Rooney kb aki a hátán viszi a csapatot és ennyi az egész MU... Suarez meg lehet, hogy jó csatár, de itt nálunk nem tudnám elképzelni... Benzema meg Jesé szerintem most teljesen jó nekünkateeemadrid írta:no offense - ha van itt MU drukker - de valami borzasztó hová süllyedt ez a csapat. a kezdőjátékosok fele egy rohadt labdát nem bír lekezelni, nulla kreativitás, semmi...
ja, amúgy suarez 1. gólja után ömlengtem róla, hát azóta a 3. góljával lehet még azt is felül múlja.
Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
- ateeemadrid
no offense - ha van itt MU drukker - de valami borzasztó hová süllyedt ez a csapat. a kezdőjátékosok fele egy rohadt labdát nem bír lekezelni, nulla kreativitás, semmi...
ja, amúgy suarez 1. gólja után ömlengtem róla, hát azóta a 3. góljával lehet még azt is felül múlja.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Jó kérdés... Én inkább Dembélé mellett játszattam volna a franciát. Egyelőre nem is igazán működik ez a páros.Kerlon írta:Minek 2 romboló? Paulinho meg bűngyenge volt tkp -ben a UNited ellen. Hülye ez a Boas.
Paulinnyó meg nem tolta olyan rosszul szerintem, most is szép dolgokat csinál, az előbb gyönyörűen kialakította magának a helyzetet, csak aztán nagyjából két méterről fölélőtt...
Defoe harmatgyenge. Viszont Lamela jó.
Minek 2 romboló? Paulinho meg bűngyenge volt tkp -ben a UNited ellen. Hülye ez a Boas.GT37 írta:Lloris; Walker, Chiriches, Dawson, Vertonghen; Sandro, Capoue; Lennon, Paulinho, Lamela; Defoe.
Subs: Friedel, Naughton, Chadli, Holtby, Sigurdsson, Townsend, Soldado.
Capoue és Lamela, végre. Defoe kezdetése meg nem meglepő, az legalább biztos, hogy nagyon motivált lesz a srác, remélem, ez gólokban fog megmutatkozni.
COYS!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
És ha belegondolok,hogy majdnem sikerült megszereznünk...sucre írta:Lehet itt Agüerozni, meg Falcaozni, egy valami viszont egyértelmű. Suarez jobb mind a kettőnél. 3 gólt, abból 2 világklasszis.
Ő nem botladozna ott elöl mint Giroud...Majd télen jön
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nézőpont kérdése, ez is meglepetés, hogy fél óra alatt feltörölték velük a padlót.Victor írta:ma este úgy érzem, a norwich meglepetést okoz a pool' ellen. ne kérdezzétek, megérzés
ez a manchester united meccs elég halovány.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Lehet itt Agüerozni, meg Falcaozni, egy valami viszont egyértelmű. Suarez jobb mind a kettőnél. 3 gólt, abból 2 világklasszis.
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Hart mit csinált? Ennyire gyenge lett volna, hogy Pelle csak így kivágta a kezdőből?
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- ateeemadrid
mi gólt lőtt suarez, azt a kurva.
amúgy elgondolkodtam rajta, milyen sokat számít a hype, ez a tag simán van olyan jó, mint 1 falcao, ibra, cavani, vagy ha nem is az a poszt, de ribéry, csak a sok hülyesége miatt nincs felkapva.
amúgy elgondolkodtam rajta, milyen sokat számít a hype, ez a tag simán van olyan jó, mint 1 falcao, ibra, cavani, vagy ha nem is az a poszt, de ribéry, csak a sok hülyesége miatt nincs felkapva.
- GT37
Lloris; Walker, Chiriches, Dawson, Vertonghen; Sandro, Capoue; Lennon, Paulinho, Lamela; Defoe.
Capoue és Lamela, végre. Defoe kezdetése meg nem meglepő, az legalább biztos, hogy nagyon motivált lesz a srác, remélem, ez gólokban fog megmutatkozni.
COYS!
COYS!
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
úgy, ahogy pl. real madrid fan. láttam őket egyszer, szimpatikusak voltak, hajtottak végig, remek szurkolók, fineszes játék, egyből beléjük szerettem, immár reallal párban több, mint 10 éve.egyébként ,hogy lesz valakiből norwich fan ?
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Szép a mezük!
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
egyébként ,hogy lesz valakiből norwich fan ?
- Victor
nem szokott megérzésem lenni csak akkor, mikor tényleg valami kibontakozóban van. erősebb a keretünk, mint tavaly, akkor a 13. helyen végeztünk, idén pedig eddig vergődünk, előbb-utóbb csak jönnek az eredmények (persze nem liverpool ellen kötelező, de megérzés)Norwich fan-ként nem olyan nehéz ilyeneket megérezni.
- ateeemadrid
Norwich fan-ként nem olyan nehéz ilyeneket megérezni.Victor írta:ma este úgy érzem, a norwich meglepetést okoz a pool' ellen. ne kérdezzétek, megérzés
Szerintem egyébként így, hogy kikaptak az előző meccsen, tuti simán hozni fogják. Mondjuk én szerintem az MU Everton meccset nézem majd, az hangzik a legjobban a mai felhozatalból.
- Victor
ma este úgy érzem, a norwich meglepetést okoz a pool' ellen. ne kérdezzétek, megérzés
- GT37
Mondjuk nincsenek sokan ezen az oldalon sem, az tény.h3x0r írta:Ahh, vannak mas magyar Spurs szurkolok is? Azt hittem csak te vagy
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ahh, vannak mas magyar Spurs szurkolok is? Azt hittem csak te vagyGT37 írta:Akartam még kicsit hosszabban írni a 2-2-ről, de most megtaláltam a spursös népsport blogon egy Spurs-drukker beszámolóját, aki a helyszínen tekintette meg a meccset, kiváló írás lett, ajánlom mindenkinek. KATT
- GT37
Figyelem, hétközi forduló van a PL-ben, ami tegnap kezdődött a Palace-WHU mérkőzéssel, és ma folytatódik többek között a United-Everton derbivel!
Mi a Fulhammel játszunk, azzal a Fulhammel, amely utóbbi öt PL-meccsén kikapott - nekünk is csapni kell őket, nincs mese.
A United elleni 2-2-nél nagyon tetszett, hogy Paulinho jóval közelebb játszott az ellenfél kapujához, mint azelőtt, én ma is kipróbálnám ott, Sandro kaphatna egy pihenőt, a helyén pedig kezdhetne Capoue.
Illetve Lamelának is örülnék.
Akartam még kicsit hosszabban írni a 2-2-ről, de most megtaláltam a spursös népsport blogon egy Spurs-drukker beszámolóját, aki a helyszínen tekintette meg a meccset, kiváló írás lett, ajánlom mindenkinek. KATT
Mi a Fulhammel játszunk, azzal a Fulhammel, amely utóbbi öt PL-meccsén kikapott - nekünk is csapni kell őket, nincs mese.
A United elleni 2-2-nél nagyon tetszett, hogy Paulinho jóval közelebb játszott az ellenfél kapujához, mint azelőtt, én ma is kipróbálnám ott, Sandro kaphatna egy pihenőt, a helyén pedig kezdhetne Capoue.
Illetve Lamelának is örülnék.
Akartam még kicsit hosszabban írni a 2-2-ről, de most megtaláltam a spursös népsport blogon egy Spurs-drukker beszámolóját, aki a helyszínen tekintette meg a meccset, kiváló írás lett, ajánlom mindenkinek. KATT
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Csak azért,mert olvastam én már azt róla ezen a platformon hogy egy túlértékelt luzer,akinek még a felkelés is gondot okoz az ágyból.Nos lehet...lehet hogy vannak fizikális problémái,lehet hogy már öregszik,de a pályán nem látszik ebből semmi.Mindenki szerint ha fociról beszélünk.
És nem,RvP szerintem nem klasszis futballista "csak" jó...Szerintem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...