Ceba helyett tényleg jó lennePad'em írta: Mario Martin is bíztató, elég éretten mozgott ott a pálya közepén. Megtartanám a felnött keretbe egy plusz beugrónak.
de minden tisztelettel Carlo felé, a saját nevelésű fiatalok beépítése nem az ő asztala
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. augusztus 1., csütörtök 20:55
Ceba helyett tényleg jó lennePad'em írta: Mario Martin is bíztató, elég éretten mozgott ott a pálya közepén. Megtartanám a felnött keretbe egy plusz beugrónak.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. augusztus 1., csütörtök 18:25
Mekkora bait. Azt hiszed valaki ráharap mi?hehetheoriginal írta: menny
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 1., csütörtök 18:13
lol menny már innétJim írta:adom mindetPad'em írta: Mario Martin is bíztató, elég éretten mozgott ott a pálya közepén. Megtartanám a felnött keretbe egy plusz beugrónak.
Védelemben Joanról már írtam. Labdabiztos, technikás, magas, remekül passzol, 16 évesen... a mi youngestünk. Tetszik.
Joan, Asencio és Jacobo Ramón a felnőtt csapattal fog edzeni Alaba felépüléséig.
mindig mondom, hogy nálunk is vannak tehetségek, csak használni kell a legjobbakat
már kapusunk is lesz Courtois után, Fran
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. augusztus 1., csütörtök 16:57
adom mindetPad'em írta: Mario Martin is bíztató, elég éretten mozgott ott a pálya közepén. Megtartanám a felnött keretbe egy plusz beugrónak.
Védelemben Joanról már írtam. Labdabiztos, technikás, magas, remekül passzol, 16 évesen... a mi youngestünk. Tetszik.
Joan, Asencio és Jacobo Ramón a felnőtt csapattal fog edzeni Alaba felépüléséig.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 1., csütörtök 16:39
Héten már a 2. ACL az ifiknél. Plusz Álvaro is lesérült, ő is hazautazik.Realista24 írta: Cesar Palacios has a ACL injury.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 1., csütörtök 14:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 1., csütörtök 13:00
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. augusztus 1., csütörtök 12:54
Nagyon ideje lenne mar hogy kijojjon az utanpotlasbol egy kiemelkedo sajat neveles. Carvajal lassan kimegy es nem marad senki.ferni írta:És ő még 3 hétig 16, lehet ezzel hypeolni...Pad'em írta:
Félelmetes mennyire nyugodtnak tűnt végig, semmi kapkodás.
Lehet tényleg nem kell senki idén hátra.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2024. augusztus 1., csütörtök 12:51
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 1., csütörtök 12:40
És ő még 3 hétig 16, lehet ezzel hypeolni...Pad'em írta:
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2024. augusztus 1., csütörtök 12:35
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 1., csütörtök 12:29
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 1., csütörtök 12:21
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. augusztus 1., csütörtök 8:50
HozzászólásSzerző: KAG » 2024. augusztus 1., csütörtök 8:41
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 1., csütörtök 8:35
igy. nem ismerem a milant, de ezzel a b/c kerettel jatekban jobbak voltunk, hatul meg kaoszkapor_89 írta: Van hosszabb összefoglaló a YT-n, nagy dolgokról senki nem maradt le
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2024. augusztus 1., csütörtök 6:06
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 1., csütörtök 4:37
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 1., csütörtök 2:33
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. július 31., szerda 17:41
Én ezt olvastam és az idézett hsz-em előtt említést is tettem arról, hogy remélem berobban valamelyikük. Vallejo feltámadásában ugyanis egyáltalán nem bízok a depressziós kihagyása után, Alaba is 10 hónapot hagy ki minimum, Militaot meg most szedjük össze, mivel tavasszal nem volt valami bíztató. A kezdetekre tehát marad a Militao/Tchouaméni - Rüdiger középső sor. Bízzunk a legjobbakban...Realista24 írta:Carlo Ancelotti: "We got Vallejo back from loan, Alaba will be back from injury, we have Asencio & Joan from Castilla who are showing good signs. The position of CB is covered."R. Carlos írta:
Én bízok benne, de a tavalyi középső sorunk sokkal acélosabb volt ennél. Nacho és Vallejo között szintek vannak, ráadásul utóbbi rendkívül sérülékeny is, így gyakorlatilag 2 védőnk maradt meg egy-két beugrósunk. Alabaról továbbra sincs hír, hogy október vagy 2025... Bízok benne, hogy megoldja, de ha realista akarok maradni vannak kétségeim.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem