Ha ennyi jo jatekosod van, aki mas csapatokban fix kezdőként 90 perceket játszana, ott elobb-utobb távozók is lesznek, mint pl Odegaard. Jovore innen is mennek majd paran sztem, de ezzel sztem nagy baj nincs, ha a legjobbak maradnak, aki nem tud szintet lepni, az mehet (nalam Rodrygo mar lephetne, v. cserepad).Ebbe semmi változás nem lesz aztán lesz aki él a 10 percével lesz aki nem, remélhetőleg jövőre edzőcsere lesz és olyan aki rotálja is a csapatot, és így néha napján jó játékot is játszunk.
Annyi, h jo lenne neha fociznank is.. Idegenben sporolosan jatszanak 60 percet, city elleni jatek sem madridba való, sot am dominans tamadojatekunk sincs.. Ezeket azert oldja meg mielőtt itt akarnank tartani elete végéig. Eddig lehetett a keretre fogni, de most megkapta mbappet, vmi latszata legyen már..Amíg bajnokságot+bl-t nyerünk, úgy h kb alig kaptunk ki, vagy esetleg még oda-vissza megrépázzuk a barcat is,addig engem az sem érdekel, ha 11 emberrel tolja csak és maradni is addig marad amíg szeretne.
Persze ez nem kis elvaras, de a Madridrol beszélünk. Nalam am Perez a kulcsfigura a csapat elen, edzore szerencsére majd mindig van 2 elheto opció.