wZoLee7 írta:Egy barcas haverom az elnokseguk munkajara csak annyit mondott, hazudnak, folyamatosan, sok elvakult drukker meg elhiszi, mert kb nulla remeny van itt penzugyi stabilitasra jo hosszu ideig.R. Carlos írta: Inkább azaz érdekes, hogy most már azt kommunikálja Laporta, hogy kimásztak a gödörből. Elmagyarázná nekem egy Barca szurkoló, hogy ez hogyan sikerült? Semmi kötekedés, de szerintem egy ekkora adósságot nem 1-2 év helyrehozni és azzal nem oldódik meg, hogy az, ami a tulajdonunkban van kiáruljuk. Én max. úgy tudnám elképzelni ezt ilyen gyorsan, ha valami arab olajmilliárdos megvenné a klubbot, ami ugye a szinte lehetetlen kategória.
Attol, hogy a baratod Barcas, meg siman lehet, hogy sok mindenrol nem tud. A helyzet az, hogy egyre jobb helyzetbe kerulnek, mar az 1:1 es atigazolasi szabalyt is el tudtak intezni, pedig ez tunt a legnehezebbnek az elmult evekben.
Ahogy R24 is irta, hitel ellenere stabilizalodhatnak. Siman elvegetalnak ezen a szinten, mint most, foleg, ha beesik egy ket nagyobb szponzor.