Na a diktatúra legalább valóban ebbe a topikba való.Realista24 írta:Majd szolok, ha nem valo ide.kiserik írta: Az mondjátok már meg, hogy ez mit keres a 'Politika' topickban?
Politika
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Majd szolok, ha nem valo ide.kiserik írta: Az mondjátok már meg, hogy ez mit keres a 'Politika' topickban?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem leginkabb a magyar politikahoz kotheto mindketto.kiserik írta: Az mondjátok már meg, hogy ez mit keres a 'Politika' topickban?
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
+1.dzsi91 írta: Puzsérnak is kijárt már a pofon meg a rostás is helyére kerül ezekután. Win-win.
Csak azt hittem faszabb csavo,de csak a duma meg a szereples a lenyeg.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Puzsér megérdemelte es most meg van sértődve,hogy kapott egy làngost…. Kijárt neki! Plussz egy vamzer köcsög,es még ebből is hírnevet csinàl magának…. Suttyo faszkalap
Az mondjátok már meg, hogy ez mit keres a 'Politika' topickban?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ne keverjuk a fogalmakat. Verbalis eroszak az az, amikor valaki azt frocsogi a masik arcaba, hogy "szetszabom a szadat".Blanco88 írta: A verbális erőszak az vélemény? Ha a véleménye miatt valakit megtámadnak az bűn. De mióta vélemény lebuzizni valakit? Pl. Mikor Valverde lecsapta a kisköcsögöt a parkolóban, akkor igenis jól tette.
Puzser egy szatirikus szoveget tett kozze, ami lehet dehonesztalo a celszemelynek, de semmikepp sem moshato ossze a verbalis eroszakkal. Rostas ur tehetett volna feljelentest becsuletsertesert, amit valoszinuleg meg is nyert volna, de ehelyett o a primitiv megoldast valasztotta a vele szemben alkalmazott komplexebb tamadasra es elovette az utcai skilljeit, mert a publicisztikai kepessegeivel nem tudott volna felulkerekedni.
Valverde esetet se kell idemosni, az nem egy ertelmisegi kommunikacio elfajulasabol fakadt es szerintem jogosan lett eltiltva, mert az eroszak nagyon nem dijazando.
Ha Rostas ur cselekedetet elfogadjuk, akkor innentol kezdve mindenkinek onvedelmi orakat kell vennie, mert a megbeszeleseken tomegverekedesek is kialakulhatnak, ha valakinek van gyereke es mondjuk nem ert egyet valakinek a szakmai velemenyevel.
Az egeszben a legszomorubb, hogy egybol elkezdett osszezarni a kormanymedia es a fidesz legjava (Pocs vajda) ekorul a kulturbomba korul.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Most picit visszanyalt a fagyi.
Az történt az egyik "újságiróval", amit a Megafon, PS srácok évek óta csinál: hazugságok terjesztése, karaktergyilkosság, stb(Lásd Vona, Marky-Zay, Hadházy és hosszasan lehetne sorolni).
Úgy tűnik Róbert vagy Tibor vagy Ábrahám szerint ez egy igaz jobboldali Keresztény válasza erre. Csak kibúj a szög a zsákból
Az történt az egyik "újságiróval", amit a Megafon, PS srácok évek óta csinál: hazugságok terjesztése, karaktergyilkosság, stb(Lásd Vona, Marky-Zay, Hadházy és hosszasan lehetne sorolni).
Úgy tűnik Róbert vagy Tibor vagy Ábrahám szerint ez egy igaz jobboldali Keresztény válasza erre. Csak kibúj a szög a zsákból
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Leírt egy fikciót Puzsèr, aminek a valóság tartalmát csak az tudja, akiről szól... Ha ő tudja magáról, hogy nem buzi, akkor minek a felháborodás? Ha pedig az, akkor jogos a kikelèse, mert homoszexuális embert valóban törvénytelen ezzel a jelzővel sértegetni...de törvénytelen cselekedetre, egy még törvénytelenebb cselekedet a helyes válasz?Blanco88 írta:A verbális erőszak az vélemény? Ha a véleménye miatt valakit megtámadnak az bűn. De mióta vélemény lebuzizni valakit? Pl. Mikor Valverde lecsapta a kisköcsögöt a parkolóban, akkor igenis jól tette.L.Miki írta:
Valahogy nem értem az összefüggést... Tehát ha valaki szabadon véleményt nyilvánít, függetlenül a hangnemtől, akkor jogosan alkalmazhatok rajta fizikai erőszakot? És akkor ha én véleményt nyilvánítok, és az tökmindegy hogy mi, hogy most lefasszopozom vagy bármi, és ha emiatt megütnek, akkor ne menjek jogosan a rendőrségre, mert "jogosan" kaptam a pofont, mert pofáztam?
Ha valaki úgy nyilvánul meg írásban, ami sértő rám nézve, megalázó, sérti a nemi identitásomat, etnikai hovatartozásomat, elmegyek és feljelentést teszek, de nem kezdek el pofozkodni, mert ezzel Ábrahám ugyanarra a szintre került, sőt inkább lejjebb, mint ahol Puzsér van/volt amikor megírta azt a bejegyzést. Puzsér provokált, provokálni pedig azt lehet, aki partner ebben, ő pedig szépen besètált ebbe.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
szerintem meg értelmes emberek között nincs szükség erőszakra, aki arra vetemedik, az nem lehet túl intelligens (és itt nem műveltségre meg diplomákra vagy bármi hasonlóra gondolok....). kivétel az önvédelemBlanco88 írta:A verbális erőszak az vélemény? Ha a véleménye miatt valakit megtámadnak az bűn. De mióta vélemény lebuzizni valakit? Pl. Mikor Valverde lecsapta a kisköcsögöt a parkolóban, akkor igenis jól tette.L.Miki írta:
Valahogy nem értem az összefüggést... Tehát ha valaki szabadon véleményt nyilvánít, függetlenül a hangnemtől, akkor jogosan alkalmazhatok rajta fizikai erőszakot? És akkor ha én véleményt nyilvánítok, és az tökmindegy hogy mi, hogy most lefasszopozom vagy bármi, és ha emiatt megütnek, akkor ne menjek jogosan a rendőrségre, mert "jogosan" kaptam a pofont, mert pofáztam?
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
A verbális erőszak az vélemény? Ha a véleménye miatt valakit megtámadnak az bűn. De mióta vélemény lebuzizni valakit? Pl. Mikor Valverde lecsapta a kisköcsögöt a parkolóban, akkor igenis jól tette.L.Miki írta:Valahogy nem értem az összefüggést... Tehát ha valaki szabadon véleményt nyilvánít, függetlenül a hangnemtől, akkor jogosan alkalmazhatok rajta fizikai erőszakot? És akkor ha én véleményt nyilvánítok, és az tökmindegy hogy mi, hogy most lefasszopozom vagy bármi, és ha emiatt megütnek, akkor ne menjek jogosan a rendőrségre, mert "jogosan" kaptam a pofont, mert pofáztam?Blanco88 írta:
Mi lenne, ha egyik fél sem engedne meg magának ilyen hangnemet? A probléma ott kezdődik, hogy a neten
és sajnos a sajtóban is olyan stílust vesznek fel az emberek, amit személyesen eszükbe sem jutna. Pl. ha valakit kurucinfos/pestisrácokos/telexes/444es/ madridomos stb. fasszopónak nevezek szemtől szembe, akkor nem lepődök meg, ha előbb utóbb valaki szájba vág. (Aztán vagy megvédem magam vagy betudom tanulópénznek. De semmiképp nem megyek a rendőrségre nyavajogni)
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
Bátyja! Szarok rá, hogy belpesti lipsi vagy fideszes bohóc. Amit mondtam, hogy ezt a hangnemet valahogy ki kell szorítani a nyilvánosságból, mert ennek egyenes következménye a fizikai erőszak. Nem tudsz csak táborokban gondolkodni?h3x0r írta:'Jól mondod bátyja, tanulja meg a büdös lipsi hogy hol a helye. Beszólt a hatalom emberének és kapott egy büdös nagy pofont? Megérdemelte! Miért nem kapott kettőt? Vagy üssön vissza, mint egy ember vagy tanulja meg hol a helye és egy kis pincsiként kullogjon haza. Legközelebb elgondolkozik, hogy kinek szabad beszólni és kinek nem. Ez nem egy random trash celeb, hanem egy nagy ember. Mit nyavalyog a rendőrségen? Tanulja meg, hogy itt az utca törvénye uralkodik, nem holmi jogszabályok.'Blanco88 írta: és sajnos a sajtóban is olyan stílust vesznek fel az emberek, amit személyesen eszükbe sem jutna. Pl. ha valakit kurucinfos/pestisrácokos/telexes/444es/ madridomos stb. fasszopónak nevezek szemtől szembe, akkor nem lepődök meg, ha előbb utóbb valaki szájba vág. (Aztán vagy megvédem magam vagy betudom tanulópénznek. De semmiképp nem megyek a rendőrségre nyavajogni)
Nem.
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Valahogy nem értem az összefüggést... Tehát ha valaki szabadon véleményt nyilvánít, függetlenül a hangnemtől, akkor jogosan alkalmazhatok rajta fizikai erőszakot? És akkor ha én véleményt nyilvánítok, és az tökmindegy hogy mi, hogy most lefasszopozom vagy bármi, és ha emiatt megütnek, akkor ne menjek jogosan a rendőrségre, mert "jogosan" kaptam a pofont, mert pofáztam?Blanco88 írta:Mi lenne, ha egyik fél sem engedne meg magának ilyen hangnemet? A probléma ott kezdődik, hogy a netenFaust írta: Mondjuk ki nem keszitene hangfelvetelt, amikor egy ragelo pestisracos/kurucinfos/stb fasszopoval talalkozna hasonlo esetben?
és sajnos a sajtóban is olyan stílust vesznek fel az emberek, amit személyesen eszükbe sem jutna. Pl. ha valakit kurucinfos/pestisrácokos/telexes/444es/ madridomos stb. fasszopónak nevezek szemtől szembe, akkor nem lepődök meg, ha előbb utóbb valaki szájba vág. (Aztán vagy megvédem magam vagy betudom tanulópénznek. De semmiképp nem megyek a rendőrségre nyavajogni)
Gondolom mielőtt kihozták a putriból nem éppen példamutató élete lehetett.
-
Nem is Róbert! TIBOR!!!! Ezen szétröhögtem magam, hogy minek megváltoztatni a keresztneved? Hogy lehet valaki ennyire beteg?hehetheoriginal írta: lakatos májkölgyekszon, alias a rostas család robija
nyilván egyből durran dns-ből a pofon, csak mert megbántották a kis lelkét.
van, hogy helyénvaló az erőszak - pl ha másért, pl gyengébbekért állsz ki -, de ez csak egy nyomorult seggnyaló.
nem is meglepő a rabosítása sem, találtak még ott egysmást sztem
- h3x0r
'Jól mondod bátyja, tanulja meg a büdös lipsi hogy hol a helye. Beszólt a hatalom emberének és kapott egy büdös nagy pofont? Megérdemelte! Miért nem kapott kettőt? Vagy üssön vissza, mint egy ember vagy tanulja meg hol a helye és egy kis pincsiként kullogjon haza. Legközelebb elgondolkozik, hogy kinek szabad beszólni és kinek nem. Ez nem egy random trash celeb, hanem egy nagy ember. Mit nyavalyog a rendőrségen? Tanulja meg, hogy itt az utca törvénye uralkodik, nem holmi jogszabályok.'Blanco88 írta: és sajnos a sajtóban is olyan stílust vesznek fel az emberek, amit személyesen eszükbe sem jutna. Pl. ha valakit kurucinfos/pestisrácokos/telexes/444es/ madridomos stb. fasszopónak nevezek szemtől szembe, akkor nem lepődök meg, ha előbb utóbb valaki szájba vág. (Aztán vagy megvédem magam vagy betudom tanulópénznek. De semmiképp nem megyek a rendőrségre nyavajogni)
Nem.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Puzsérnak is kijárt már a pofon meg a rostás is helyére kerül ezekután. Win-win.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
lakatos májkölgyekszon, alias a rostas család robija
van, hogy helyénvaló az erőszak - pl ha másért, pl gyengébbekért állsz ki -, de ez csak egy nyomorult seggnyaló.
thereisonly1ronaldo
Ne haragudj, de ha valakit azert fizetnek, hogy a neki nem tetszo politikai oldal kepviseloit a szolasszabadsag neveben minden szarnak elhordja, lejarassa, karaktergyilkolja, tonkretegye a karrierjet/eletet, azt nem tudom masnak nevezni. Akkor meg plane, amikor ha visszanyal a fagyi, es ugyanazt a hangnemet hasznaljak veluk szemben, akkor egybol jon az aldozati poz es a martirkodas.
Az effele, polgarhaborus hangulatot tuzelo “publicistak” semmilyen tiszteletet nem erdemelnek a szememben, alja szenny ember mind.
Az effele, polgarhaborus hangulatot tuzelo “publicistak” semmilyen tiszteletet nem erdemelnek a szememben, alja szenny ember mind.