Parbajtor, es a donto Japan ellen lesz. A franciak ellen stimmelt.Galacticos írta: Oriasit ment a kardcsapat a franciak ellen.
Johet este a donto kina ellen.
Egyéb sportok
Re: Egyéb sportok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Egy edzésnek nem ez a lényege, de az fontos hogy a kapott és adott/adhato ütések nagyjabol egyensúlyban legyenek.'shutterisland írta:biztos igy volt, miert hazudna, de szerintem tetmeccsen egy 6-8 kg-val kisebb profi ferfi boxolo 1 percen belul kivegezne.Spanyolok box szöv. kapja nyilatkozta, hogy Madridban edzőtáborozott velük az algériai és egyik lánnyal sem tudta párba rakni, mert olyan ütéseket kaptak, hogy nem tudták folytatni, egyik lány meg is sérült.
Ezután párba rakta José Quilesszel (2022-es Eb-n pehelysúlyban ezüstérmes férfi ökölvívó) és az volt egyenlő erőviszony. Azaz egy 6-8 kg-val könnyebb férfi boxolóval van pariban Helif.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
nem feltetlen nemvaltas meg nem akarom khelifet szidni lehet igy szuletett ha igy van sajnalom (lehet ezert nem bortonzik be)... ettol meg veszelyeztet masokat hha mondjuk uszokent v futokent indulna akkor el lehetne gondolkozni rajta h engedjek (bar akkor is unfair a nokkel szemben csak ha meg nem engeded az vele szemben az), de kuzdosportban ez no go sztem... lin yu tinget nem tudom rola inkabb el tom kepzelni h hormonkezelest kapott pl, az nalam nem elfogadhato h ebben az esetben barmilyen noi sportban induljon...Bencze írta:Valamelyik uszas dontoje alatt jatszottak a Real himnuszt a csarnokbanRealista24 írta: Amugy meg, nehogy a Real kimaradjon valamibol:
https://www.instagram.com/imane_khelif_ ... H7S5Qu_k6/
Takacs Boglarka orszagos csuccsal 100as elodontoben!
Egyebkent szerintetek egy arab orszag valoban engedne nemvaltast, vagy inditana transz sportolot? Hat mar a szimpla buzikat is bebortonzik/megolik. Lin Yu-Ting tajvani boxolorol joval kevsebb szo esett aki hasonlo szindromaval kuzd, mint az alger boxolo. Elso korben egy mexikoit vert peppe
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
vegre... kijarna mar a vivoknak is egy arany
csak eddig nem vt szerencsenk... hajra!!!
csak eddig nem vt szerencsenk... hajra!!!
Ez toptoptop sportteljesítmény volt amit valaha láttam magyaroktól.babaking írta: Férfi párbajtőrüzők befűzték az oktatófilmet
Nézni is félelmetes volt.
Már csak a döntőben kell ezt megismételni.
Párbajtőrkardcsapat
- Galacticos
Oriasit ment a kardcsapat a franciak ellen.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Férfi párbajtőrüzők befűzték az oktatófilmet
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
biztos igy volt, miert hazudna, de szerintem tetmeccsen egy 6-8 kg-val kisebb profi ferfi boxolo 1 percen belul kivegezne.Spanyolok box szöv. kapja nyilatkozta, hogy Madridban edzőtáborozott velük az algériai és egyik lánnyal sem tudta párba rakni, mert olyan ütéseket kaptak, hogy nem tudták folytatni, egyik lány meg is sérült.
Ezután párba rakta José Quilesszel (2022-es Eb-n pehelysúlyban ezüstérmes férfi ökölvívó) és az volt egyenlő erőviszony. Azaz egy 6-8 kg-val könnyebb férfi boxolóval van pariban Helif.
Nem, en csak kerdeztem. Ha ez lenne a donto faktor Semmy Schilt maga lenne a megtestesult cheatkod konyv, akit nem lett volna szabad hagyni indulni sehol.Realista24 írta:Mert nem mindig ez a donto faktor?zsuninnyo írta:
De ha ilyen eros meg minden, miert nem nyer meg minden versenyt es meccset siman?
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
R24-el értek egyet én sem értem, hogy ez mit jelent a lényeg szempontjából, hogy korábban már kikapott 9x.h3x0r írta:"a tény, hogy már kilenc nő legyőzte korábban, mindent elmond”Realista24 írta:
Komolytalan erv, hogy korabban mar kapott ki...foleg, hogy pont o volt az egyik, aki megverte.
Szoval ez semmi mas, csak egy kis ego fenyezes.
Azt valahogy elfelejtette hozzatenni, hogy ebbol a 9bol 5 vereseg az elso 6 meccsen tortent.
A legutobbi Olimpia ota 28 meccse volt, abbol 27-et megnyert es pont ellene kapott ki. Szoval igen, ez csak a sajat egojarol szo.
Megnéztem random a 100m gyorsúszást 79 induló volt a férfi mezőnyben, abból a 70. egy 53.19-es idővel van, a nőknél ezzel 11. lenne. Akkor az hogy őt megverné 10 nő mit jelent? Ez feljogosítaná, hogy induljon a nők között vagy hogy kell ezt lefordítani?
Egyébként Emma McKeon győzött 51.96-al, ami egyben olimpia csúcs is a nőknél, a férfiaknál ezzel a 60. lenne csak hogy érezzük mi mennyire lenne fair.
- h3x0r
"a tény, hogy már kilenc nő legyőzte korábban, mindent elmond”Realista24 írta:Komolytalan erv, hogy korabban mar kapott ki...foleg, hogy pont o volt az egyik, aki megverte.realfan írta:
egyik volt ellenfele megnyilatkzott: „Személy szerint nem gondolom, hogy bármit is tett, az „csalás” lenne. Szerintem egyszerűen így született, ez nem olyasmi, amit irányítani tudna. Az a tény, hogy már kilenc nő legyőzte korábban, mindent elmond”
https://x.com/amybroadhurst12/status/18 ... lo-mellett
Azt valahogy elfelejtette hozzatenni, hogy ebbol a 9bol 5 vereseg az elso 6 meccsen tortent.
A legutobbi Olimpia ota 28 meccse volt, abbol 27-et megnyert es pont ellene kapott ki. Szoval igen, ez csak a sajat egojarol szo.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Most nézem, hogy 2x is kikaptak. Ennyire gyengék most vagy mi van?ferni írta: Nincs gond, verni kell a franciákat azt kész.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Minden ellenfele helyében, igy pl a tegnapi olasz csaj is nyugodtan beperelheti sulyos testi sertesert.
Ez nem legalis, ami itt tortenik.
Elmehet a nob is a kurvaanyjaba, szerencsetlen algir sportolo is csak azt eri el, hogy mindenki gyulolni fogja, mint a szart, mint anno delkoreat 2002ben, mikor agyoncsaltak az osszes meccset
Ez nem legalis, ami itt tortenik.
Elmehet a nob is a kurvaanyjaba, szerencsetlen algir sportolo is csak azt eri el, hogy mindenki gyulolni fogja, mint a szart, mint anno delkoreat 2002ben, mikor agyoncsaltak az osszes meccset
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jajaja, mert azt olvastam en is Szoval Linrol majd ma este fognak szolni a hirek, igy vagy ugy, ahogy realbeckham is irta.Bencze írta:Jogos, valamiert azt hittem 3-4 napja boxolt mar. Biztos valami korabbi meccset raktak be egy cikkbe amit olvastam rolaRealista24 írta:
Lin nem ma meccsel eloszor?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Jogos, valamiert azt hittem 3-4 napja boxolt mar. Biztos valami korabbi meccset raktak be egy cikkbe amit olvastam rolaRealista24 írta:Lin nem ma meccsel eloszor?Bencze írta:
Valamelyik uszas dontoje alatt jatszottak a Real himnuszt a csarnokban
Egyebkent szerintetek egy arab orszag valoban engedne nemvaltast, vagy inditana transz sportolot? Hat mar a szimpla buzikat is bebortonzik/megolik. Lin Yu-Ting tajvani boxolorol joval kevsebb szo esett aki hasonlo szindromaval kuzd, mint az alger boxolo. Elso korben egy mexikoit vert peppe
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
És ha lányunk megverne az algériait, ami csodálatos tett lenne, az mit jelentene/uzenne a vilagnak a tovabbiakban? Az lenne esetleg, hogy ez egy járható út, nincs gond ezzel, itt a bizonyíték. Kikapott. Vagy esetleg mást?
Szvsz ez egy olyan szituáció, hogy az is rossz, ha megverik az algert, az is ha nem. Mindegyik variacio elcseszett eredmenyt fog hozni a jovoben a sportban. Nem csak a boxban.
Engem valahogy nem hoz lázba ez a mostani olimpia. Nem tudom miert. Nem is követem annyira az eseményeket. Valahogy ez a miliő, a megnyitó, szajnas okadek, a gender cuccok. Nem tudom. Ez az alger eset viszont erdekes. Nem sportszemmel, hanem a reakciok, az ingerek hatása. Nezni, olvasni, ahogy szépen lassan kifordul a világ és ahogy ez a hatás elérte a sportesemények csúcsát is.
Mintha egy lars von trier filmben élnénk mindennapjainkat és pislogsz, hogy miafasz
Szvsz ez egy olyan szituáció, hogy az is rossz, ha megverik az algert, az is ha nem. Mindegyik variacio elcseszett eredmenyt fog hozni a jovoben a sportban. Nem csak a boxban.
Engem valahogy nem hoz lázba ez a mostani olimpia. Nem tudom miert. Nem is követem annyira az eseményeket. Valahogy ez a miliő, a megnyitó, szajnas okadek, a gender cuccok. Nem tudom. Ez az alger eset viszont erdekes. Nem sportszemmel, hanem a reakciok, az ingerek hatása. Nezni, olvasni, ahogy szépen lassan kifordul a világ és ahogy ez a hatás elérte a sportesemények csúcsát is.
Mintha egy lars von trier filmben élnénk mindennapjainkat és pislogsz, hogy miafasz
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lin nem ma meccsel eloszor?Bencze írta:Valamelyik uszas dontoje alatt jatszottak a Real himnuszt a csarnokbanRealista24 írta: Amugy meg, nehogy a Real kimaradjon valamibol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
nem feltétlen értek egyet ezzel, de tekintve, hogy engem teljesen hidegenhagy a box meg az egész olimpia, mint olyan, nem is akarok beleszólni. csak az igazságossághoz ezen nyilatkozatok is hozzátartoznak, nem csak az ekézők, hogy teljes legyen a képRealista24 írta:Komolytalan erv, hogy korabban mar kapott ki...foleg, hogy pont o volt az egyik, aki megverte.realfan írta:
egyik volt ellenfele megnyilatkzott: „Személy szerint nem gondolom, hogy bármit is tett, az „csalás” lenne. Szerintem egyszerűen így született, ez nem olyasmi, amit irányítani tudna. Az a tény, hogy már kilenc nő legyőzte korábban, mindent elmond”
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Valamelyik uszas dontoje alatt jatszottak a Real himnuszt a csarnokbanRealista24 írta: Amugy meg, nehogy a Real kimaradjon valamibol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bencze 2024. augusztus 2., péntek 12:22-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Komolytalan erv, hogy korabban mar kapott ki...foleg, hogy pont o volt az egyik, aki megverte.realfan írta:egyik volt ellenfele megnyilatkzott: „Személy szerint nem gondolom, hogy bármit is tett, az „csalás” lenne. Szerintem egyszerűen így született, ez nem olyasmi, amit irányítani tudna. Az a tény, hogy már kilenc nő legyőzte korábban, mindent elmond”Santi írta: Azt várom, hogy mikor jön egy Claressa Shields vagy Ema Kozin (vagy nemtudom ki most a top női boxban, őket dobta a google), hogy álljon ki ellene, ne csak a 60 kilós kislányokkal legyen kemény.
De sajnos nem nagyon mernek beleállni a témába ismertebb arcok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema