KH___Samy___ írta: Par perc es ott van a szamladon a love. Melyik banknal vagy?
megjott kozben, 1,5 ora volt az atfutas kb.
de legalabb nem csesztem el
koszva gyors valaszokat
HozzászólásSzerző: pátkán » 2024. augusztus 2., péntek 10:07
KH___Samy___ írta: Par perc es ott van a szamladon a love. Melyik banknal vagy?
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 2., péntek 9:58
Általában azonnali, de láttam már olyat, hogy nem azonnal utalt valamiért a rendszer, de akkor az appban se láttad még, hogy mennyit vitték vissza.pátkán írta: Ezeknel a repontoknal milyen gyors a visszautalas?
Mert ha azonnali akkor valamit jol elcsesztem...
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. augusztus 2., péntek 9:55
Nekem fél pillanat alatt jött az sms.pátkán írta: Ezeknel a repontoknal milyen gyors a visszautalas?
Mert ha azonnali akkor valamit jol elcsesztem...
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. augusztus 2., péntek 9:51
HozzászólásSzerző: pátkán » 2024. augusztus 2., péntek 9:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 30., kedd 19:50
Csak logikai bukfencek, ne legyel ilyen negativ.Süti írta: De jo lesz hogy végre wireless meg F1 kormány lesz a négy tonnás járműben amibe annyit lehet pakolni mint egy átlagos családi kombiba, és jobb ha nem mész vele autómosóba. Hibátlan prioritások.
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. július 30., kedd 19:49
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. július 30., kedd 18:29
Teslánál vannak ilyen logikai bukfencek. Akkor lesz értelme (meg a yoke kormánynak), mikor bevezetik (jelenleg a Cybertruckban van) a kormány és a kerék közti wireless kapcsolatot és úgy fog működni, mint az F1-es autóknál, azaz max 90 fokot kell majd tekerni a kormányon.h3x0r írta: Ha mar Tesla, a youtube feldobta a VR model 3 performance videojat
Nem uj hir, tudom, de meg mindig erthetetlen melyik idiota talalta ki, hogy az index a kormanyon legyen gombok formajaban?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. július 30., kedd 18:12
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. július 30., kedd 17:54
Ad 1: rendszeresen ír valami okos cikket arról, hogy Amerikában a szoftverfrissítést ""visszahívásnak"" nevezik havi rendszerességgel jönnek a ""visszahívások""hehetheoriginal írta: meanwhile roncsautó kiseriknek:
https://index.hu/gazdasag/2024/07/30/te ... omos-auto/
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. július 30., kedd 16:42
True story.Santi írta: Ha veled csalja a párját, akkor nem ribanc, ha téged megcsal, akkor ribanc.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. július 30., kedd 16:26
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. július 30., kedd 16:06
Az a Bravo magazinban volt. Vagyis egy haverom mesélte.hehetheoriginal írta: popcorn magazin szex szerelem gyengedseg rovat geci.
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. július 30., kedd 15:43
1. Ribanch3x0r írta: aki egy buliban mindenkivel osszenyal meg aki a fel oltozonek mar megvolt.
Valaki megcsalja a parjat, majd osszejon az illetovel, akitol kesobb gyerekei is szuletnek. Eleteben egyutt volt 2 pasival, de csak mert nem tortent meg egy 2 perces beszelgetes, automatikusan ribanc lesz? Nem gondolom. Nyilvan egy kapcsolatban nem elfogadott valakit megcsalni, meg nem is kell ezt normalizalni, sokkal korrektebb szakitani, majd osszejonni az ujjal.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 30., kedd 11:16
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. július 30., kedd 10:53
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 30., kedd 10:30
Leirtam ezt is.Realista24 írta:Azt irtam, hogy jelen esetben. Szoval megint 0. ;)Halfkey írta: Azért a két szituációdra is elég szájbarágósan kellett válaszolni pedig az előzőekből kiderült már, szóval magadat sem kell teljesen felmenteni ;)
Érdekes egyébként hogy ennyire megérintett a téma, voltál ilyenben érintve most vagy korábbi kapcsolatodban? Ha bevállalod, kíváncsi lennék a sztoridra.
A tema azert "erintett" meg ennyire, mert jon miro, aki siman leribancozza az embert, ugy hogy semmit nem tud a kialakult elethelyzetrol. Igy kivancsi lettem, hogyan nezne ki ez a sajat eletere vetitve.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 30., kedd 10:27
True story.Santi írta: Ha veled csalja a párját, akkor nem ribanc, ha téged megcsal, akkor ribanc.
HozzászólásSzerző: cart » 2024. július 30., kedd 10:21
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem