Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
18
19%
Xabi Alonso
72
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 95

Blanco88
Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. július 24., szerda 9:16

reeed_ati írta: Lehet kacsa, de fészen olvastam, hogy Alonso vinné egy éves kölibe Ardát.
Ha Carlo stabilan játszatja, akkor nyilván nem adnám, de ha csak annyi szerepet kapna, mint tavaly, akkor nem is lenne rossz opció.
Főleg, hogy elvileg majd Xabi váltja Carlót. :)
Nálam Güler + Brahim a jobbon, Rodrygo + Vini meg a balon játszana. Remélem kacsa a hír és idén már komolyan számol vele az öreg.
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. július 24., szerda 9:14

Itt csak akkor kapnak majd észbe, ha hozzánk hasonlóan a többiek egy golyókat növesztenek és hajlandóak lesznek akár visszalépni a részvételtől. Az új torna végképp, de a klub vb is amúgy teljesen felesleges, én megérteném Pérezéket, ha ezeket bojkottálnánk a jövőben.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. július 24., szerda 9:00

https://444.hu/2024/07/23/a-fifa-kifacs ... hoz-fordul

Na legalább valamit megpróbálnak tenni a FIFA maffia ellen, de gondolom úgysem tudnak semmit elérni...

1 hónapos klub vb
Interkontinentális torna
48 csapatos vb

Barmok.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 24., szerda 8:46

Kercsó írta:
Pad'em írta:

És el is olvastad vagy csak szembejött? :lol:

Az alapja amúgy igaz, taktika topicba írtam tegnap, nagyon odateszi magát edzéseken állítólag.
csak szembejött. :D amúgy, lemaradt a Vallejos részről a " :mrgreen: " tudom, hogy kacsa, meg alapból el volt mondva, hogy senki nem megy az olimpiára.
Jesúsunk 4.számúnak maradhat a csapatban, de én hamarabb adnék a Castillaból valakinek perceket tétmeccsen
Nem kacsa, szimplán egy paródiája a relevo tegnapi hírének miszerint teper edzéseken. Azt hinném, hogy abból hogy megdöntötte Bolt 100 méteres rekordját ezért a spanyolok az olimpiára küldenék FUTNI, egyertelmű :D
realbeckham írta: Szerintem nem rossz képességű gyerek alapbol. Ha egy rudiger stilusu agresszor lenne a pályán es egy igazi kullancs, aki terrorizal, tép, mellbimbot csipkod, kegyetlenkedik, akkor ezzel a fizimiskaval lehetne belőle egy elrettentő gyilkos a pályán, akitol behugyozik minden támadó. Én erre mennek rá a helyeben.
Ellenfél játékosok seggét fogdosná mellé olyan vigyorral mint az avataromon, sztem nincs csatár aki a góllövésre tudna koncentrálni, féltené az életét mind.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 24., szerda 8:44

Jesus Vallejo is the player who has shocked the Real Madrid Staff in the training camp , Antonio Pintus cannot believe what he is dealing with , Yesterday during sprinting session Jesus Vallejo Ran 100mts in just 6.7 seconds beating Usain Bolt record , Spain are now considering sending Jesus Vallejo to Olympics 2024 , Real Madrid will soon make a decision
Marmint 100 meter futasra vinnek? :lol:
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. július 24., szerda 8:42

Szerintem iden boven tobb lehetoseget fog kapni. Tavaly sokat volt serult, a hajrara epult fel ugy igazan, oda meg mar nehez bekerulni, foleg, hogy a bajnoksagban meg a BL-ben is harcban voltunk vegig.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. július 24., szerda 8:38

Lehet kacsa, de fészen olvastam, hogy Alonso vinné egy éves kölibe Ardát.
Ha Carlo stabilan játszatja, akkor nyilván nem adnám, de ha csak annyi szerepet kapna, mint tavaly, akkor nem is lenne rossz opció.
Főleg, hogy elvileg majd Xabi váltja Carlót. :)

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. július 24., szerda 8:29

Szerintem nem rossz képességű gyerek alapbol. Ha egy rudiger stilusu agresszor lenne a pályán es egy igazi kullancs, aki terrorizal, tép, mellbimbot csipkod, kegyetlenkedik, akkor ezzel a fizimiskaval lehetne belőle egy elrettentő gyilkos a pályán, akitol behugyozik minden támadó. Én erre mennek rá a helyeben.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. július 24., szerda 8:24

Pad'em írta:
Kercsó írta:
Vallejoval kapcsolatosan facen jött szembe, de sehol máshol nem láttam, hogy

de én nagyot nem terveznék vele...

Az alapja amúgy igaz, taktika topicba írtam tegnap, nagyon odateszi magát edzéseken állítólag.
csak szembejött. :D amúgy, lemaradt a Vallejos részről a " :mrgreen: " tudom, hogy kacsa, meg alapból el volt mondva, hogy senki nem megy az olimpiára.
Jesúsunk 4.számúnak maradhat a csapatban, de én hamarabb adnék a Castillaból valakinek perceket tétmeccsen
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 24., szerda 8:10

Kercsó írta:
Jesus Vallejo is the player who has shocked the Real Madrid Staff in the training camp , Antonio Pintus cannot believe what he is dealing with , Yesterday during sprinting session Jesus Vallejo Ran 100mts in just 6.7 seconds beating Usain Bolt record , Spain are now considering sending Jesus Vallejo to Olympics 2024 , Real Madrid will soon make a decision

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Blanco88
Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden

HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. július 24., szerda 7:59

Bencze írta: Pedig egy Carvalho szeru szerepkorre tokeletes lenne.
Én sokkal nyugodtabb lennék, ha Hummels ülne a padon vész esetére.
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 24., szerda 7:39

Kercsó írta: ha a Hummels - Hermoso - Vallejo trióból kell választani, hogy ki legyen a padon az első számú csere pl. októberben az ElClasicon, akkor azért vakarnom kell a fejem... :kivagyhe:

Hummels mehet Arabiába vagy USA-ba, 5-6 éve én bírtam a fejét, de azóta eltorzult, mint Kimmich... pedig még mindig van benne kakaó

Hermoso nekem az Atletico meccseken igazi Cholo vérebnek tűnt, egy temus Ramos, aki csíp, rúg, és erős a fejjátéka. ha ingyen van, én hoznám. de csak ha nincs fiatal csikó, akit mozdítani lehet. (olyan pedig nincs)

6,7 :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. július 24., szerda 7:36

ha a Hummels - Hermoso - Vallejo trióból kell választani, hogy ki legyen a padon az első számú csere pl. októberben az ElClasicon, akkor azért vakarnom kell a fejem... :kivagyhe:

Hummels mehet Arabiába vagy USA-ba, 5-6 éve én bírtam a fejét, de azóta eltorzult, mint Kimmich... pedig még mindig van benne kakaó

Hermoso nekem az Atletico meccseken igazi Cholo vérebnek tűnt, egy temus Ramos, aki csíp, rúg, és erős a fejjátéka. ha ingyen van, én hoznám. de csak ha nincs fiatal csikó, akit mozdítani lehet. (olyan pedig nincs)

#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. július 24., szerda 7:03

gutihaz14 írta: hermoso ha jonne akkor ujabb sajatneveles lenne a csapatban

mindjuk eleg alacsony belsovedo, 184 cm... igaz vallejo is ennyi
Sergio Ramos….. :)

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. július 24., szerda 6:59

hermoso ha jonne akkor ujabb sajatneveles lenne a csapatban

mindjuk eleg alacsony belsovedo, 184 cm... igaz vallejo is ennyi

mi van a castillas marvellel, kuka?
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 24., szerda 6:50

R. Carlos írta: Ha a klub free-agentbe gondolkozik, akkor kb. tényleg csak Hermoso és Hummels maradt. Neten azt írták Ancelotti szereti Hummels-t, valószínűleg olyan játékost fognak hozni, akit az edző kér. Én ennek ellenére is Laporte párti maradnék kölcsönvétellel, de bárkit is hoznának, örülnék. A lényeg, hogy a lyukak legyenek betömve Tchouaméni kp-n játsszon és Vallejonak ne jusson annyi lehetőség.
Inkabb Vallejo, mint Hummels.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. július 24., szerda 6:34

Ha a klub free-agentbe gondolkozik, akkor kb. tényleg csak Hermoso és Hummels maradt. Neten azt írták Ancelotti szereti Hummels-t, valószínűleg olyan játékost fognak hozni, akit az edző kér. Én ennek ellenére is Laporte párti maradnék kölcsönvétellel, de bárkit is hoznának, örülnék. A lényeg, hogy a lyukak legyenek betömve Tchouaméni kp-n játsszon és Vallejonak ne jusson annyi lehetőség.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2024. július 24., szerda 0:11

raul 4 ever írta: akkor már inkább Hermoso, echte hentes pabloG óta nem is volt a csapatban.
ő szóba sem került :hmmm:

Laporte jó lenne, csak érte fizetni kéne szerintem szemmel is létható összeget

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. július 23., kedd 23:33

akkor már inkább Hermoso, echte hentes pabloG óta nem is volt a csapatban.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. július 23., kedd 23:13

Beképzelt, vesztes idióta. Kell a fenének egy ilyen játékos. Tipikus Barcába való arc.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: