7 eve kulfoldon elek mar, eltem mar Nemetorszagban a torok negyed mellett, Becsben is a "necces" kornyeken, maradjunk annyiban, hogy inkabb setalnek ott haza este, mint mondjuk at a nepligeti parkon. Masreszrol azt irtad, hogy:'shutterisland írta: most erre mit mondjak, ha nem latod a tendenciakat akkor nem tudok mit mondani.
nyilvan magyarorszagon pesten kivul tul sokat ebbol nem lehet erzekelni, de itt sokan elnek/dolgoznak/jarnak ausztriaban, nemetorszagban, angliaban de lehetne a franciakat stb emliteni.
nem azt mondom, hogy fel-egy evszazad mulva a ket metetes kongoi deszantosok lancra verve setaltatjak majd a csoro feher rabszolgakat, de hogy ennel sokkal rosszabb lesz europaban elni, az fix.
az meg, hogy kesobb mi lesz, meginkabb csak vaktoltennyel lovoldozgetes, de szerintem a tavoli jovo meginkabb sotet.
aztan lehet en vagyok tul negativ.
valaki, aki jobban otthon van demografiaban vagy jobban atlatja a folyamatokat, vilagositson fel, miert is lesz ez jobb, mint most.
Ne haragudj, ez annyira nevetseges.'shutterisland írta: de itt nehany generacioval kesobb vege lesz sajnos a feher embernek.
Az elmult 5000 evben (recorded history), nem volt olyan ev, amikor nem feher ferfinak volt a legjobb lenni, Kr. u. 1000 korultol meg hozza lehet csapni a keresztenyt Europaban is, ez amig vilag a vilag nem fog valtozni, meg akkor se, ha egy hangyafasznyival tobb kebab arus lesz az utcakon 30 ev mulva.