Egyéb sportok
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Egyéb sportok
Vízilabdában mi ez a beszari tesze-tosza játék. Ez így necces lesz nagyon pedig lehetne itt bőven nyerni. Na hajrá egy jó utolsó negyeddel még meglehet csinálni!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Titokban biztos nyomta keményen ezek alapján, de remélem megnyeri aztán mutatja a fakkot a médiának.
Nem illik.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Ez a Milák az úszás Verstappenje?
Eddig azt hittem nem is indul. Igazi vak olimpia néző vagyok, bocs.
Eddig azt hittem nem is indul. Igazi vak olimpia néző vagyok, bocs.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Reméljük nem is sírja el magát egy kihagyott ziccer után.Bencze írta: Kovetkezo meccsen talan nem rohogcselnek a kapusba bombazott ziccerek utan ahogy az elejen tette a jobbszelso csaj
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Kovetkezo meccsen talan nem rohogcselnek a kapusba bombazott ziccerek utan ahogy az elejen tette a jobbszelso csaj
Meg mennyit hibázott nem minden az hogy mennyi gólt dob.Kercsó írta:mondjuk pont őt nem lehet szidni, mert 9 gólt vállalt ma. a végén kihagyott egy büntetőt, de a társak rengeteg ziccert kihagytak előtte... a védekezés volt iszonyat gyengep.csabi1 írta: Klujber Katrinnal amugy mi van?
Most is gyenge volt.
Amúgy ezek a bírók te.Az utolsó percekben minimum két pirosat még meg sem néztek a bírók.
A franciák ellen is gyengus volt a brazilok ellen is az volt szerintem.
Amúgy a védekezés volt nagyon gyenge csapatszinten.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- tibi18
Az első fordulóban 3-al kaptak ki a hollandoktól, a másodikban verték a spanyolokat. Most x. 1996 óta minden Olimpián ott vannak. A legtöbb légiós Romániában játszik, BL vagy EL csapatban. Ettől függetlenül ütni kellett volna őket, főleg az emberelőnyös végjáték miatt..
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
eredmenyek.com-on 1 jatekosuk neve mellett van klubcimer feltuntetve.nzooli93 írta: Hat bírók ide, vagy oda, azert egy afrikai csapatot illett volna kézilabdában megverni.
Gondolom mind otthon jatszik,egy nem tul komoly bajnokságban
spanyolok es hollandok ellen kellene egy gyozelem-x kombo, akkor nincs gond, de itt ma egy gyozelemmel nagyon kenyelmes lett volna.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
mondjuk pont őt nem lehet szidni, mert 9 gólt vállalt ma. a végén kihagyott egy büntetőt, de a társak rengeteg ziccert kihagytak előtte... a védekezés volt iszonyat gyengep.csabi1 írta: Klujber Katrinnal amugy mi van?
Most is gyenge volt.
Amúgy ezek a bírók te.Az utolsó percekben minimum két pirosat még meg sem néztek a bírók.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Angola amúgy már az ezelőtti Olimpián is majdnem továbbment amúgy.
De akkor is.
De akkor is.
- nzooli93
Hat bírók ide, vagy oda, azert egy afrikai csapatot illett volna kézilabdában megverni.
- Kercsó
a női kézilabda válogatott lejátszotta az olimpia legszarabb meccsét
vezettek 5 góllal. utána olyan szintű áramszünet következett, amin lesz mit elemezni
legalább 2 piroslapot és 3x 2 percet úszott meg Angola, de ezt a hígfos játékot/taktikát nem lehet rá fogni a bírókra.
ezt a 31-31-t nem teszik ki a kirakatba
vezettek 5 góllal. utána olyan szintű áramszünet következett, amin lesz mit elemezni
legalább 2 piroslapot és 3x 2 percet úszott meg Angola, de ezt a hígfos játékot/taktikát nem lehet rá fogni a bírókra.
ezt a 31-31-t nem teszik ki a kirakatba
#whatisyourexcuse
Klujber Katrinnal amugy mi van?
Most is gyenge volt.
Most is gyenge volt.
- Kercsó
én mindenhol úgy olvastam, az életjáradék az érmek számával van felszorozva.
például az ötszörös arany-, háromszoros ezüst- és kétszeres bronzérmes tornászlegenda, Keleti Ágnes havi 3 269 160 forintot
Kozák Danuta hat arany, egy ezüst és egy bronzéremmel havi 2 905 920 forintot kap
Havi 2+ millió forintot kellene kapjon ő is, pont mint Katinka
például az ötszörös arany-, háromszoros ezüst- és kétszeres bronzérmes tornászlegenda, Keleti Ágnes havi 3 269 160 forintot
Kozák Danuta hat arany, egy ezüst és egy bronzéremmel havi 2 905 920 forintot kap
Tusup készül perelni, mert Katinka a nagyapját nevezte meg edzőnek, aki az olimpiai aranyaknál segítette a felkészülésétRealista24 írta: Tusupnal volt valami az allampolgarsaggal is a jaradek kapcsan asszem.
Havi 2+ millió forintot kellene kapjon ő is, pont mint Katinka
#whatisyourexcuse
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pluszegy.hehetheoriginal írta: valahogy nem sajnálom azt az évi 1 milliárdot azoktól, akik valóban megdolgoztak érte.
nem rajtuk kell keresni és számonkérni hova tűnnek adók, támogatások, mindenféle pénzek.
Amugy meg:
https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a0400041.kor
https://jogkodex.hu/jsz/2023_106_torveny_1938200
Tusupnal volt valami az allampolgarsaggal is a jaradek kapcsan asszem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Gondolom 2leves is arra gondolt, h érmenként kellene kapnia, nem 1x.Halfkey írta: Fura lenne nekem ha egy edző 4-5x annyit kap mint sportoló, valami itt nem stimmel.
Fura lenne nekem ha egy edző 4-5x annyit kap mint sportoló, valami itt nem stimmel.
- tibi18
Tusupról is találtam cikket, aki perelni akarta a magyar államot, az edzői életjárdékért, ami edzőként, havi nettó 2.112.400.- Ft lenne neki.
Sztem, ha az anyagi motivációt is nézzük - ha a sportolók nem is -, de mondjuk nyerek egy aranyat, havi 498ezerért, majd nyerek még egyet 4 év múlva, de az összeg mondjuk csak az inflációt követi le.. 6x-os bajnokként, csak annyit kapok, mint egy 1x-es? Nekem nem állna össze, de én sem tudom mi az igazság.
Sztem, ha az anyagi motivációt is nézzük - ha a sportolók nem is -, de mondjuk nyerek egy aranyat, havi 498ezerért, majd nyerek még egyet 4 év múlva, de az összeg mondjuk csak az inflációt követi le.. 6x-os bajnokként, csak annyit kapok, mint egy 1x-es? Nekem nem állna össze, de én sem tudom mi az igazság.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
valahogy nem sajnálom azt az évi 1 milliárdot azoktól, akik valóban megdolgoztak érte.
nem rajtuk kell keresni és számonkérni hova tűnnek adók, támogatások, mindenféle pénzek.
thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
https://rtl.hu/sport/2024/07/29/parizsi ... -bronzerem
Nem olyan nehéz utána keresni..
Nem adódik össze, ezt több helyen is írják.
A Blikk szerint összeadódnak, hát mindenki higgyen akinek akar.
2009-ben kb. 900-an kapták, az államnak ez mintegy 1,2 milliárd forintjába került.
Állami szinten ez ilyen összegeket emészt fel.
Nem olyan nehéz utána keresni..
Nem adódik össze, ezt több helyen is írják.
A Blikk szerint összeadódnak, hát mindenki higgyen akinek akar.
2009-ben kb. 900-an kapták, az államnak ez mintegy 1,2 milliárd forintjába került.
Állami szinten ez ilyen összegeket emészt fel.