En pont azt olvastam, hogy osszeadodik, tehat az aranyakert ezustokert es bronzokert jaro eletjaradek osszeget kapjak havonta. Remelem tenyleg igy van.Realista24 írta:
Brutto 418ezer az eletjaradek, es csak egyszer jar, nem adodik ossze.
Ezusterem utan ennek 70%-a, bronz utan 50%-a jar.
Az összeg mindig az atlagjovedelemhez van igazitva, igy elvileg novekszik minden evben.. Az osszeg 35 eves kortol eletuk vegeig jar.
A Danutas hirben az aranyak szamat felszoroztak az eletjaradekkal, ami a mostani cikk szerint fals.
Hogy melyik az igaz, azt en passzolom.
Egyéb sportok
Re: Egyéb sportok
Úgy tudom, hogy valamennyivel több jár a második arany után mint 1-nel, de 3 aranyért nem jár 3x-os pénz.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
azt garantálom, hogy milliós életjáradékok vannak, pl aki férfi tripla vizilabda olimpiai arannyal mászkálgat a hétköznapokban...
kajak-kenusok se panaszkodhatnak.
kajak-kenusok se panaszkodhatnak.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Brutto 418ezer az eletjaradek, es csak egyszer jar, nem adodik ossze.tibi18 írta:Van életjáradék, ráadásul érmenként. Volt anno hír Kozák Danutáról, hogy 35 éves korától, közel 3 millió életjáradékot kap havonta, az érmei után.hehetheoriginal írta: semmi eletjaradek? az a fasza dolog, meg hogy beirhatod a plusz 2 vagy hany pontot az egyetemi felvetelidbe egy arany utan
Ezen kívül pedig természetesen megkapta az egy összegű pénzt is mindig.
Ezusterem utan ennek 70%-a, bronz utan 50%-a jar.
Az összeg mindig az atlagjovedelemhez van igazitva, igy elvileg novekszik minden evben.. Az osszeg 35 eves kortol eletuk vegeig jar.
A Danutas hirben az aranyak szamat felszoroztak az eletjaradekkal, ami a mostani cikk szerint fals.
Hogy melyik az igaz, azt en passzolom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Olimpiai sportágban, ha van országos 1-3 helyezésed, akkor jár a plusz pont.
Illetve amivel szintén kevered, mert geciöreg vagy, mint én.. A mi rendszerünkben nem az 500-as pontrendszer volt még, engem anno 120 ponttal vettek fel gazdasági vonalra, államira. Ami átfordítva a jelenlegi rendszerbe 400 pluszos kb. Ami akkor 2-5 pont volt, most 20.
De pl az akkor TF-re felvételi nélkül felvettek, ha olimpiai sportágban országos 1-3 helyezésed volt. Lehet ez még most is így van.
Illetve amivel szintén kevered, mert geciöreg vagy, mint én.. A mi rendszerünkben nem az 500-as pontrendszer volt még, engem anno 120 ponttal vettek fel gazdasági vonalra, államira. Ami átfordítva a jelenlegi rendszerbe 400 pluszos kb. Ami akkor 2-5 pont volt, most 20.
De pl az akkor TF-re felvételi nélkül felvettek, ha olimpiai sportágban országos 1-3 helyezésed volt. Lehet ez még most is így van.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Valószínűleg, ha úszóként van 4 aranyad, akkor országos bajnokságon is van, szóval fog járni. De elméletben előfordulhat ez, igen.
- hehetheoriginal
meglepődtem...Közvetett ismerősi körömben
tehát ha pl úszóként van 4 aranyam pl, és felvételizek 18 évesen egyetemre, akkor nem jár pont meg semmi se
thereisonly1ronaldo
- nmate
Az mindig is diákolimpia volt. OB-n ha indulsz olimpiai sportágban és 1-3 helyen végzel, akkor kapni talán 20 pontot is. Közvetett ismerősi körömben van egy bagázs, akik emiatt curlingeztek.
- hehetheoriginal
most megnéztem, sztem kiszedték és ez kurvagázAnthony írta:Kevered a diákolimpiával.hehetheoriginal írta: semmi eletjaradek? az a fasza dolog, meg hogy beirhatod a plusz 2 vagy hany pontot az egyetemi felvetelidbe egy arany utan
Az olimpiai játékokon, siketlimpián, paralimpián, sakkolimpián szerzett arany-, ezüst- vagy bronzérem 500 pontot ér.
tisztán emlékszem mikor én felvételiztem, ott volt, hogy 5 pont vagy hány olimpiai aranyért
thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kevered a diákolimpiával.hehetheoriginal írta: semmi eletjaradek? az a fasza dolog, meg hogy beirhatod a plusz 2 vagy hany pontot az egyetemi felvetelidbe egy arany utan
Az olimpiai játékokon, siketlimpián, paralimpián, sakkolimpián szerzett arany-, ezüst- vagy bronzérem 500 pontot ér.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Van életjáradék, ráadásul érmenként. Volt anno hír Kozák Danutáról, hogy 35 éves korától, közel 3 millió életjáradékot kap havonta, az érmei után.hehetheoriginal írta: semmi eletjaradek? az a fasza dolog, meg hogy beirhatod a plusz 2 vagy hany pontot az egyetemi felvetelidbe egy arany utan
Ezen kívül pedig természetesen megkapta az egy összegű pénzt is mindig.
- hehetheoriginal
semmi eletjaradek? az a fasza dolog, meg hogy beirhatod a plusz 2 vagy hany pontot az egyetemi felvetelidbe egy arany utan
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az olimpikonok díjazása 2024-ben:
hely: 55 millió forint
hely: 39,27 millió forint
hely: 32,35 millió forint
hely: 23,65 millió forint
hely: 15,73 millió forint
hely: 12,54 millió forint
hely: 6,27 millió forint
hely: 3,08 millió forint
A paralimpiai pénzjutalom 2024-ben:
hely: 27,5 millió forint
hely: 19,635 millió forint
hely: 15,675 millió forint
hely: 11,825 millió forint
hely: 7,865 millió forint
hely: 3,135 millió forint
hely: 1,54 millió forint
hely: 55 millió forint
hely: 39,27 millió forint
hely: 32,35 millió forint
hely: 23,65 millió forint
hely: 15,73 millió forint
hely: 12,54 millió forint
hely: 3,08 millió forint
A paralimpiai pénzjutalom 2024-ben:
hely: 27,5 millió forint
hely: 19,635 millió forint
hely: 15,675 millió forint
hely: 11,825 millió forint
hely: 7,865 millió forint
hely: 3,135 millió forint
hely: 1,54 millió forint
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez teljesen tiszta előzés volt, még vállaznia sem kellett. Helyet hagyott, még országútiban is beleférne egy ilyen a sprintben.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem tudom mik a büntetések a kerékpárban, de egy ilyen forma 1-es 5mp-et megérdemelt volna azért.
Más kérdés, hogy a francia láthatóan teljesen el volt készülve az erejével, azért is érte utol, az eset után meg sem próbálta üldözni, teljesen higanymozgása volt, örült a célbaérésnek szerintem.
Más kérdés, hogy a francia láthatóan teljesen el volt készülve az erejével, azért is érte utol, az eset után meg sem próbálta üldözni, teljesen higanymozgása volt, örült a célbaérésnek szerintem.
https://youtu.be/ekv789zIHbMnmate írta:Simán belefért, a francia nagyon sok hibát vétett ott és előtte is, Pidcock meg tartotta az ívet, nem húzta rá.babaking írta: Tegnap az utolsó előzése elég kemény volt, nálam belefért (meg ahogy látom a sportbíróknál is)
Sztem ez sima előzés volt. Teljesen a fal mellett ment amennyire lehetett, a másik volt bamba inkább.
De legkésőbb az egyenesben fix megette volna, picit felesleges kockázat volt.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Francia fejben sem volt ott teljesen szerintem, mert leadott 40+ másodpercet - csodálkoztam, hogy nem zuhant meg és maradt állva. Csak azért volt esélye, mert Pidcockból annyit kivett az üldözés, hogy nem tudta állvahagyni.nmate írta:Jaja, 2 éve, aztán a lejtőzés után egy Alpe D’Huez-t is megmászott még és meg is nyerte a szakaszt.babaking írta: Nagyon kemény a srác. Talán tavaly a touron volt egy szakasz ahol mindenkit állvahagyott lefelé. Kiskorban a montizás olyan alapokat ad, ami szerintem nemcsak szakágakon de akár sportágakon is átível.
Simán belefért, a francia nagyon sok hibát vétett ott és előtte is, Pidcock meg tartotta az ívet, nem húzta rá.babaking írta: Tegnap az utolsó előzése elég kemény volt, nálam belefért (meg ahogy látom a sportbíróknál is)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- nmate
Jaja, 2 éve, aztán a lejtőzés után egy Alpe D’Huez-t is megmászott még és meg is nyerte a szakaszt.babaking írta: Nagyon kemény a srác. Talán tavaly a touron volt egy szakasz ahol mindenkit állvahagyott lefelé. Kiskorban a montizás olyan alapokat ad, ami szerintem nemcsak szakágakon de akár sportágakon is átível.
Simán belefért, a francia nagyon sok hibát vétett ott és előtte is, Pidcock meg tartotta az ívet, nem húzta rá.babaking írta: Tegnap az utolsó előzése elég kemény volt, nálam belefért (meg ahogy látom a sportbíróknál is)
- hehetheoriginal
igy lehet gyorsan begyujteni egy jo darwin dijatnmate írta:Nem sokan kezelnek úgy bringát a vilagon, mind Pidcock és még lába is van hozzá.babaking írta: Mekkora verseny volt ez a férfi xc ( hegyikerékpát )
Lejtőzés Kaliforniában.
thereisonly1ronaldo
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nagyon kemény a srác. Talán tavaly a touron volt egy szakasz ahol mindenkit állvahagyott lefelé. Kiskorban a montizás olyan alapokat ad, ami szerintem nemcsak szakágakon de akár sportágakon is átível.nmate írta:Nem sokan kezelnek úgy bringát a vilagon, mind Pidcock és még lába is van hozzá.babaking írta: Mekkora verseny volt ez a férfi xc ( hegyikerékpát )
Lejtőzés Kaliforniában.
Tegnap az utolsó előzése elég kemény volt, nálam belefért (meg ahogy látom a sportbíróknál is)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.