyan aki megérné.

Vissza: