Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Süti » 2024. július 22., hétfő 18:48

Realista24 írta:
kiserik írta: Az mondjátok már meg, hogy ez mit keres a 'Politika' topickban?
Majd szolok, ha nem valo ide.
Na a diktatúra legalább valóban ebbe a topikba való. :mrgreen:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 22., hétfő 18:27

Majd szolok, ha nem valo ide.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. július 22., hétfő 18:21

szerintem leginkabb a magyar politikahoz kotheto mindketto.

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 22., hétfő 18:19

dzsi91 írta: Puzsérnak is kijárt már a pofon meg a rostás is helyére kerül ezekután. Win-win.
+1.
Csak azt hittem faszabb csavo,de csak a duma meg a szereples a lenyeg.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. július 22., hétfő 18:17

Puzsér megérdemelte es most meg van sértődve,hogy kapott egy làngost…. Kijárt neki! Plussz egy vamzer köcsög,es még ebből is hírnevet csinàl magának…. Suttyo faszkalap

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. július 22., hétfő 17:24

Az mondjátok már meg, hogy ez mit keres a 'Politika' topickban?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2024. július 22., hétfő 16:46

Blanco88 írta: A verbális erőszak az vélemény? Ha a véleménye miatt valakit megtámadnak az bűn. De mióta vélemény lebuzizni valakit? Pl. Mikor Valverde lecsapta a kisköcsögöt a parkolóban, akkor igenis jól tette.
Ne keverjuk a fogalmakat. Verbalis eroszak az az, amikor valaki azt frocsogi a masik arcaba, hogy "szetszabom a szadat".
Puzser egy szatirikus szoveget tett kozze, ami lehet dehonesztalo a celszemelynek, de semmikepp sem moshato ossze a verbalis eroszakkal. Rostas ur tehetett volna feljelentest becsuletsertesert, amit valoszinuleg meg is nyert volna, de ehelyett o a primitiv megoldast valasztotta a vele szemben alkalmazott komplexebb tamadasra es elovette az utcai skilljeit, mert a publicisztikai kepessegeivel nem tudott volna felulkerekedni.

Valverde esetet se kell idemosni, az nem egy ertelmisegi kommunikacio elfajulasabol fakadt es szerintem jogosan lett eltiltva, mert az eroszak nagyon nem dijazando.

Ha Rostas ur cselekedetet elfogadjuk, akkor innentol kezdve mindenkinek onvedelmi orakat kell vennie, mert a megbeszeleseken tomegverekedesek is kialakulhatnak, ha valakinek van gyereke es mondjuk nem ert egyet valakinek a szakmai velemenyevel.

Az egeszben a legszomorubb, hogy egybol elkezdett osszezarni a kormanymedia es a fidesz legjava (Pocs vajda) ekorul a kulturbomba korul.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 22., hétfő 16:44

Miutan leutok valakit, eleg csak annyit mondani, ne legyel negativ :kalapos:
thereisonly1ronaldo

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2024. július 22., hétfő 16:02

Most picit visszanyalt a fagyi.
Az történt az egyik "újságiróval", amit a Megafon, PS srácok évek óta csinál: hazugságok terjesztése, karaktergyilkosság, stb(Lásd Vona, Marky-Zay, Hadházy és hosszasan lehetne sorolni).
Úgy tűnik Róbert vagy Tibor vagy Ábrahám szerint ez egy igaz jobboldali Keresztény válasza erre. Csak kibúj a szög a zsákból :D

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. július 22., hétfő 15:33

Blanco88 írta:
L.Miki írta:

Valahogy nem értem az összefüggést... Tehát ha valaki szabadon véleményt nyilvánít, függetlenül a hangnemtől, akkor jogosan alkalmazhatok rajta fizikai erőszakot? És akkor ha én véleményt nyilvánítok, és az tökmindegy hogy mi, hogy most lefasszopozom vagy bármi, és ha emiatt megütnek, akkor ne menjek jogosan a rendőrségre, mert "jogosan" kaptam a pofont, mert pofáztam? :hmmm:
A verbális erőszak az vélemény? Ha a véleménye miatt valakit megtámadnak az bűn. De mióta vélemény lebuzizni valakit? Pl. Mikor Valverde lecsapta a kisköcsögöt a parkolóban, akkor igenis jól tette.
Leírt egy fikciót Puzsèr, aminek a valóság tartalmát csak az tudja, akiről szól... Ha ő tudja magáról, hogy nem buzi, akkor minek a felháborodás? Ha pedig az, akkor jogos a kikelèse, mert homoszexuális embert valóban törvénytelen ezzel a jelzővel sértegetni...de törvénytelen cselekedetre, egy még törvénytelenebb cselekedet a helyes válasz?
Ha valaki úgy nyilvánul meg írásban, ami sértő rám nézve, megalázó, sérti a nemi identitásomat, etnikai hovatartozásomat, elmegyek és feljelentést teszek, de nem kezdek el pofozkodni, mert ezzel Ábrahám ugyanarra a szintre került, sőt inkább lejjebb, mint ahol Puzsér van/volt amikor megírta azt a bejegyzést. Puzsér provokált, provokálni pedig azt lehet, aki partner ebben, ő pedig szépen besètált ebbe.

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2024. július 22., hétfő 15:32

Blanco88 írta:
L.Miki írta:

Valahogy nem értem az összefüggést... Tehát ha valaki szabadon véleményt nyilvánít, függetlenül a hangnemtől, akkor jogosan alkalmazhatok rajta fizikai erőszakot? És akkor ha én véleményt nyilvánítok, és az tökmindegy hogy mi, hogy most lefasszopozom vagy bármi, és ha emiatt megütnek, akkor ne menjek jogosan a rendőrségre, mert "jogosan" kaptam a pofont, mert pofáztam? :hmmm:
A verbális erőszak az vélemény? Ha a véleménye miatt valakit megtámadnak az bűn. De mióta vélemény lebuzizni valakit? Pl. Mikor Valverde lecsapta a kisköcsögöt a parkolóban, akkor igenis jól tette.
szerintem meg értelmes emberek között nincs szükség erőszakra, aki arra vetemedik, az nem lehet túl intelligens (és itt nem műveltségre meg diplomákra vagy bármi hasonlóra gondolok....). kivétel az önvédelem

Blanco88
Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden

HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. július 22., hétfő 15:02

L.Miki írta:
Blanco88 írta:

Mi lenne, ha egyik fél sem engedne meg magának ilyen hangnemet? A probléma ott kezdődik, hogy a neten
és sajnos a sajtóban is olyan stílust vesznek fel az emberek, amit személyesen eszükbe sem jutna. Pl. ha valakit kurucinfos/pestisrácokos/telexes/444es/ madridomos stb. fasszopónak nevezek szemtől szembe, akkor nem lepődök meg, ha előbb utóbb valaki szájba vág. (Aztán vagy megvédem magam vagy betudom tanulópénznek. De semmiképp nem megyek a rendőrségre nyavajogni)
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"

Blanco88
Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden

HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. július 22., hétfő 14:59

h3x0r írta:
Blanco88 írta: és sajnos a sajtóban is olyan stílust vesznek fel az emberek, amit személyesen eszükbe sem jutna. Pl. ha valakit kurucinfos/pestisrácokos/telexes/444es/ madridomos stb. fasszopónak nevezek szemtől szembe, akkor nem lepődök meg, ha előbb utóbb valaki szájba vág. (Aztán vagy megvédem magam vagy betudom tanulópénznek. De semmiképp nem megyek a rendőrségre nyavajogni)
'Jól mondod bátyja, tanulja meg a büdös lipsi hogy hol a helye. Beszólt a hatalom emberének és kapott egy büdös nagy pofont? Megérdemelte! Miért nem kapott kettőt? Vagy üssön vissza, mint egy ember vagy tanulja meg hol a helye és egy kis pincsiként kullogjon haza. Legközelebb elgondolkozik, hogy kinek szabad beszólni és kinek nem. Ez nem egy random trash celeb, hanem egy nagy ember. Mit nyavalyog a rendőrségen? Tanulja meg, hogy itt az utca törvénye uralkodik, nem holmi jogszabályok.'

Nem.
Bátyja! Szarok rá, hogy belpesti lipsi vagy fideszes bohóc. Amit mondtam, hogy ezt a hangnemet valahogy ki kell szorítani a nyilvánosságból, mert ennek egyenes következménye a fizikai erőszak. Nem tudsz csak táborokban gondolkodni?
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. július 22., hétfő 14:56

Blanco88 írta:
Faust írta: Mondjuk ki nem keszitene hangfelvetelt, amikor egy ragelo pestisracos/kurucinfos/stb fasszopoval talalkozna hasonlo esetben?
Mi lenne, ha egyik fél sem engedne meg magának ilyen hangnemet? A probléma ott kezdődik, hogy a neten
és sajnos a sajtóban is olyan stílust vesznek fel az emberek, amit személyesen eszükbe sem jutna. Pl. ha valakit kurucinfos/pestisrácokos/telexes/444es/ madridomos stb. fasszopónak nevezek szemtől szembe, akkor nem lepődök meg, ha előbb utóbb valaki szájba vág. (Aztán vagy megvédem magam vagy betudom tanulópénznek. De semmiképp nem megyek a rendőrségre nyavajogni)

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2024. július 22., hétfő 14:47

Gondolom mielőtt kihozták a putriból nem éppen példamutató élete lehetett.

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. július 22., hétfő 14:35

hehetheoriginal írta: lakatos májkölgyekszon, alias a rostas család robija

nyilván egyből durran dns-ből a pofon, csak mert megbántották a kis lelkét.

van, hogy helyénvaló az erőszak - pl ha másért, pl gyengébbekért állsz ki -, de ez csak egy nyomorult seggnyaló.
nem is meglepő a rabosítása sem, találtak még ott egysmást sztem :lol:
Nem is Róbert! TIBOR!!!! :lol: Ezen szétröhögtem magam, hogy minek megváltoztatni a keresztneved? Hogy lehet valaki ennyire beteg? :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. július 22., hétfő 14:26

Blanco88 írta: és sajnos a sajtóban is olyan stílust vesznek fel az emberek, amit személyesen eszükbe sem jutna. Pl. ha valakit kurucinfos/pestisrácokos/telexes/444es/ madridomos stb. fasszopónak nevezek szemtől szembe, akkor nem lepődök meg, ha előbb utóbb valaki szájba vág. (Aztán vagy megvédem magam vagy betudom tanulópénznek. De semmiképp nem megyek a rendőrségre nyavajogni)
'Jól mondod bátyja, tanulja meg a büdös lipsi hogy hol a helye. Beszólt a hatalom emberének és kapott egy büdös nagy pofont? Megérdemelte! Miért nem kapott kettőt? Vagy üssön vissza, mint egy ember vagy tanulja meg hol a helye és egy kis pincsiként kullogjon haza. Legközelebb elgondolkozik, hogy kinek szabad beszólni és kinek nem. Ez nem egy random trash celeb, hanem egy nagy ember. Mit nyavalyog a rendőrségen? Tanulja meg, hogy itt az utca törvénye uralkodik, nem holmi jogszabályok.'

Nem.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. július 22., hétfő 14:24

Puzsérnak is kijárt már a pofon meg a rostás is helyére kerül ezekután. Win-win.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 22., hétfő 14:14

lakatos májkölgyekszon, alias a rostas család robija

nyilván egyből durran dns-ből a pofon, csak mert megbántották a kis lelkét.

van, hogy helyénvaló az erőszak - pl ha másért, pl gyengébbekért állsz ki -, de ez csak egy nyomorult seggnyaló.
nem is meglepő a rabosítása sem, találtak még ott egysmást sztem :lol:
thereisonly1ronaldo

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. július 22., hétfő 14:05

Ne haragudj, de ha valakit azert fizetnek, hogy a neki nem tetszo politikai oldal kepviseloit a szolasszabadsag neveben minden szarnak elhordja, lejarassa, karaktergyilkolja, tonkretegye a karrierjet/eletet, azt nem tudom masnak nevezni. Akkor meg plane, amikor ha visszanyal a fagyi, es ugyanazt a hangnemet hasznaljak veluk szemben, akkor egybol jon az aldozati poz es a martirkodas.

Az effele, polgarhaborus hangulatot tuzelo “publicistak” semmilyen tiszteletet nem erdemelnek a szememben, alja szenny ember mind.

Vissza: