Szerintem egyszeruen csak a fizu miatt. Valoszinuleg a sajat megtakaritasabol is elegetett egy jo nagy adagot a kampany soran, ezt vissza kell potolni. Meg a sajat fizujan kivul egy nehany fos titkarsagot/tanacsadot (nem tudom mi a pontos megnevezes) is fizet az EP; nyilvan akik a kampany soran napi szinten segitettek, ok se fogjak ingyen csinalni.cart írta: Gondolom azért ment ki Brüsszelbe, ott kicsit jobban elengedheti magát ha úgy gondolja.
Politika
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Gondolom azért ment ki Brüsszelbe, ott kicsit jobban elengedheti magát ha úgy gondolja.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Te sem buliztál még akkor egy komolyat. Olyan álszentek vagyunk itt amúgy hihetetlen, ettől sztem bárki tudna mesélni sokkal keményebb bulikról és sztorikról, mint ez, ha csak nem a négy fal között nőttél fel egy burokban.Marky írta: Engem tokre nem erdekel, hogy ki hogyan szorakozik, ameddig azzal en is azonosulni tudok. Ha en elmegyek valahova, akkor nem fognak a biztonsagiak kivezetni es nem fogja a telefonom a Dunaban vegezni.
A gond nem azzal van, ami történt, senkit nem érdekelne, ha te vagy én csinálom, kis túlzással egy szokásos szombat kb. A gond azzal van, hogy ő március-áprilistól kezdve ilyet többé már nem csinálhat, csak azt még idáig nem sikerült realizálnia. Azóta úgy néz ki rájött, de ez így nem működhet a továbbiakban, hogy csinálok valami faszságot, majd utólag elmondom a telexnek, hogy tanultam az esetből.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Barhogy viselkededett MP,a valodi kerdes attol meg ugyanaz.
Maradjon tovabbra is Orban Viktor es a Fidesz?
Maradjon tovabbra is Orban Viktor es a Fidesz?
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Engem tokre nem erdekel, hogy ki hogyan szorakozik, ameddig azzal en is azonosulni tudok. Ha en elmegyek valahova, akkor nem fognak a biztonsagiak kivezetni es nem fogja a telefonom a Dunaban vegezni.
A legnagyobb bajom Magyar Peterrel is pont az, mint a DK-val es a Fidesszel: az alapja egy szemelyi kultusz. Ha a szent Peter mond valamit, az ugy is van. Ha Feri szerint nem hibas, akkor Feri artatlan es csak a korulmenyek bantak el vele. Ha Viktor szerint a palinka gyogyitja a hasnyalmirigrakot, akkor a hivek meg egy kis attetet is szereznek a majukra.
Ilyen alapokbol epitkezve a Tisza sem lesz kulonb, mert a megmondoember, akit csillogo szemmel neznek lefog nyomni minden ep eszu, tenniakaro politikust.
A legnagyobb bajom Magyar Peterrel is pont az, mint a DK-val es a Fidesszel: az alapja egy szemelyi kultusz. Ha a szent Peter mond valamit, az ugy is van. Ha Feri szerint nem hibas, akkor Feri artatlan es csak a korulmenyek bantak el vele. Ha Viktor szerint a palinka gyogyitja a hasnyalmirigrakot, akkor a hivek meg egy kis attetet is szereznek a majukra.
Ilyen alapokbol epitkezve a Tisza sem lesz kulonb, mert a megmondoember, akit csillogo szemmel neznek lefog nyomni minden ep eszu, tenniakaro politikust.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Megtisztelo, hogy ilyen egysejtunek gondolsz.h3x0r írta:Nem pont ez a hatalom celja? Van az a szavazoreteg, aki kiszolgaltatott nekik, vannak akiket felelemben tartanak, vannak akiket megvesznek kilora es ott van az a reteg, akiket sehogy nem tudnak meggyozni, viszont elerik azt, hogy pont igy gondolkozzanak; hogy osszemosd a 60-as tablanal 75-el gyorshajtot azzal, aki bedrogozva versenyez a varosaban. Szar az osszes, egyik se jobb a masiknal, inkabb nem is erdekel ez az egesz politika, csinaljanak amit akarnak.Realista24 írta: Ahogy sokszor írtam, egyik sem jobb a másiknál.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
most nézem, Deák Dani és a Fidesz slepp Tusványoson páváskodik. kell keressek 2-3 falusi parittyát, aki bepálinkázva nyakon veri valamelyik esti buliban danikát vagy az se gond, ha beletaszítják az Oltba ezt a szerencsétlen piócát
érdemes megnézni a 444/telex riportokat a helyszínről. vannak megint nagyot mondó és bicskanyitogtató megnyilvánulások
érdemes megnézni a 444/telex riportokat a helyszínről. vannak megint nagyot mondó és bicskanyitogtató megnyilvánulások
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezzel semmi gond nem lenne, de bulizás és bulizás között is van különbség…és a jelek szerint nem nagyok sikerült viselkednie.BlancoMark írta:En meg szeretnem ha a hatunk mogonk hagynank ezt a mentalitast ami azt sugallja, hogy a politikai elit es a tarsadalom maradek resze ket kulon kasztba tartozik. Nekem nagyon is szimpatikus, hogy a politikai sikerei ellenere nem patikamerlegen szamolja ki az eletenek minden egyes lepeset, hanem ha Magyar Peter mint maganszemely szorakozni szeretne, akkor Magyar Peter elmegy az atlagmagyarral bulizni, langost enni, biciklizni stb.Realista24 írta:
Papíron nem az, amúgy az.
Ahogy írtam, az hogy mit csinal a másik, nem menti fel. Nálam legalábbis, de úgy látom itt elfogadott.
Gondolom mivel volt pedofil botrány a túloldalon, azt is elneznetek neki, ha kiskoruval hetyegne.
Ahogy sokszor írtam, egyik sem jobb a másiknál.
Nekem az is bejott nagyon anno (es finn ismerosoknek is), hogy Sanna Marin miniszterelnokkent elment rovidgatyaban es bordzsekiben fesztivalozni. Miert is ne lehetne igy? Oszinten es nyilvanosan. Inkabb mint sunyitva es rejtozkodve.
Kicsit olyan ez, mint Perez es Laporta.
Laporta szereti elengedni magat, szeret lealjasodni, hatarozottan nem patikamerlegen szamolja ki a lepeseit, de megis inkabb Perez mentalitasaval tudok azonosulni, aki tud viselkedni a poziciojahoz illoen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Bocsánat, most volt időm megkeresni, 55:18tól 56:32ig van ez a rész.ferni írta:
Beszélt erről is pár napja.
https://www.youtube.com/live/Om-qnx25RWM
Timestamp alapján 16:10től.
Korrekt módon elmondta, hogy Magyar Péter mint magánszemélynek meg kell szűnnie, a családjának marad meg max, ezt el kell fogadnia.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
En meg szeretnem ha a hatunk mogonk hagynank ezt a mentalitast ami azt sugallja, hogy a politikai elit es a tarsadalom maradek resze ket kulon kasztba tartozik. Nekem nagyon is szimpatikus, hogy a politikai sikerei ellenere nem patikamerlegen szamolja ki az eletenek minden egyes lepeset, hanem ha Magyar Peter mint maganszemely szorakozni szeretne, akkor Magyar Peter elmegy az atlagmagyarral bulizni, langost enni, biciklizni stb.L.Miki írta: [quote=BlancoMark post_id=<a href="tel:1323837">1323837</a> time=<a href="tel:1721938880">1721938880</a> user_id=176]
[quote=Realista24 post_id=<a href="tel:1323835">1323835</a> time=<a href="tel:1721937532">1721937532</a> user_id=56]
Ahogy írtam, az hogy mit csinal a másik, nem menti fel. Nálam legalábbis, de úgy látom itt elfogadott.
Gondolom mivel volt pedofil botrány a túloldalon, azt is elneznetek neki, ha kiskoruval hetyegne.
Nekem az is bejott nagyon anno (es finn ismerosoknek is), hogy Sanna Marin miniszterelnokkent elment rovidgatyaban es bordzsekiben fesztivalozni. Miert is ne lehetne igy? Oszinten es nyilvanosan. Inkabb mint sunyitva es rejtozkodve.
[/quote]
Hát igen, csak 10 millió magyar ember lakik itt, és szerintem a többségnek ez pont nem egy olyan tulajdonság, hogy elmegy magánemberkènt bulizni, hogy jajj de jó, milyen szimpi, hanem hamarabb fogják azt mondani, hogy egy diszkós köcsög, és így hogy akarja vezetni az országot.
A lényeg amit ezzel mondani akarok, hogy vékony az a pallèr, amin most ő van, neki kiváltképpen vigyázni kellene arra, hogy mikor mit csinál, mert könnyen felhasználják ellene, neki most bizalmat kell építeni, fidesz szavazókat kell átállítani és meggyőzni, hogy ő a jobb megoldás a problémákra, ezt pedig példaértékű viselkedéssel lehet elősegíteni, nem hagyva magán támadó felületet. Mert egyszerűen emiatt nem fogják komolyan venni az emberek, és azt fogják mondani, hogy hát ez a magyar Péter sem különb.
[/quote]
Ezért is mondta ezután azt, amit ferni is írt. Be kell látnia, hogy ezek már nem férnek bele. Nálam ezzel az ügy letudva.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hát igen, csak 10 millió magyar ember lakik itt, és szerintem a többségnek ez pont nem egy olyan tulajdonság, hogy elmegy magánemberkènt bulizni, hogy jajj de jó, milyen szimpi, hanem hamarabb fogják azt mondani, hogy egy diszkós köcsög, és így hogy akarja vezetni az országot.BlancoMark írta:En meg szeretnem ha a hatunk mogonk hagynank ezt a mentalitast ami azt sugallja, hogy a politikai elit es a tarsadalom maradek resze ket kulon kasztba tartozik. Nekem nagyon is szimpatikus, hogy a politikai sikerei ellenere nem patikamerlegen szamolja ki az eletenek minden egyes lepeset, hanem ha Magyar Peter mint maganszemely szorakozni szeretne, akkor Magyar Peter elmegy az atlagmagyarral bulizni, langost enni, biciklizni stb.Realista24 írta:
A lényeg amit ezzel mondani akarok, hogy vékony az a pallèr, amin most ő van, neki kiváltképpen vigyázni kellene arra, hogy mikor mit csinál, mert könnyen felhasználják ellene, neki most bizalmat kell építeni, fidesz szavazókat kell átállítani és meggyőzni, hogy ő a jobb megoldás a problémákra, ezt pedig példaértékű viselkedéssel lehet elősegíteni, nem hagyva magán támadó felületet. Mert egyszerűen emiatt nem fogják komolyan venni az emberek, és azt fogják mondani, hogy hát ez a magyar Péter sem különb.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem hát! Mindenki Pétere..kiserik írta: Hergel a jó fene az.
- h3x0r
Nem pont ez a hatalom celja? Van az a szavazoreteg, aki kiszolgaltatott nekik, vannak akiket felelemben tartanak, vannak akiket megvesznek kilora es ott van az a reteg, akiket sehogy nem tudnak meggyozni, viszont elerik azt, hogy pont igy gondolkozzanak; hogy osszemosd a 60-as tablanal 75-el gyorshajtot azzal, aki bedrogozva versenyez a varosaban. Szar az osszes, egyik se jobb a masiknal, inkabb nem is erdekel ez az egesz politika, csinaljanak amit akarnak.Realista24 írta: Ahogy sokszor írtam, egyik sem jobb a másiknál.
Hergel a jó fene az. Én csak azt kérem, hogy ha jobb akar lenni, mint a hazug Fidesz, akkor ne hazudjon ő is. A Telex interjúban elmondja, hogy micsoda törvènytelenség a búvárokat ilyen veszélyes munkára utasítani és neki megvannak az üzenetek, aztán a valóság meg ez: https://telex.hu/belfold/2024/07/24/mag ... duna-mobil És ez Telex.
Ha elveszíti a médiumokat, akik felfuttatták, akkor hiába a Meta kapcsolat, sokan fogják otthagyni. Emellett egy hiteltelen emberre, pártra hogyan add le a voksodat? 2 év az EP-ben. Kíváncsi vagyok, hogy pár kérdésben hogyan fognak szavazni, mert ha ott is szembemennek a korábbi szavaival/ígéreteivel, akkor jól rábasztunk...
Ui: ha valakinek nem lenne világos, nekem nem azzal van a bajom, hogy bulizott, táncolt, bepiált, telefonokat dobált Dunába. Ez nálam simán beleférne.
Ha elveszíti a médiumokat, akik felfuttatták, akkor hiába a Meta kapcsolat, sokan fogják otthagyni. Emellett egy hiteltelen emberre, pártra hogyan add le a voksodat? 2 év az EP-ben. Kíváncsi vagyok, hogy pár kérdésben hogyan fognak szavazni, mert ha ott is szembemennek a korábbi szavaival/ígéreteivel, akkor jól rábasztunk...
Ui: ha valakinek nem lenne világos, nekem nem azzal van a bajom, hogy bulizott, táncolt, bepiált, telefonokat dobált Dunába. Ez nálam simán beleférne.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- BlancoMark
En meg szeretnem ha a hatunk mogonk hagynank ezt a mentalitast ami azt sugallja, hogy a politikai elit es a tarsadalom maradek resze ket kulon kasztba tartozik. Nekem nagyon is szimpatikus, hogy a politikai sikerei ellenere nem patikamerlegen szamolja ki az eletenek minden egyes lepeset, hanem ha Magyar Peter mint maganszemely szorakozni szeretne, akkor Magyar Peter elmegy az atlagmagyarral bulizni, langost enni, biciklizni stb.Realista24 írta:Papíron nem az, amúgy az.Santi írta:
Nem miniszterelnök jelölt. Vagy lemaradtam és már 26-ot írunk?
EP képviselőjelölt/listavezető volt és lett, egyelőre a pártjának alelnöke és ennyi.
Majd ha miniszterelnök jelölt lesz meglátjuk hogy viseli magát. Amúgy addig még az is benne van, hogy az végül nem is ő lesz.
Túloldalakon durvább dolgokat csinálnak ettől ep képvielők és alelnökök. MP még bulizni se tud rendesen, mint a nagyok. Hol a yacht, hol van a kokó és a kurvák?
Beszélt erről is pár napja.Realista24 írta:Nem gondoltam volna, hogy én fogok ilyet írni, de a teljes képet nézve, a cikkeket és nyilatkozatokat elolvasva, elég aggasztó MP viselkedése.ferni írta: egyiknél diszkós sztori van meg elvett telefon, a másiknál meg millárd eurós hitelek meg ennek százszorosa ellopva
de akadjunk le a diszkós sztorinál
Eleve mi a tokomnek megy egy miniszterelnök jelölt az Ötkertbe bulizni? Ha már elmegy, miért pial, ha nem birja és nem bír viselkedni?
Vagy ferni, most szerinted neki mindent lehet és mindent el lehet nézni mert a Fidesz tizeniksz éve lop csal hazudik?
https://www.youtube.com/live/Om-qnx25RWM
Timestamp alapján 16:10től.
Korrekt módon elmondta, hogy Magyar Péter mint magánszemélynek meg kell szűnnie, a családjának marad meg max, ezt el kell fogadnia.
Bele se tudunk gondolni milyen helyzetbe került pár hónap alatt és folyamat képes az önreflexióra, ami eléggé hiányzik a kormányunkból.
Nem tökéletes MP, de ezeket le kell váltani és megadni neki az esélyt, mert minden egyes év csak lejjebb tapossa az országot a Fidesz alatt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Papíron nem az, amúgy az.Santi írta:Nem miniszterelnök jelölt. Vagy lemaradtam és már 26-ot írunk?Realista24 írta:
Nem gondoltam volna, hogy én fogok ilyet írni, de a teljes képet nézve, a cikkeket és nyilatkozatokat elolvasva, elég aggasztó MP viselkedése.
Eleve mi a tokomnek megy egy miniszterelnök jelölt az Ötkertbe bulizni? Ha már elmegy, miért pial, ha nem birja és nem bír viselkedni?
Vagy ferni, most szerinted neki mindent lehet és mindent el lehet nézni mert a Fidesz tizeniksz éve lop csal hazudik?
EP képviselőjelölt/listavezető volt és lett, egyelőre a pártjának alelnöke és ennyi.
Majd ha miniszterelnök jelölt lesz meglátjuk hogy viseli magát. Amúgy addig még az is benne van, hogy az végül nem is ő lesz.
Túloldalakon durvább dolgokat csinálnak ettől ep képvielők és alelnökök. MP még bulizni se tud rendesen, mint a nagyok. Hol a yacht, hol van a kokó és a kurvák?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nem miniszterelnök jelölt. Vagy lemaradtam és már 26-ot írunk?Realista24 írta:Nem gondoltam volna, hogy én fogok ilyet írni, de a teljes képet nézve, a cikkeket és nyilatkozatokat elolvasva, elég aggasztó MP viselkedése.ferni írta: egyiknél diszkós sztori van meg elvett telefon, a másiknál meg millárd eurós hitelek meg ennek százszorosa ellopva
- BlancoMark
Egeszen hihetetlen, hogy nem latod, hogy mennyire kettos mercet alkalmazol. Mindig borzaszto ijesztonek gondolom amikor valaki keptelen az onreflexiora, plane azok utan, hogy itt sokan a sok farasztas utan is joszandekuan kozlik veled a dolgokat. Nekem mar sajnos elment a kedvem a topiktol a korrektseg hianya miatt.kiserik írta: Azért Mindenki Pétere kezdhetne valamit az igaz mondással meg ezzel a diszkós sztorival is...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem gondoltam volna, hogy én fogok ilyet írni, de a teljes képet nézve, a cikkeket és nyilatkozatokat elolvasva, elég aggasztó MP viselkedése.ferni írta: egyiknél diszkós sztori van meg elvett telefon, a másiknál meg millárd eurós hitelek meg ennek százszorosa ellopva
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema