Ha jol emlekszek sosem volt folyamatos csokkenes aranyak szamaban az olimpiakon, egyszer egy rosszab eredmeny (Peking) becsuszott, de amugy konstans hozzak a teljesitmenyt. Ha itt nem lesz meg a 6 arany (nagyon ugy nez ki, es nem a pontokrol beszelek hanem csak az aranyakrol - bar nezhetjuk a helyezest is ha az mervadobb lehet), hanem kevesebb, vagy sokkal kevesebb, az mar egy lathato tendencia, amin el kell gondolkodni mi okoz (tudjuk mi okozza).Anthony írta: Nem lehet minden Olimpián kiemelkedő eredményeket hozni, volt egy periódus amikor domináltunk kajak-kenuban, vízildabdában, úszásban, de ezt nem lehet magától értetődőnek venni.
Viszont a női kézilabdát a Sydney-i Olimpia óta elengedtem, bennük igazán nem érdemes bízni..
Egyéb sportok
Re: Egyéb sportok
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem lehet minden Olimpián kiemelkedő eredményeket hozni, volt egy periódus amikor domináltunk kajak-kenuban, vízildabdában, úszásban, de ezt nem lehet magától értetődőnek venni.
Viszont a női kézilabdát a Sydney-i Olimpia óta elengedtem, bennük igazán nem érdemes bízni..
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Erősen alulteljesítés van eddig, mekkora fricska lenne ha csak Milák nyerne aranyat..
Persze nem ezért drukkolok, de komolyan el lehetne gondolkodni utána.
Persze nem ezért drukkolok, de komolyan el lehetne gondolkodni utána.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Hogy jobb legyen Tóth is kikapott cselgáncsban egy romántól. Megint 0 akarás a végén. Nem értem mi van a magyarokkal ezen az olimpián hogy mindenkinek teli a gatya...
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Balsors..ja nem, balfasz sors, fogd a fejed fiam ne nézd mi van a pályán.
Nem illik.
ILIC FOGTA A FEJÉT A KIHAGYOTT ZICCER UTÁN, AZÉRT NEM LÁTTA AZT AKI GÓLT DOBOTT A VÉGÉN
Benne van hogy ez kimarad, de utána amit műveltünk még szánalmasabb volt
Benne van hogy ez kimarad, de utána amit műveltünk még szánalmasabb volt
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
aztabüdös
hát, nem hiszem el az utoló 10 másodpercet
Imre Bence ezt hogy hagyta ki?
hát, nem hiszem el az utoló 10 másodpercet
Imre Bence ezt hogy hagyta ki?
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Galacticos
Atyauristen igy kikapni basszus... 6masodperccel a vege elott ziccer es kihagyjuk x-nel. Nevetseges.
- hehetheoriginal
diszkriminacio, szexizmus
amugy jol kibasznak ezek az aberralt barom ujhullamos "feministak" konkretan a nokkel....
gg hozza
amugy jol kibasznak ezek az aberralt barom ujhullamos "feministak" konkretan a nokkel....
gg hozza
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nekem csak annyi, hogy miert van kulon noi es ferfi szam mindenben? Eresszek ossze oket, aztan jol van.hehetheoriginal írta:ilyen olimpia megnyito utan van meg kerdes?Realista24 írta: Csütörtökön lesz a Imane Khelif vs Angela Carini noi bokszmeccs.
Khelifet 2023ban kizartak (egy masik bokszoloval egyetemben) mar a VB-rol, mert megbukott a nemi alkalmassagi teszten.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
nem egy meccset néztünkp.csabi1 írta:Meg mennyit hibázott nem minden az hogy mennyi gólt dob.Kercsó írta:
mondjuk pont őt nem lehet szidni, mert 9 gólt vállalt ma. a végén kihagyott egy büntetőt, de a társak rengeteg ziccert kihagytak előtte... a védekezés volt iszonyat gyenge
A franciák ellen is gyengus volt a brazilok ellen is az volt szerintem.
Amúgy a védekezés volt nagyon gyenge csapatszinten.
a brazilok ellen tényleg gyengén muzsikált, de tegnap ő volt a magyar csapat egyik legjobbja. ha valaki a gólok 1/3-ában benne van, kétlem, hogy szídni kell, mert nem tudtunk legyűrni egy angolát.
ha valakit elő lehet venni, akkor az az edző, hogy nem találta a beálló torony ellen az ellenszert + a saját beállóink se tudtak értékelhetőt nyújtani
#whatisyourexcuse
- hehetheoriginal
ilyen olimpia megnyito utan van meg kerdes?Realista24 írta: Csütörtökön lesz a Imane Khelif vs Angela Carini noi bokszmeccs.
Khelifet 2023ban kizartak (egy masik bokszoloval egyetemben) mar a VB-rol, mert megbukott a nemi alkalmassagi teszten.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csütörtökön lesz a Imane Khelif vs Angela Carini noi bokszmeccs.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
eddig meglepően szervezettek vagyunk. biztató a játék. majd a végén kell nagyon figyelni.Galacticos írta: Most foghatoak a norvegok, jo a kapusteljesitmenyunk is az elejen kar a par kihagyott sima ziccerert de jo lenne most megverni oket.
Palasics eddig a torna embere nálunk
miért nincs itt kiírva mennyi van még vissza az emberelőnyből?
vizilabdában is lesajnálták a támadóidőt...
#whatisyourexcuse
- Galacticos
Most foghatoak a norvegok, jo a kapusteljesitmenyunk is az elejen kar a par kihagyott sima ziccerert de jo lenne most megverni oket.
Most is ott vannak a Vígvári és az Ekler tesók, Tátrai Dávid is ügyes. De ki tudja, mi lesz belőlük végül.Nika91127 írta:Nem néztél az utóbbi 10 évben meccset?Professore írta: Vízilabdában mi ez a beszari tesze-tosza játék. Ez így necces lesz nagyon pedig lehetne itt bőven nyerni. Na hajrá egy jó utolsó negyeddel még meglehet csinálni!
Utánpótlásban mindig jók vagyunk, vannak tehetségeink, de nincs az a "kohézió", ami anno megvolt.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Őszintén ritkán Ettől függetlenül elég gáz ez a hozzaállás szerintem.Nika91127 írta:Nem néztél az utóbbi 10 évben meccset?Professore írta: Vízilabdában mi ez a beszari tesze-tosza játék. Ez így necces lesz nagyon pedig lehetne itt bőven nyerni. Na hajrá egy jó utolsó negyeddel még meglehet csinálni!
Utánpótlásban mindig jók vagyunk, vannak tehetségeink, de nincs az a "kohézió", ami anno megvolt.
Nem néztél az utóbbi 10 évben meccset?Professore írta: Vízilabdában mi ez a beszari tesze-tosza játék. Ez így necces lesz nagyon pedig lehetne itt bőven nyerni. Na hajrá egy jó utolsó negyeddel még meglehet csinálni!
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Amolyan Carlo féle célvízilabda?Professore írta: Vízilabdában mi ez a beszari tesze-tosza játék. Ez így necces lesz nagyon pedig lehetne itt bőven nyerni. Na hajrá egy jó utolsó negyeddel még meglehet csinálni!