Papíron nem az, amúgy az.Santi írta:Nem miniszterelnök jelölt. Vagy lemaradtam és már 26-ot írunk?Realista24 írta:
Nem gondoltam volna, hogy én fogok ilyet írni, de a teljes képet nézve, a cikkeket és nyilatkozatokat elolvasva, elég aggasztó MP viselkedése.
Eleve mi a tokomnek megy egy miniszterelnök jelölt az Ötkertbe bulizni? Ha már elmegy, miért pial, ha nem birja és nem bír viselkedni?
Vagy ferni, most szerinted neki mindent lehet és mindent el lehet nézni mert a Fidesz tizeniksz éve lop csal hazudik?
EP képviselőjelölt/listavezető volt és lett, egyelőre a pártjának alelnöke és ennyi.
Majd ha miniszterelnök jelölt lesz meglátjuk hogy viseli magát. Amúgy addig még az is benne van, hogy az végül nem is ő lesz.
Túloldalakon durvább dolgokat csinálnak ettől ep képvielők és alelnökök. MP még bulizni se tud rendesen, mint a nagyok. Hol a yacht, hol van a kokó és a kurvák?
Ahogy írtam, az hogy mit csinal a másik, nem menti fel. Nálam legalábbis, de úgy látom itt elfogadott.
Gondolom mivel volt pedofil botrány a túloldalon, azt is elneznetek neki, ha kiskoruval hetyegne.
Ahogy sokszor írtam, egyik sem jobb a másiknál.