Nálam Güler + Brahim a jobbon, Rodrygo + Vini meg a balon játszana. Remélem kacsa a hír és idén már komolyan számol vele az öreg.reeed_ati írta: Lehet kacsa, de fészen olvastam, hogy Alonso vinné egy éves kölibe Ardát.
Ha Carlo stabilan játszatja, akkor nyilván nem adnám, de ha csak annyi szerepet kapna, mint tavaly, akkor nem is lenne rossz opció.
Főleg, hogy elvileg majd Xabi váltja Carlót.
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
Re: Kommentáld a híreket
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Itt csak akkor kapnak majd észbe, ha hozzánk hasonlóan a többiek egy golyókat növesztenek és hajlandóak lesznek akár visszalépni a részvételtől. Az új torna végképp, de a klub vb is amúgy teljesen felesleges, én megérteném Pérezéket, ha ezeket bojkottálnánk a jövőben.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
https://444.hu/2024/07/23/a-fifa-kifacs ... hoz-fordul
Na legalább valamit megpróbálnak tenni a FIFA maffia ellen, de gondolom úgysem tudnak semmit elérni...
1 hónapos klub vb
Interkontinentális torna
48 csapatos vb
Barmok.
Na legalább valamit megpróbálnak tenni a FIFA maffia ellen, de gondolom úgysem tudnak semmit elérni...
1 hónapos klub vb
Interkontinentális torna
48 csapatos vb
Barmok.
- Pad'em
Nem kacsa, szimplán egy paródiája a relevo tegnapi hírének miszerint teper edzéseken. Azt hinném, hogy abból hogy megdöntötte Bolt 100 méteres rekordját ezért a spanyolok az olimpiára küldenék FUTNI, egyertelműKercsó írta:csak szembejött. amúgy, lemaradt a Vallejos részről a " " tudom, hogy kacsa, meg alapból el volt mondva, hogy senki nem megy az olimpiára.Pad'em írta:
És el is olvastad vagy csak szembejött?
Az alapja amúgy igaz, taktika topicba írtam tegnap, nagyon odateszi magát edzéseken állítólag.
Jesúsunk 4.számúnak maradhat a csapatban, de én hamarabb adnék a Castillaból valakinek perceket tétmeccsen
Ellenfél játékosok seggét fogdosná mellé olyan vigyorral mint az avataromon, sztem nincs csatár aki a góllövésre tudna koncentrálni, féltené az életét mind.realbeckham írta: Szerintem nem rossz képességű gyerek alapbol. Ha egy rudiger stilusu agresszor lenne a pályán es egy igazi kullancs, aki terrorizal, tép, mellbimbot csipkod, kegyetlenkedik, akkor ezzel a fizimiskaval lehetne belőle egy elrettentő gyilkos a pályán, akitol behugyozik minden támadó. Én erre mennek rá a helyeben.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Marmint 100 meter futasra vinnek?Jesus Vallejo is the player who has shocked the Real Madrid Staff in the training camp , Antonio Pintus cannot believe what he is dealing with , Yesterday during sprinting session Jesus Vallejo Ran 100mts in just 6.7 seconds beating Usain Bolt record , Spain are now considering sending Jesus Vallejo to Olympics 2024 , Real Madrid will soon make a decision
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- ___Samy___
Szerintem iden boven tobb lehetoseget fog kapni. Tavaly sokat volt serult, a hajrara epult fel ugy igazan, oda meg mar nehez bekerulni, foleg, hogy a bajnoksagban meg a BL-ben is harcban voltunk vegig.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Lehet kacsa, de fészen olvastam, hogy Alonso vinné egy éves kölibe Ardát.
Ha Carlo stabilan játszatja, akkor nyilván nem adnám, de ha csak annyi szerepet kapna, mint tavaly, akkor nem is lenne rossz opció.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem nem rossz képességű gyerek alapbol. Ha egy rudiger stilusu agresszor lenne a pályán es egy igazi kullancs, aki terrorizal, tép, mellbimbot csipkod, kegyetlenkedik, akkor ezzel a fizimiskaval lehetne belőle egy elrettentő gyilkos a pályán, akitol behugyozik minden támadó. Én erre mennek rá a helyeben.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
csak szembejött. amúgy, lemaradt a Vallejos részről a " " tudom, hogy kacsa, meg alapból el volt mondva, hogy senki nem megy az olimpiára.Pad'em írta:És el is olvastad vagy csak szembejött?Kercsó írta:
Vallejoval kapcsolatosan facen jött szembe, de sehol máshol nem láttam, hogy
de én nagyot nem terveznék vele...
Az alapja amúgy igaz, taktika topicba írtam tegnap, nagyon odateszi magát edzéseken állítólag.
Jesúsunk 4.számúnak maradhat a csapatban, de én hamarabb adnék a Castillaból valakinek perceket tétmeccsen
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Pad'em
És el is olvastad vagy csak szembejött?Kercsó írta:
Vallejoval kapcsolatosan facen jött szembe, de sehol máshol nem láttam, hogyde én nagyot nem terveznék vele...Jesus Vallejo is the player who has shocked the Real Madrid Staff in the training camp , Antonio Pintus cannot believe what he is dealing with , Yesterday during sprinting session Jesus Vallejo Ran 100mts in just 6.7 seconds beating Usain Bolt record , Spain are now considering sending Jesus Vallejo to Olympics 2024 , Real Madrid will soon make a decision
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
Én sokkal nyugodtabb lennék, ha Hummels ülne a padon vész esetére.Bencze írta: Pedig egy Carvalho szeru szerepkorre tokeletes lenne.
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
6,7Kercsó írta: ha a Hummels - Hermoso - Vallejo trióból kell választani, hogy ki legyen a padon az első számú csere pl. októberben az ElClasicon, akkor azért vakarnom kell a fejem...
Hummels mehet Arabiába vagy USA-ba, 5-6 éve én bírtam a fejét, de azóta eltorzult, mint Kimmich... pedig még mindig van benne kakaó
Hermoso nekem az Atletico meccseken igazi Cholo vérebnek tűnt, egy temus Ramos, aki csíp, rúg, és erős a fejjátéka. ha ingyen van, én hoznám. de csak ha nincs fiatal csikó, akit mozdítani lehet. (olyan pedig nincs)
Vallejoval kapcsolatosan facen jött szembe, de sehol máshol nem láttam, hogyde én nagyot nem terveznék vele...Jesus Vallejo is the player who has shocked the Real Madrid Staff in the training camp , Antonio Pintus cannot believe what he is dealing with , Yesterday during sprinting session Jesus Vallejo Ran 100mts in just 6.7 seconds beating Usain Bolt record , Spain are now considering sending Jesus Vallejo to Olympics 2024 , Real Madrid will soon make a decision
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ha a Hummels - Hermoso - Vallejo trióból kell választani, hogy ki legyen a padon az első számú csere pl. októberben az ElClasicon, akkor azért vakarnom kell a fejem...
Hummels mehet Arabiába vagy USA-ba, 5-6 éve én bírtam a fejét, de azóta eltorzult, mint Kimmich... pedig még mindig van benne kakaó
Hermoso nekem az Atletico meccseken igazi Cholo vérebnek tűnt, egy temus Ramos, aki csíp, rúg, és erős a fejjátéka. ha ingyen van, én hoznám. de csak ha nincs fiatal csikó, akit mozdítani lehet. (olyan pedig nincs)
de én nagyot nem terveznék vele...Jesus Vallejo is the player who has shocked the Real Madrid Staff in the training camp , Antonio Pintus cannot believe what he is dealing with , Yesterday during sprinting session Jesus Vallejo Ran 100mts in just 6.7 seconds beating Usain Bolt record , Spain are now considering sending Jesus Vallejo to Olympics 2024 , Real Madrid will soon make a decision
#whatisyourexcuse
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Sergio Ramos…..gutihaz14 írta: hermoso ha jonne akkor ujabb sajatneveles lenne a csapatban
mindjuk eleg alacsony belsovedo, 184 cm... igaz vallejo is ennyi
hermoso ha jonne akkor ujabb sajatneveles lenne a csapatban
mi van a castillas marvellel, kuka?
mi van a castillas marvellel, kuka?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Inkabb Vallejo, mint Hummels.R. Carlos írta: Ha a klub free-agentbe gondolkozik, akkor kb. tényleg csak Hermoso és Hummels maradt. Neten azt írták Ancelotti szereti Hummels-t, valószínűleg olyan játékost fognak hozni, akit az edző kér. Én ennek ellenére is Laporte párti maradnék kölcsönvétellel, de bárkit is hoznának, örülnék. A lényeg, hogy a lyukak legyenek betömve Tchouaméni kp-n játsszon és Vallejonak ne jusson annyi lehetőség.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Ha a klub free-agentbe gondolkozik, akkor kb. tényleg csak Hermoso és Hummels maradt. Neten azt írták Ancelotti szereti Hummels-t, valószínűleg olyan játékost fognak hozni, akit az edző kér. Én ennek ellenére is Laporte párti maradnék kölcsönvétellel, de bárkit is hoznának, örülnék. A lényeg, hogy a lyukak legyenek betömve Tchouaméni kp-n játsszon és Vallejonak ne jusson annyi lehetőség.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ő szóba sem kerültraul 4 ever írta: akkor már inkább Hermoso, echte hentes pabloG óta nem is volt a csapatban.
Laporte jó lenne, csak érte fizetni kéne szerintem szemmel is létható összeget
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
akkor már inkább Hermoso, echte hentes pabloG óta nem is volt a csapatban.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Beképzelt, vesztes idióta. Kell a fenének egy ilyen játékos. Tipikus Barcába való arc.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots