Egyéb sportok

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. július 30., kedd 11:41

hehetheoriginal írta: semmi eletjaradek? :roll: az a fasza dolog, meg hogy beirhatod a plusz 2 vagy hany pontot az egyetemi felvetelidbe egy arany utan :lol:
Van életjáradék, ráadásul érmenként. Volt anno hír Kozák Danutáról, hogy 35 éves korától, közel 3 millió életjáradékot kap havonta, az érmei után.

Ezen kívül pedig természetesen megkapta az egy összegű pénzt is mindig.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 30., kedd 11:18

semmi eletjaradek? :roll: az a fasza dolog, meg hogy beirhatod a plusz 2 vagy hany pontot az egyetemi felvetelidbe egy arany utan :lol:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 30., kedd 11:16

Az olimpikonok díjazása 2024-ben:
hely: 55 millió forint
hely: 39,27 millió forint
hely: 32,35 millió forint
hely: 23,65 millió forint
hely: 15,73 millió forint
hely: 12,54 millió forint
hely: 6,27 millió forint
hely: 3,08 millió forint

A paralimpiai pénzjutalom 2024-ben:
hely: 27,5 millió forint
hely: 19,635 millió forint
hely: 15,675 millió forint
hely: 11,825 millió forint
hely: 7,865 millió forint
hely: 6,27 millió forint
hely: 3,135 millió forint
hely: 1,54 millió forint
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. július 30., kedd 11:01

Ez teljesen tiszta előzés volt, még vállaznia sem kellett. Helyet hagyott, még országútiban is beleférne egy ilyen a sprintben.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. július 30., kedd 10:46

Nem tudom mik a büntetések a kerékpárban, de egy ilyen forma 1-es 5mp-et megérdemelt volna azért.

Más kérdés, hogy a francia láthatóan teljesen el volt készülve az erejével, azért is érte utol, az eset után meg sem próbálta üldözni, teljesen higanymozgása volt, örült a célbaérésnek szerintem.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 30., kedd 10:08

nmate írta:
babaking írta: Tegnap az utolsó előzése elég kemény volt, nálam belefért (meg ahogy látom a sportbíróknál is)
Simán belefért, a francia nagyon sok hibát vétett ott és előtte is, Pidcock meg tartotta az ívet, nem húzta rá.
https://youtu.be/ekv789zIHbM

Sztem ez sima előzés volt. Teljesen a fal mellett ment amennyire lehetett, a másik volt bamba inkább.
De legkésőbb az egyenesben fix megette volna, picit felesleges kockázat volt.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2024. július 30., kedd 9:44

nmate írta:
babaking írta: Nagyon kemény a srác. Talán tavaly a touron volt egy szakasz ahol mindenkit állvahagyott lefelé. Kiskorban a montizás olyan alapokat ad, ami szerintem nemcsak szakágakon de akár sportágakon is átível.
Jaja, 2 éve, aztán a lejtőzés után egy Alpe D’Huez-t is megmászott még és meg is nyerte a szakaszt.
babaking írta: Tegnap az utolsó előzése elég kemény volt, nálam belefért (meg ahogy látom a sportbíróknál is)
Simán belefért, a francia nagyon sok hibát vétett ott és előtte is, Pidcock meg tartotta az ívet, nem húzta rá.
Francia fejben sem volt ott teljesen szerintem, mert leadott 40+ másodpercet - csodálkoztam, hogy nem zuhant meg és maradt állva. Csak azért volt esélye, mert Pidcockból annyit kivett az üldözés, hogy nem tudta állvahagyni.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. július 30., kedd 9:12

babaking írta: Nagyon kemény a srác. Talán tavaly a touron volt egy szakasz ahol mindenkit állvahagyott lefelé. Kiskorban a montizás olyan alapokat ad, ami szerintem nemcsak szakágakon de akár sportágakon is átível.
Jaja, 2 éve, aztán a lejtőzés után egy Alpe D’Huez-t is megmászott még és meg is nyerte a szakaszt.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 30., kedd 9:05

nmate írta:
babaking írta: Mekkora verseny volt ez a férfi xc ( hegyikerékpát :mrgreen: ) :salute: :salute:
Nem sokan kezelnek úgy bringát a vilagon, mind Pidcock és még lába is van hozzá.

Lejtőzés Kaliforniában.
igy lehet gyorsan begyujteni egy jo darwin dijat :lol:
thereisonly1ronaldo

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2024. július 30., kedd 8:59

nmate írta:
babaking írta: Mekkora verseny volt ez a férfi xc ( hegyikerékpát :mrgreen: ) :salute: :salute:
Nem sokan kezelnek úgy bringát a vilagon, mind Pidcock és még lába is van hozzá.

Lejtőzés Kaliforniában.
Nagyon kemény a srác. Talán tavaly a touron volt egy szakasz ahol mindenkit állvahagyott lefelé. Kiskorban a montizás olyan alapokat ad, ami szerintem nemcsak szakágakon de akár sportágakon is átível.

Tegnap az utolsó előzése elég kemény volt, nálam belefért (meg ahogy látom a sportbíróknál is)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 30., kedd 8:50

hehetheoriginal írta: Bocs még egy kérdés: ezek a vívók miért kiabalnak annyira?
Ennyi extra energiát lehetne a sportba is fektetni talán, akkor jobban menne... :coffee:
El kell hitetni a bírókkal, hogy ők hozták a pontot.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 30., kedd 7:49

Bocs még egy kérdés: ezek a vívók miért kiabalnak annyira?
Ennyi extra energiát lehetne a sportba is fektetni talán, akkor jobban menne... :coffee:
thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 30., kedd 7:41

Vki mormoljon mar ide vmi infot, mit varhatunk, mi a realitás olimpian? Arany nelkuli lesz? Nekem van egy ilyen erzesem (Tudjuk viktyornal csak ez szamit)
thereisonly1ronaldo

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. július 30., kedd 5:29

Lejtőzés Kaliforniában.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2024. július 29., hétfő 19:30

cart írta: Általánosságban megfigyelhető hogy az ázsiaiak elkezdték letarolni a kevésbé mainstream sportokat ahol eddig jól szerepeltünk például a lövészet. Alapból szerintem Európa elég gyengén fog szerepelni.
tényleg érdekes

pl vívásban a 6 egyéni számból 1 európai győztes lesz csak valószínűleg, a női kardban...
a többi távol-keleti, agy amerikai

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. július 29., hétfő 18:40

Kínai női vizilabda...
3-1re mennek a hollandok ellen.
Azért az nem semmi.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. július 29., hétfő 18:39

Realista24 írta:
zsuninnyo írta:

Egy profi focista meg nem tudja eltalalni a 7 meteres kaput 11 meterrol :).
Egyebkent en is csodalkoztam, de elvileg a pontrendszere megengedi azt, hogy mindenki a legdurvabb trukkjet mutassa be, ami nyilvan nem rutinfeladat, ezert belehibaznak. Szoval mindig azt probaljak meg, nem a biztos trukkoket. Az, hogy milyen trukk milyen nehez, na arrol mar fingom sincs, volt hogy nem is lattam mi volt benne a trukk, csak annyit lattam, hogy felugrik a korlatra meg le. Aztan csodalkoztam ebben mi a nagy szam.
A hasonlat tetszik, es el is fogadom.

De ahogy irtam, az indulok 80%nal lattam mar ugyesebbet a helyi parkban, nem beszelve az ilyen videokrol, pont azert amit te is irsz.
Pl. egy uszasnal vagy futasnal, az utolso is olyat produkalt, amire nem hinnem, hogy sokan kepesek.
Nem vitatom, nekem is fura azert irtam. Peldaul nekem az indulok kora is erdekes, lanyoknal ilyen 14-18evesek vannak. Gondolom meg ki kene nonie magat a dolognak.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 29., hétfő 18:35

zsuninnyo írta:
Realista24 írta: Nezem ezt a gördeszkat...nem ertek hozza, de eskü a parkokban komolyabb arcokat es mutatvanyokat latok, mint amiken ezek a sracok elhasalnak elsore.

Hat egy korlaton nem tudnak lejonni eses nelkul.
Egyebkent en is csodalkoztam, de elvileg a pontrendszere megengedi azt, hogy mindenki a legdurvabb trukkjet mutassa be, ami nyilvan nem rutinfeladat, ezert belehibaznak. Szoval mindig azt probaljak meg, nem a biztos trukkoket. Az, hogy milyen trukk milyen nehez, na arrol mar fingom sincs, volt hogy nem is lattam mi volt benne a trukk, csak annyit lattam, hogy felugrik a korlatra meg le. Aztan csodalkoztam ebben mi a nagy szam.
A hasonlat tetszik, es el is fogadom.

De ahogy irtam, az indulok 80%nal lattam mar ugyesebbet a helyi parkban, nem beszelve az ilyen videokrol, pont azert amit te is irsz.
Pl. egy uszasnal vagy futasnal, az utolso is olyat produkalt, amire nem hinnem, hogy sokan kepesek.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. július 29., hétfő 18:27

Realista24 írta: Nezem ezt a gördeszkat...nem ertek hozza, de eskü a parkokban komolyabb arcokat es mutatvanyokat latok, mint amiken ezek a sracok elhasalnak elsore.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 29., hétfő 18:12

Nezem ezt a gördeszkat...nem ertek hozza, de eskü a parkokban komolyabb arcokat es mutatvanyokat latok, mint amiken ezek a sracok elhasalnak elsore.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: